Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Kombine Biletleri

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

ben vip koltuk alıyordum.2 tane alıcaktık.4 senelik satılması can sıkıcı biraz

2 tane koltuk bize 40 milyara patlıyordu.

sonra takımın kotu gidişinden dolayı babam dedi kombine alırsın40 milyar verip maça gitmeyiz olmaz dedi

kombine fiyatları henuz belli değil tabi.bende kombine alıcam

hatta denizbank sürekli arıyor beni hala :).3200 peşinatı yatırp direk geri kalanı kredi cıkıcaktı ama açmıyorum telefonu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Stad 2.yarı hizmete gireceği için daha satışa başlamadılar ilk önce 6 ay için Samiyen kombineleri satılacak ayrıca isteyenler TT arena için kombine alabilecek ben öyle biliyorum.

Bu arada sadece loca ve vip 4 senelik satılıyor olması lazım yoksa kale arkası veya numaralıyı satarsan o şekil 4 sene gelir elde edemessin ki mantıken.
Sosyal ağlarda paylaş

evet vip ve loca 4 senelik.ama yinede saçma.

2 senelik tamam ama 4 sene nedir yani.

loca alanların isimlerinin yazdıgı bi liste vardı bende.ismini unuttum herifi biri 1 milyon dolarlık loca almış tek başına.diğerlerinin hepsi 300-500bin dolar falandı

doğan grubu almıs baya bi loca.satılan koltukların mailini atmıştı bana adam.çogu satılmış resmen
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

evet vip ve loca 4 senelik.ama yinede saçma.

2 senelik tamam ama 4 sene nedir yani.

loca alanların isimlerinin yazdıgı bi liste vardı bende.ismini unuttum herifi biri 1 milyon dolarlık loca almış tek başına.diğerlerinin hepsi 300-500bin dolar falandı

doğan grubu almıs baya bi loca.satılan koltukların mailini atmıştı bana adam.çogu satılmış resmen

abi tamamda loca zaten 4 senelik 10 senelik satilir
ole sene sene loca satilmaz
loca alicak adam
para ile isi olcak adam deil cunku
adam luksu rahati icin staddan 2 oda bi salon yer aliyo sonucta
ayrica zaten localarin 95% i mi ne satilmisti gecen hafta
yane tartisilcak bisi yok
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
arkadaşlar ligin ilk yarısında ASY de yapacağımız maçların kombine fiyatları geçen seneki fiyatların aynısı olup yarı parası alınacakmış. 3 haziran satış tarihi yazıyordu fotomaçta eski açık:800 ( 400 verilecek öğrenci 250 )
kapalı üst:1200 yan (600 verilcek) 1600 orta (800 verilcek)
ayrıca ultrAslan bu sezon kapalıya geri dönüyor ondan yığılma olacaktır kapalı alcak arkadaşlar acele ederse iyi olur..ben eski açıktaki yerimi alıcam yine:)) sanıyorum 31 mayıstan sonra resmi internet sitemizde duyurulacak fiyatlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...