senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 patinin var mı böyle bi olayı? yoksa yaratalım bi tane lig kendimize, kapışırız bol bol? var mı ben katılırım diyen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ben katılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 BEN ŞAMPİYON OLURUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 league* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 internetim kotalı olmasa katılırdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 sene 2010, fifa varken pes oynanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Ha gerçi bura konsol yeriymiş la pardon. PC'de PES 2010 Konsol'da Fifa 10 dicektim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 utanç topici olsun bu sticky olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ayy ea bebeleri, nba2k yerine nba2010 da oynuyorsunuzdur şimdi siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 nba 98 den sora bıraktım ama oynayan vardır :) hala fifa oynayabilirsin.takasa sok pes ini derim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 senko said: ayy ea bebeleri, nba2k yerine nba2010 da oynuyorsunuzdur şimdi siz. abi nba live oynayan varsa su anda, lutfen atlasın biyerlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 nba live 2010'da oynadım nba 2k10'da oynadım da, yani tartışmaya gerek yok 2k10 fazlasıyla iyi bir oyun yine live'da da fifa'da olduğu gibi bir toplanma var. Eğer bu hızla giderlerse 2k10'u da tokatlayıp geçerler gerçi 2k10'u Konami gibi japon arcade'ciler yapmıyor, o yüzden EA'nın ve NBA Live'in kendilerine yetişmesine asla izin vermezler sadfsd böylelikle biz kazanırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 2kgames futbola el atsa aslinda ne kadar guzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 keşke atsalar, gerçi artık rekabet var. FIFA çok çok iyi bir oyun ve PES onla hayatta mücadele edemez artık, ama 2K Games - EA Games kapışması harika olurdu. En azından kalecileri düzeltir EA adfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 DarKRideR said: keşke atsalar, gerçi artık rekabet var. FIFA çok çok iyi bir oyun ve PES onla hayatta mücadele edemez artık, sdfsdf trolliyecektimde vazgeçtim hadi. pes sucks fifa'da sucks. lig olursa katılırım diyenlerden devam edelim biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 belliydi zaten fifa fanboilarının trolleyeceği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bu forumdan dennis nba live oynuyor gördüm gece aahaha böle deşifre ettim fanboyluk değil.anlamıyorsunuz.cocuklgumuz wining oynayarak geçmiş.fifa 97 ve fifa 2001 haricic fifa oynamamışım.dogruya dogru gerçekçiyiz.yarın pes fifadan güzel oyun yapsın pese başlarım yine benim ps3 alma sebebim pesti.ama kutudan fifa 09 cıkınca tesaduf oynadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 DarKRideR said: FIFA çok çok iyi bir oyun ve PES onla hayatta mücadele edemez artık, şunu anlamadım, fifa için aynısını demiyor muyduk, "yanına yaklaşamaz 10 senedir nal topluyor hipneler" falan diye. oldu işte. öteki gün de pes yapar yani niye olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 şuan edemez evet, konami açıklama yapmıştı 2-3 ay önce, pes 2011 ile revizyona gidiyoruz yepisyeni bir oyun yapacaz diye. FIFA'nın başarısı onları üzdü, ilk defa satışlarda da bu sene fark yediler diye biliyorum çünkü, 1 senede toplanamazlar. FIFA'nın toplanması 2008'de başladı, yine oynanmıyordu ama ufak değişiklikler vardı. Geçen sene sinyalini aldık oyunun, bu sene harika bir oyunla karşımıza çıktılar. EA'nın son dönem ki oyun politikasını görürsek uzun bir süre üstüne koymaya devam edecek. Taa ki Konami gibi herşeyi yaptık, satıyoruz oyunumuzu, nasılsa yediriyoruz saçmalıkları boşverin diyip bırakmadığı sürece FIFA, Konami 10 yıl revizyona gitsin yetişemez. Sonuçta piyasada 2 tane ciddi futbol oyunu var ve biri tökezlemediği sürece diğeri hiçbir şekilde öne geçemez. Ben EA'nın birkaç yıl daha tökezlemeyeceğini ve Konami'nin uzun yıllar geride kalacağını düşünüyorum. Bu yüzden orada artık mücadele edemez dedim. Asla önüne geçemez demedim, aslında tam belirtmemişim neyse, Başka bir firma adam gibi bir simülasyonla gelirse işte o zaman gerçek rekabet olur. Sonuçta PES'te FIFA'da futbol simulasyonu dersek, yani değiller doğruya doğru. Çok fantastik olaylar dönüyor vs. bu ikisini piyasadan bir oyun silecekse o da çok gerçekçi bir simülasyon olur. Onun içinde yani bilemiyorum. Yapacak aklıma bir tek 2K Games'le Ubisoft geliyor. Ubisoft zaten Pure Football'ı çıkarıyor geriye 2K Games kaldı. Diğer firmaların spor oyunu yapabileceklerini pek sanmıyorum. Yani yaparlarda misal Activision yapar, şut çekerken slow motion girer, GH tablosu çıkar renklere basarız öyle şut atarız falan, golden sonra da Kotick'in portresi açılır tribünlerde Yani EA'dan nefret ettiğimiz dönemlerde Konami basketbola da girsin diyebilecek kadar Konami fanboyduk. Niye değiştik, çünkü hayranlarını resmen hiçe saydı Konami, üstüne hiçbir şey koymadı. Bu yüzden artık Konami'ye sygı duymanın bir gereği kalmadı PES serisi için, hatta genel olarakta bir düşüş var diyebiliriz Konami'de, eski firma değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 off intel amd, ati nvidia fanboyluğuna çevirdiniz walla. İstediğinizi oynayın abi, ben ikisinide oynadım pesi daha çok sevdim gittim onu aldım. Ama gevurlarla oynamak istemiom 4tane atınca çıkıyorlar hemen maçtan, aramızda bi lig yapalım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 pes6 şimdiye kadarki en iyisiydi. fifa'da ki lisanslı ligler lazım pes'e en başta. yıl 2010 okadar grafikleri muhteşem oyunlar oynuorz ben artık east london bluesla oynamak istemiorm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 pesin güzelliği tüm konsollarda ve pcde tıpatıp oyunlar. fifa hep grafiklerinin güzelliğiyle savunulurdu ilk defa 2 senedir oynanış gerçekçiliği ile beğeniliyor. ama pcde bok gibi. o yüzden ben oynamıyorum fifayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 PC'ye çıkarıp niye masrafa giriyorlar halen onu anlamak mümkün değil, satışta yapamıyorlar sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 nan açtım community'nin adı paticik şifre paticik benim psn atillasercan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ben geliom oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar