Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NWN] Bu oyunda Drizzt olabilir miyiz?

Bone

Öne çıkan mesajlar

Bu oyunda Drizzt gibi bir karakter açsam,
elf, 18 dexterity felan.

Acaba yaratıklara karşı aynı kolaylıkta iki scimitar ile kesip biçmemiz mümkün mü?

ya da oturup kassak, tüm kitapları modül haline çevirsek, kitapta ne oluyorsa, aynı şeyleri biz de oyunda yapsak... Felan filan..

Mümkün mü?[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı.
Ferman padişahın kardaş,
Dağlar Bizimdir!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben safkan elf bir ranger ile tamamladim oyunu. Basta zorluk ceksekte oyunun ilerlerinde deli gibi hizli ok atip, hizli dusmanlar icin entangle atip, dire wolfu salip yaklasabilenleride cift kilic cekip bicmek pek eglenceli geldi. Zaten boots of speed (permanent haste) i bulunca lvl 15+ ranger oynamak cheat gibi bisey oluyodu yanimda cleric hanim var iken.
Sosyal ağlarda paylaş

Drizzt gibi bir karakter yapabilmen mümkün, hatta drowlara ait spell resistance, darkvision, darkness yapma gibi özellikler de verebilirsin. Yanında Guenhywar'ı da yaratabilirsin. Bunları yapmanın birkaç yolu var.
İkinci soruya gelince, biraz vakit alır ama bu da mümkün. Ancak bazı sorunlarla karşılaşabilirsin. Mesela hikayeyi %100 uyarlayabilmen pek mümkün olmayacaktır, duruma göre bazı değişiklikler yapman gerekebilir. Eğer nwvaulta yollamayı düşünüyorsan Salvatore'a bir mail atmanda fayda var. Bir ihtimal telif hakları sorun yaratabilir ama pek sanmıyorum. Yok biz birkaç arkadaş kendi aramızda takılacaz diyorsan o zaman zaten bir sorun çıkmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lion_Strimple, 29 April 2003 21:45 tarihinde demiş ki:
Ben safkan elf bir ranger ile tamamladim oyunu. Basta zorluk ceksekte oyunun ilerlerinde deli gibi hizli ok atip, hizli dusmanlar icin entangle atip, dire wolfu salip yaklasabilenleride cift kilic cekip bicmek pek eglenceli geldi. Zaten boots of speed (permanent haste) i bulunca lvl 15+ ranger oynamak cheat gibi bisey oluyodu yanimda cleric hanim var iken.

beyfendi sizi takdir etmek geldi içimden
neden diye sormayın efendim, yanınızda cleric hanım var iken sorulmaz böyle sualler, kalınız sağlıcakla =]
Sosyal ağlarda paylaş

said:

heyth bea: benim de aslan gibi elf-ranger var..enzor levelde bitirdim oyunu; "boots of speed" i buldum; yanımda grimnaw; ancak o yetisbiliyo hızıma aslan gibi savasıyo amma caat çuuut:)
ben bide +4atack+4mighty "haste" li bow var sende varsa gusel ranger esyaları karsılastırsaydık....

ps: oyunu rouge la oynasam nassı olur bi fikrin-zikrin varmı...ranger den sona..saolasan...(heyt be costum nedendir bilinez;ranger ile kimse oynamaz sanıyodum:)))
Sosyal ağlarda paylaş

ben oyunu son bitirdiğimde Barbarian(11) Rogue(4) wizard(4) tüm , barbarian ın level 11 de olduğuna bakmayın strength im 1400 tü tabi oyunu hard oyandığım için özellikle morag's chosen ve hands lerle baya uğraştım , baya bi load ladım respawn da yoktu orda , bana aribeth in yaptığı şerefsizlik hala dokuno sen onun için çalış sana adilik yapsın , o aribeth e benzeyen hatun u öldürmediğime pişmanım öldürecem birdaki sefere
Sosyal ağlarda paylaş

18 dex
14 con
12 str
10 wis
10 cha
8 int

nasıl yaratacağım drizzt karakteri için?

başta fighter yaratçam.
4. leveldan sonra 2 level barbarian yaptırcam sonra geri kalanı ranger...[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı.
Ferman padişahın kardaş,
Dağlar Bizimdir!
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 3 fighter 3 barbarian da olabilir , 4 fighter 2 barbarian da geriside dediğin gibi ranger olsun yanına henchman alcaksan Linu yu al yada sağlam olsun diosan orc olanı al bi ismini hatırlayamadım , ama trap ve kitli yerlerde sıkıntı çekersen tomy i al ben aslında sırayıslay hepsini almışımdır ama en sevdiğim Linu güzelim beni baya yardımcı oldu bana sırf sonunda o ölmesin benle bitirsin diye uğraştım...[hline]Bu gece yıldızlar aşkımızı yazdı gökyüzüne,içlerinden biri kaydı,dileğim oldun...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bonanza, 30 April 2003 22:35 tarihinde demiş ki:
yeniden başladım ben. druid (4) üm şimdilik. druidin yakın dövüşünü ve gücünü artırmak için hangisine geçeyim? fighter, ranger, paladin vs.? barbariana geçmiyo bu arada druidler.

druidle başlayanlar için güzel bi karışım sunsanıza? :)

Hmm senin alignment Lawful Neutral galiba. Eğer öyleyse zaten barbar ve bard olmazsın. Paladin hiç olamazsın. Bana göre druid için en iyi multiclass tercihi ranger olacaktır. Birçok açıdan birbirlerine benzerlikleri var.
Bunun dışında başka formüller de bulman mümkün. Yakın dövüş için fighter, divine büyü dükkanı açmak için cleric olabilirsin, vs.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 30 April 2003 00:17 tarihinde demiş ki:
said:

beyfendi sizi takdir etmek geldi içimden
neden diye sormayın efendim, yanınızda cleric hanım var iken sorulmaz böyle sualler, kalınız sağlıcakla =]

Roz efendi taktiriniz zati beni pek bahtiyar etti. Cleric hanim da size saygilarini iletmemi arz etti. Saglicakla kalma temenninizi bana diil sag tarafimda bulunan halki muhterem arasinda bacak diye adlandirilmis obje-i problemefaulun e iletiniz. Nice mesajlara.

... oyunu biraktik self root ettik macta iyi mi. Soranlara Stilettodan dustum diyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bende ilk basladigimda Buyuk bir yanlislik yaparak, Irkimi Knight of Byzantine yapmistim (bole bir irk yok, Buna bagli olarakta, ne + si var nede - si)
LAkin gidip Bard olan kizi almistim (unuttum ismini)
Abi dene dene dene Bir turlu yiyemedik kizi ben ona yanarim,
Neyse sonra sifreyle mifreyle kendime 2 panter yaptiydim,
statlari soyleydi
lvl 11 Rngr.lvl 5 fighter.lvl 1 barbarian, lvl 3 wzard
iki tane Scimitary im vardi birinin adi Sleepen (bilemmene?)
Nerde buldu, ikinci bolumde. sanirim ormanda bir heyekelin oraya geliyosunuz. size 4 tane sik veriyo, e her sikta 4 e ayriliyo fln,
Saniri, Neverwinter . Shall ... rule du/ Zaten oraya gelince bir iki olu buluyosunuz. sutlerinden cikan kagit ta yaziyo,
Neyse eyer dogru kombinasyonu yaparasaniz, karsinizdaki adaya isinlaniyosunuz. Sonrada bir dungeon a girip Tum Mmmy leri kesip aliyosunuz Scimatry i.
Veya yanlis hatirliyoda olabilirim, belki, Luskan a giderken olan Inn in dungeon unda buluyodum, Belki baksa bir yerde ,
Sonuc olarak buluyosunuz iste,

Neyse bu scimatary nin ozellegi, Koydunmu 40% confusion veriyo, Herif size ole mal gibi bakarkende kesiyosunuz acimadan,

Neyse sonra baska bir kerekterle basladim wizard di lvl 20,
Lakin 3 kere buyu yaptim tum buyyleri bitti, Hayvanimda yoktu (bir sahin vardi) Ben onde. Zombiler arkada
Hey be yenidne yukluyesoim geldi
Sosyal ağlarda paylaş

Drizzt 13 str 20 dex 12 con 8 int 11 wis 6 cha (ya da 8)

oldu. yaratıklarda zorlanmıyorum. ancak konuşma balonlarında me not mage ranger be me gibi konuşması uyuz ediyor beni...

1. level ranger 1. level barbarian 1. level fighter yaptım[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı.
Ferman padişahın kardaş,
Dağlar Bizimdir!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...