Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 parası neyse ben vereyim şl nin yatalım bursaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 lan üst biter demiştim, alt bitti :( neyse ki oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bırakalım bu maçı.dha 3 maçı var fenerin 4 puan bırakıcaktır.gs topicine geçelim orası daha önemli:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 EZ DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Ulan bu takım şampiyon olursa, neyse küçüğün büyüğü olabilirler nepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ha birde Estel_Anorien said: parası neyse ben vereyim şl nin yatalım bursaya. ben de para koyuyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ya da vazgeçtim. fener şampiyon olsun. şl de yurtdışı maçlarına giderken polonya devlet erkanını taşıyan uçağın başına gelen başlarına gelsin. bir anda ion cannon falan patlatalım tüm futbolcuları başkanı taraftarı taşıyan uçak düşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Red said: bırakalım bu maçı.dha 3 maçı var fenerin 4 puan bırakıcaktır.gs topicine geçelim orası daha önemli:) 5 puan bırakmaları lazım, gerçi 4'ü bırakan 5'i de bırakır hacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 EZ- DİK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 BulletRide said: Red said: bırakalım bu maçı.dha 3 maçı var fenerin 4 puan bırakıcaktır.gs topicine geçelim orası daha önemli:) 5 puan bırakmaları lazım, gerçi 4'ü bırakan 5'i de bırakır hacım yani 4 puan bırakamaz ztn öyle bi puan yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Oh be şimdi keyifle gs-bursa maçını izleyebiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 2 beraberlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ŞAM- Pİ- YON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 estel hazimsiz ve yetersizi cok cabalamis topic boyunca ama koskocaman bir LOL ile kendisini ugurluyorum. Kusursuzluk Kamyonu durdurulamaz beyler. Ezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 acaba azmo ile estel çakışırsa yeni bir evren doğar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 maç kaç kaç bitti lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 0-1 fenerbahçe aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 BabacumMostors said: acaba azmo ile estel çakışırsa yeni bir evren doğar mı? babacum senin yuzunden kalp krizi geçiriodum maç sırasında. penaltı dedin. sora birileri red falan dedi adam 1-1 demiş daha onceden. macıda seyredemiorm ntvspordan takip ediorm. lan dedim şimdi yedik mi yemedik mi penaltı var mı yok mu geberiodum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 BabacumMostors said: acaba azmo ile estel çakışırsa yeni bir evren doğar mı? kara delik daha olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bu akşam hepimiz galtasaraylıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 BabacumMostors said: acaba azmo ile estel çakışırsa yeni bir evren doğar mı? abi yemin ediyorum estel i okurken oha azmo takım değiştirmiş diye okudum sora bi baktım estel miş ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 valla biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ben trollenmem kanka esas siz utanmalısınız. 11 tane benden çıksa sahaya fenerden daha iyi top oynar. bi selçuğun 50 metreden şutu bi de bekirin sırtına çarpan topla şampiyon olacaksınız hala utanmıyosunuz ehaehaeh KOSKOCA FENERBAHÇE CUMHURIYETI 1 GOL ATINCA MAL BULMUŞ MAĞRİBİ GİBİ 11 KİŞİ GÜVENSPOR TAKTİĞİNE GEÇİYO aahaehaehah KOSKOCA FENERBAHÇE CUMHURIYETI 1 GOL ATINCA MAL BULMUŞ MAĞRİBİ GİBİ 11 KİŞİ GÜVENSPOR TAKTİĞİNE GEÇİYO aahaehaehah hakkınız tabi ben bu sene son anda siz değil biz şampiyon olsak sevinmem aynen denizli maçıyla kaybettiğiniz 20.45 şampiyonluğu gibi ehaeha benim gözümde şampiyonluk barça gibi eze eze şampiyon olmaktır böyle köylü futboluyla değil yiğitliğe bok sürdürmemek istiyosunuz farkındayım ama mal meydanda hadi şimdi koşun ve diğer fenerliler gibi içiniz kan ağlaya ağlaya sevinin akşam da cimbomu tutun ok mi bebişlerim? not: fistanla yaptığım msn konuşmasından deşifredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki 6.sayfa (Toplam 10 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ben trollenmem kanka esas siz utanmalısınız. 11 tane benden çıksa sahaya fenerden daha iyi top oynar. bi selçuğun 50 metreden şutu bi de bekirin sırtına çarpan topla şampiyon olacaksınız hala utanmıyosunuz ehaehaeh KOSKOCA FENERBAHÇE CUMHURIYETI 1 GOL ATINCA MAL BULMUŞ MAĞRİBİ GİBİ 11 KİŞİ GÜVENSPOR TAKTİĞİNE GEÇİYO aahaehaehah KOSKOCA FENERBAHÇE CUMHURIYETI 1 GOL ATINCA MAL BULMUŞ MAĞRİBİ GİBİ 11 KİŞİ GÜVENSPOR TAKTİĞİNE GEÇİYO aahaehaehah hakkınız tabi ben bu sene son anda siz değil biz şampiyon olsak sevinmem aynen denizli maçıyla kaybettiğiniz 20.45 şampiyonluğu gibi ehaeha benim gözümde şampiyonluk barça gibi eze eze şampiyon olmaktır böyle köylü futboluyla değil yiğitliğe bok sürdürmemek istiyosunuz farkındayım ama mal meydanda hadi şimdi koşun ve diğer fenerliler gibi içiniz kan ağlaya ağlaya sevinin akşam da cimbomu tutun ok mi bebişlerim? not: fistanla yaptığım msn konuşmasından deşifredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar