scorch Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 gençlimiz o mağaralarda çürüdü be simdi 85 te sırf oralarda gezicez işte renklenmiş halinde bi fark yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Viktor said: MC? zevkli? http://cdn.nahright.com/news/wp-content/uploads/2009/01/umad.jpg mc progress yapan guild oynamadıysan zevk almazsın. Çünkü farma bağladıktan cidden bayık. 4-5 hafta sonra drop olmasına ragmen girmiyodum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 MC= Lava Lavaaaaaaaa LAVAAAAAAAAAAA MORE LAVAAAAAAAAA MOAAAAAR LAVAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Kaede said: mimiron > lk healbotlu tatlı su pvecileri anlamaz viktor yancılık ödemesini ps3 oyunları ile yapıyor evet prenerf mimi + hc lk kestin galiba yoksa sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 prenerf mimi kestik ehueheu MC progress de cok bayikti ayrica kimsede vial ve hydraxian rep yokken cekilicek cile degildi valla, eternal almadan once her hafta azsharadaki adaya yuzup donmek rezaletti cidden bide ilk ragnarosdan sonra asiri bayiyor MC, encounterlar tank&spank, ortam bayik, aylarca yaptim bir hunter t1 shoulder drop gormedi guildum filan igrence BWL guzeldi ama, depression room fadsafdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Cidden ya, archimonde'dan daha sinir bozucu bir encounter/mekanik/phase/herneyse yoktur şu oyunda, farm yapılamayan tek boss sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 mc de baydıran trash. encounterlar neyse de trash aids. her lava packte rebuff allahın emri buralar bööle bostandıya geliyor laf ama cidden vael kadar güzel encounter görmedi wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Şu oyun çıktığından beri en favori combat benim için Vael'dir ötesi yoktur yani. Prof combatıda çok şükela aslında normal/heroic bağımsız ama vaeli halen tek geçerim hepsine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Abi yogg fightını seviyorum, uzun soluklu olcak fight dediğin. hatta yeni contentlerde 45 dk süren combat filan olsun. ps: Wow çıktığından beri mage oynuyorum, alt charım bile magetir:b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 O zaman seni Kael ile başbaşa bırakalım yanlış hatırlamıyorsam ilk sıralar 20-25 dk sürüyordu (sallıyorum ama baya uzundu çeyreği konuşma ama olsun :P) Ben Brutallus tarzı fightlarıda seviom aslında kıçından ter akıyor adamın her kesişimizde boss ya enrage idi yada 3-5 sn kalmıştı ehuahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 sexdice<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Olivies said: Abi yogg fightını seviyorum, uzun soluklu olcak fight dediğin. hatta yeni contentlerde 45 dk süren combat filan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 wotlk de icc de LK ve Prof ulduarda yoggsaron ve mimiron tbc de bt de mothershahraz bide teron fightını severdim ssc de leothras the blind ve lady vashj tabikide. Tk da bombocı boss vardı bi tane solaryanmı ne oda ii di :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Viktor said: kimsede vial ve hydraxian rep yokken cekilicek cile degildi valla, eternal almadan once her hafta azsharadaki adaya yuzup donmek rezaletti cidden niye yapıoduk bunu yaw unuttum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bossların rünlerini soğutmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bt de ros en güzel fighttır açık ara. bi inturupt kaçırsan gg, yanlışlıkla inturupt etsen gg. healde 1 sn cast kessen gg. rog tank lazım olmazsa gg. muhteşem fighttı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Kael çok iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 MERELY A SETBACK! http://www.bosskillers.com/pix/bbguild/feature/kael-fight.jpg kael geri gelsin ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 kaeli pre nerf kestiğimizde resmen o 20 dakka bittiğinde başım ağriodu ve guilde de yeni girmiştim o yüzden apayrı bi stressdi , resmen ömrüm gitti o fightta. Sonra Attune olmuştuk hyjala o ilk boss lich olan ismi neydi o böle hediye gibi gelmişti stress atmıştık. Kaelthas fightı çok epictir o bakımdan benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 biz kael i kesiğimiz gece 1 den sora gidip lich i sora o gazla bt de 3 boss kesmiştik, zaten bt ros a kadar 5men heroic zorluğunda kalıyo kaelthası kestikten sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 abartma lan SSC/TK az hyjal gear seviyesinde gurtogg gayet zorluyordu oturtana kadar, teronn da ayri aids bosstur illa herkeze ghost gelicek, java deneme oyunu filanda yok najentus, supremus, akama faceroll gerci onlara itiraz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konunun buraya geldiği her topicte söylüyorum ve bir kez daha söyleyeceğim, archimonde'u hiçbir boss geçemez hayvanlık konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Kael cidden epic birde vael combatı öleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar