Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All the single ladies

Spiegel

Öne çıkan mesajlar

selamlar tekrar. istanbula geri dondum bu arada dun. isin komik tarafi istanbula dondugum gun dun new yorktan is teklifi geldi, yani bnm sansim midir, sanssizligim midir anlamadim. simdi ayarlayabilirsem, garanti alirsam adamlardan is icin tekrar ny a donmeyi planliyorum. tabi bana ise alicaklarina dair garanti gerek, is izni konusunda bir sikinti olur mu ilerde onu gorusmekteyim su anda.

birbirleriyle tartisan arkadaslara da; ben burada dusuncelerimi paylastim, hicbirinizi tanimam gercek hayatta, fikirlerinize ve bilgilerinize saygi gosteriyorum. ama bu sebepten birbirinizle tartismaniza gerek yok bence, tabi ki tekrar sizin bileceginiz konu bu ben karisamam. iyi gunler dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

bunların hepsini yapmışın iyi de elektromanyetik alanı quantize et desem edebilir misin?

demek ki hiç bişey yaşamamışın daha

herkesin kendi küçük dünyası var işte sen buraya 5 paragraf yazı yazmışın ama aynen senin benim yazdığım ilk cümlemden dolayı herhangi bir şey hissetmemiş olmaman* gibi ben de senin yazdığın 5 paragraf yazıdan seçerek okuduğum 2 cümleden hiç bir şey hissetmedim.

selam

*: düşük bir ihtimal de olsa elektromanyetik alanın quantizasoonunu biliyorsan o zaman bir dinamik sistemin lie simetrilerini bul desem bulabilir misin diye soruyu değiştirebilirim
Sosyal ağlarda paylaş

neden böyle bir yazı yazdın dersen (başkalarına demişin) bir baştan bir de sondan okudum yazdığın şeyden şu sonda yazdığın

"bazen sirf eglence ugruna can acitmak daha sonra bunun tekrar size kotu bir sekilde donmesine yol acabilir, sonucta ne kadar inanmasam da karma diye birsey var, dikaktli olmak gerekir"

sözden senin de zamanında böyle bir şeyler yaptığını var sayıyorum. sırf bu foruma gelip günah çıkarmandan ötürü bunun kafamda yarattığı imajı hiç bir şekilde değiştirmemesinden dolayı ve bu tip insanları baya baya hiç sevmememden ötürü yazdım öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel güzel olmasınada dediklerini kendi imkanların ile yaratmadığın bir yaşamda iniş çıkışa girersen çıkışın biraz zor olur ama dediklerini kendin kazanıp lambur lumbur aksaydın hayata attığın hatalı adımlar yada doğru adımlar bu kadar yormaz idi seni,

Gelelim asıl noktaya kendin vermişin zaten öğütleri ama en zoru zaten bu dediklerini yerine getirmek son olarakta bence yazmadığın bir 2 nokta var sana bu sözleri sarf ettiren.Neyse gönlünce olsun herşey fazla yorma psikoloji baya önemli birşey, savaşmayada devam.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

bunların hepsini yapmışın iyi de elektromanyetik alanı quantize et desem edebilir misin?

demek ki hiç bişey yaşamamışın daha

herkesin kendi küçük dünyası var işte sen buraya 5 paragraf yazı yazmışın ama aynen senin benim yazdığım ilk cümlemden dolayı herhangi bir şey hissetmemiş olmaman* gibi ben de senin yazdığın 5 paragraf yazıdan seçerek okuduğum 2 cümleden hiç bir şey hissetmedim.

selam

*: düşük bir ihtimal de olsa elektromanyetik alanın quantizasoonunu biliyorsan o zaman bir dinamik sistemin lie simetrilerini bul desem bulabilir misin diye soruyu değiştirebilirim
adamın sosyal yaşantısına misilleme olarak senden teorik bilgilerinle hava mı atıyorsun şimdi ?
Sosyal ağlarda paylaş

=) said:

ardeth seninde şu küçük bilimadamı triplerin çok komik geliyo bi bana mı geliyo ya :D tamam iyi hoş bişeyler biliyorsunda buşekilde paylaşman çok göze batıyo nebiliyim

sende yazdıklarımı hiç takip etmemişin kaç kere söyledim yurtdışında ortalama-iyi arası okullar benim gibi adamlarla (o da olmasi gereken standard ogernci seviyesi az cok) dolu trip atacak bir sey yok yani heh
Sosyal ağlarda paylaş

=) said:

ardeth seninde şu küçük bilimadamı triplerin çok komik geliyo bi bana mı geliyo ya :D tamam iyi hoş bişeyler biliyorsunda buşekilde paylaşman çok göze batıyo nebiliyim

yalnız değilsin aga

ardeth üniversiteye girdi
daha fizik 1 alırken birinci sınıfta bu şekilde bi değişime ugradı
senelerdir böyle
biz alıştık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...