balon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 kaliteli maç yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 şaka maka güzel olmuş hakkaten kadrolar falan. gelebilsem artık keşke be. neyse artık. düşündüm de bi de 20 gol olmaz o maçta, olmasın lütfen daha doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 toplamda 20 gol olmadı bu sahada hiç olcağını da zannetmiyom öncü=p bu arada yarın erken gelin, 1 mayıs tarifiğine yakalanmasın kimse, erken gelip oynayalım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 çarşamba günü arkadaşlar bir yan bağ yırtıklığına tanık olmuşlar, ben de birinin bi bağını bişeyini yırtıp kıracam yarın haydi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Çapraz bağlara çalış ki fizban o daha uzun ömürlü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 hill sakatlandı çarşamba günü bağları gitmiş=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 rakip takıma önerim inter gibi savunmaya çekilmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 defansları iyi bu sefer, ben de defans oynayıp rüyalarına giricem seren'in. rakip takım forvetlerine uyarım bacaklarınızı elde getirin, sonra ben suçlu oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 o forvetin max 4 golu war bana daha once denendi kanıtlandı.. bi de eldiven lazım bana sdfasdafads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Eser'e havale ediyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 eldiveni ben getiririm serhat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 bizim tkaıma sesleniyorum HAYDİ ÇOCUKLAR ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN !11!!1!!11!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 tora-tolga-wish-cava vazgeçilmez 4 lü olmuş. Karşılığında da ben-fde-konn duruyoruz gibi şimdilik. ekleme: Yiğit`ide bize bağlarsak, defansa, 2 def, 1 orta, 1 forvet eşitliğini yakalarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Bizim geri ikili defansif,sizinki ofansif kalıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 maça her hafta 4-5 tane yeni geldiği için öyle yapıyom kadroları şimdilik sixoms-khala-kaspar fln da gelmeye başlarsa baya bi karman çorman yapıp sağlam kadrolar yapabilicez işallah=) zaten yeniliyoz biz paso, güçlenmemiz lazım ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 EZ DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 yargının çekici adminlerin bacaklarında patladı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 cavanagh said: arkadaşlar arkasokak gelemiyor khalad'dan haber gelmedi onların yerine hotdog ve shagrath geliyor Mesaj atmışsın görmemişim pek patiye bakamdım evde kalmadığımdan haftaya kesin geliyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 muhtesem golüm sayesınde EZDIK :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar