Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Axedice Varken Rahatsınız (avr)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Viktor said:

MC?
zevkli?

http://cdn.nahright.com/news/wp-content/uploads/2009/01/umad.jpg

mc progress yapan guild oynamadıysan zevk almazsın.

Çünkü farma bağladıktan cidden bayık. 4-5 hafta sonra drop olmasına ragmen girmiyodum hehe.
Mesaj tarihi:
Kaede said:

mimiron > lk
healbotlu tatlı su pvecileri anlamaz
viktor yancılık ödemesini ps3 oyunları ile yapıyor
evet

prenerf mimi + hc lk kestin galiba
yoksa
sdfsdf
Mesaj tarihi:
prenerf mimi kestik ehueheu

MC progress de cok bayikti ayrica

kimsede vial ve hydraxian rep yokken cekilicek cile degildi valla, eternal almadan once her hafta azsharadaki adaya yuzup donmek

rezaletti cidden

bide ilk ragnarosdan sonra asiri bayiyor MC, encounterlar tank&spank, ortam bayik, aylarca yaptim bir hunter t1 shoulder drop gormedi guildum filan igrence

BWL guzeldi ama, depression room fadsafdas
Mesaj tarihi:
mc de baydıran trash. encounterlar neyse de trash aids. her lava packte rebuff allahın emri

buralar bööle bostandıya geliyor laf ama cidden vael kadar güzel encounter görmedi wow
Mesaj tarihi:
Şu oyun çıktığından beri en favori combat benim için Vael'dir ötesi yoktur yani.
Prof combatıda çok şükela aslında normal/heroic bağımsız ama vaeli halen tek geçerim hepsine.
Mesaj tarihi:
Abi yogg fightını seviyorum, uzun soluklu olcak fight dediğin.

hatta yeni contentlerde 45 dk süren combat filan olsun.

ps: Wow çıktığından beri mage oynuyorum, alt charım bile magetir:b
Mesaj tarihi:
O zaman seni Kael ile başbaşa bırakalım yanlış hatırlamıyorsam ilk sıralar 20-25 dk sürüyordu (sallıyorum ama baya uzundu çeyreği konuşma ama olsun :P)

Ben Brutallus tarzı fightlarıda seviom aslında kıçından ter akıyor adamın her kesişimizde boss ya enrage idi yada 3-5 sn kalmıştı ehuahsd
Mesaj tarihi:
wotlk de
icc de LK ve Prof
ulduarda yoggsaron ve mimiron
tbc de
bt de mothershahraz bide teron fightını severdim
ssc de leothras the blind ve lady vashj tabikide.
Tk da bombocı boss vardı bi tane solaryanmı ne oda ii di :P
Mesaj tarihi:
bt de ros en güzel fighttır açık ara. bi inturupt kaçırsan gg, yanlışlıkla inturupt etsen gg. healde 1 sn cast kessen gg. rog tank lazım olmazsa gg. muhteşem fighttı o
Mesaj tarihi:
kaeli pre nerf kestiğimizde resmen o 20 dakka bittiğinde başım ağriodu ve guilde de yeni girmiştim o yüzden apayrı bi stressdi , resmen ömrüm gitti o fightta. Sonra Attune olmuştuk hyjala o ilk boss lich olan ismi neydi o böle hediye gibi gelmişti stress atmıştık. Kaelthas fightı çok epictir o bakımdan benim için.
Mesaj tarihi:
abartma lan

SSC/TK az hyjal gear seviyesinde gurtogg gayet zorluyordu oturtana kadar, teronn da ayri aids bosstur illa herkeze ghost gelicek, java deneme oyunu filanda yok

najentus, supremus, akama faceroll gerci onlara itiraz yok
  • Yeni Oluştur...