Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps3 pes2010 leauge

senko

Öne çıkan mesajlar

nba live 2010'da oynadım nba 2k10'da oynadım da, yani tartışmaya gerek yok 2k10 fazlasıyla iyi bir oyun

yine live'da da fifa'da olduğu gibi bir toplanma var. Eğer bu hızla giderlerse 2k10'u da tokatlayıp geçerler

gerçi 2k10'u Konami gibi japon arcade'ciler yapmıyor, o yüzden EA'nın ve NBA Live'in kendilerine yetişmesine asla izin vermezler sadfsd böylelikle biz kazanırız
Sosyal ağlarda paylaş

bu forumdan dennis nba live oynuyor gördüm gece aahaha böle deşifre ettim

fanboyluk değil.anlamıyorsunuz.cocuklgumuz wining oynayarak geçmiş.fifa 97 ve fifa 2001 haricic fifa oynamamışım.dogruya dogru gerçekçiyiz.yarın pes fifadan güzel oyun yapsın pese başlarım yine

benim ps3 alma sebebim pesti.ama kutudan fifa 09 cıkınca tesaduf oynadım :)
Sosyal ağlarda paylaş

şuan edemez evet,

konami açıklama yapmıştı 2-3 ay önce, pes 2011 ile revizyona gidiyoruz yepisyeni bir oyun yapacaz diye. FIFA'nın başarısı onları üzdü, ilk defa satışlarda da bu sene fark yediler diye biliyorum çünkü,

1 senede toplanamazlar. FIFA'nın toplanması 2008'de başladı, yine oynanmıyordu ama ufak değişiklikler vardı. Geçen sene sinyalini aldık oyunun, bu sene harika bir oyunla karşımıza çıktılar. EA'nın son dönem ki oyun politikasını görürsek uzun bir süre üstüne koymaya devam edecek.

Taa ki Konami gibi herşeyi yaptık, satıyoruz oyunumuzu, nasılsa yediriyoruz saçmalıkları boşverin diyip bırakmadığı sürece FIFA, Konami 10 yıl revizyona gitsin yetişemez. Sonuçta piyasada 2 tane ciddi futbol oyunu var ve biri tökezlemediği sürece diğeri hiçbir şekilde öne geçemez.

Ben EA'nın birkaç yıl daha tökezlemeyeceğini ve Konami'nin uzun yıllar geride kalacağını düşünüyorum. Bu yüzden orada artık mücadele edemez dedim. Asla önüne geçemez demedim, aslında tam belirtmemişim neyse,

Başka bir firma adam gibi bir simülasyonla gelirse işte o zaman gerçek rekabet olur. Sonuçta PES'te FIFA'da futbol simulasyonu dersek, yani değiller doğruya doğru. Çok fantastik olaylar dönüyor vs. bu ikisini piyasadan bir oyun silecekse o da çok gerçekçi bir simülasyon olur. Onun içinde yani bilemiyorum. Yapacak aklıma bir tek 2K Games'le Ubisoft geliyor. Ubisoft zaten Pure Football'ı çıkarıyor geriye 2K Games kaldı. Diğer firmaların spor oyunu yapabileceklerini pek sanmıyorum. Yani yaparlarda misal Activision yapar, şut çekerken slow motion girer, GH tablosu çıkar renklere basarız öyle şut atarız falan, golden sonra da Kotick'in portresi açılır tribünlerde

Yani EA'dan nefret ettiğimiz dönemlerde Konami basketbola da girsin diyebilecek kadar Konami fanboyduk. Niye değiştik, çünkü hayranlarını resmen hiçe saydı Konami, üstüne hiçbir şey koymadı. Bu yüzden artık Konami'ye sygı duymanın bir gereği kalmadı PES serisi için, hatta genel olarakta bir düşüş var diyebiliriz Konami'de, eski firma değil :(
Sosyal ağlarda paylaş

off intel amd, ati nvidia fanboyluğuna çevirdiniz walla. İstediğinizi oynayın abi, ben ikisinide oynadım pesi daha çok sevdim gittim onu aldım.

Ama gevurlarla oynamak istemiom 4tane atınca çıkıyorlar hemen maçtan, aramızda bi lig yapalım diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...