Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Fiyatları ve satış tarih ve yeri hakkında bi bilgi bulamadım hep 2009 2010 haberleri çıkıyor. Bilgisi olan var mı bu konuda yoksa açıklanmadı mı henüz fiyatlar vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 http://www.galatasaray.org/turktelekomarena/kombine_form.php şöyle bir form varmış gerçi. bu forma dayanarak henüz bir bilgi olmadığını çıkartıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 loca kombineleri çıkmıştır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 tt arena için loca ve vip satışı başlayalı çok oldu da gelecek sene için samiyen kombinesi ayrı tt arena kombinesi ayrı diye bir sistem yapacaklardı. fiyatlar falan bellidir diye düşünüyordum ama değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ben vip koltuk alıyordum.2 tane alıcaktık.4 senelik satılması can sıkıcı biraz 2 tane koltuk bize 40 milyara patlıyordu. sonra takımın kotu gidişinden dolayı babam dedi kombine alırsın40 milyar verip maça gitmeyiz olmaz dedi kombine fiyatları henuz belli değil tabi.bende kombine alıcam hatta denizbank sürekli arıyor beni hala :).3200 peşinatı yatırp direk geri kalanı kredi cıkıcaktı ama açmıyorum telefonu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 red sürekli bilgisayarım yok. kombineler çıkınca falan bana da bi haber eder misin rica etsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 tamam özelden atarım mesaj onumuzdeki sezon başlar bence.cunku ilk yarı samiyende oldugumuz için.ben galiba sormustum konustugum adama.bi cevap vermişti ama hatırlamıyorum şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Stad 2.yarı hizmete gireceği için daha satışa başlamadılar ilk önce 6 ay için Samiyen kombineleri satılacak ayrıca isteyenler TT arena için kombine alabilecek ben öyle biliyorum. Bu arada sadece loca ve vip 4 senelik satılıyor olması lazım yoksa kale arkası veya numaralıyı satarsan o şekil 4 sene gelir elde edemessin ki mantıken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 evet vip ve loca 4 senelik.ama yinede saçma. 2 senelik tamam ama 4 sene nedir yani. loca alanların isimlerinin yazdıgı bi liste vardı bende.ismini unuttum herifi biri 1 milyon dolarlık loca almış tek başına.diğerlerinin hepsi 300-500bin dolar falandı doğan grubu almıs baya bi loca.satılan koltukların mailini atmıştı bana adam.çogu satılmış resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben de kombine alıcam çıktığı zaman burdan duyursanız falan beraber alsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 şl ye gidebilseydik bende düşünüyordum.birde stadın açılış maçını barca ile yapcakmışız doğrumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Red said: evet vip ve loca 4 senelik.ama yinede saçma. 2 senelik tamam ama 4 sene nedir yani. loca alanların isimlerinin yazdıgı bi liste vardı bende.ismini unuttum herifi biri 1 milyon dolarlık loca almış tek başına.diğerlerinin hepsi 300-500bin dolar falandı doğan grubu almıs baya bi loca.satılan koltukların mailini atmıştı bana adam.çogu satılmış resmen abi tamamda loca zaten 4 senelik 10 senelik satilir ole sene sene loca satilmaz loca alicak adam para ile isi olcak adam deil cunku adam luksu rahati icin staddan 2 oda bi salon yer aliyo sonucta ayrica zaten localarin 95% i mi ne satilmisti gecen hafta yane tartisilcak bisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 locayla işim yok abi onu 4 senelik satılmasına bişi demedim :) vip koltuk için saçma buldum.bari 2 senelik satılsaydı.sonuçta otopark yeri bile vermiyorlar.sadece restorana falan giriosun falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben loca alıp gece gündüz kalmayı planlıyorum. metro da tamamlanınca işe gidiş gelişim rahat olur mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 BonePART said: ayrica zaten localarin 95% i mi ne satilmisti gecen hafta yane tartisilcak bisi yok ve parasıda catır catır yenmiştir. Gs'da üzüldüğüm nokta bu kaç senedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 lol gs'da muhasebe müdürü müsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baris10gs Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 arkadaşlar ligin ilk yarısında ASY de yapacağımız maçların kombine fiyatları geçen seneki fiyatların aynısı olup yarı parası alınacakmış. 3 haziran satış tarihi yazıyordu fotomaçta eski açık:800 ( 400 verilecek öğrenci 250 ) kapalı üst:1200 yan (600 verilcek) 1600 orta (800 verilcek) ayrıca ultrAslan bu sezon kapalıya geri dönüyor ondan yığılma olacaktır kapalı alcak arkadaşlar acele ederse iyi olur..ben eski açıktaki yerimi alıcam yine:)) sanıyorum 31 mayıstan sonra resmi internet sitemizde duyurulacak fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 sende bunu yazmak için uye oluosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ahahah mokokonun fix mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 sağda solda 1 haziranda çıkacak yazıyor ama fiyatlar yok ortalıkta anlamadım ben bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 hakkaten yaw haber verin agalar çıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caydanlik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 arkadaşlar aslantepe kombine satış ofisi +90 212 306 1905 vip ve localar buradan satılıyor an itibarıyla kombineler hakkındada bilgi veriyorlar demin konuştum Temmuz ayında açıklanacakmış fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 herkes niye ilk mesajını buraya atıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 http://www.galatasaray.org/kulup/haber/7095.php başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 aramıcam bunu, fiyatları öğrenen var mı ? bilet durumu nedir, maçlar kesin yeni stadtamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar