shipitducy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 aferin sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 iiymis lan. Hizli kosan at cabuk yorulur derler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 fede said: paranız kadar kon.. abi mükemmel ya mükemmel ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Werewolf said: amzonun annesiyle mi samimi olmak istiyosun DGFHJSDFHSDFHSHFSHDFHS EMİR KOOOOOOŞ kanka turkiyeye geldigim zaman aylarca birikmis olan cinsel durtulerimin tamamini hatta fazlasini ustunde cikaracagim. adres ver. sdhdfgg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Naz ve diger bayanlarin bunlari okumamasi gerekiyordu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Bişey yazdım ama sildim şimdi. Öm olarak atiyim bari asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 aquila said: zengin fakir farketmiyo banhammer icin, herkese esit. zenginim parası neyse kefaleti öderim :) abvblizzard said: Coder ın 4. duellosuna şahit oldum da bi insan hep haksız olur mu ya ahaha. ben dotada 5v2 de "devam devam bize bişey olmaz" diyen tiplerdenim.. haksız değilde, çoğunluk karşısındayım genelde seviyorum böyle grup olaylarını sorun yok devam :) Fistan said: abvblizzard said: Coder ın 4. duellosuna şahit oldum da bi insan hep haksız olur mu ya ahaha.adam hakli olsa bile anlatma tarzi yuzunden haksiz duruma dusuyor o yonu kotu bak şimdi benim durumum genelde şu oluyor, ben çok ekstıreym şekilde durumu aman millet bunu düşünür troller bu laf çok sağa sola çekilir diye düşünmeden yazıyorum, bazen biraz düşünmek gerekiyor... sonra fikir doğru bile olsa trollere, yada tarza takanlara cevap yazıyorum dayanamayıp, onlarda msnden lan lan lan adam bana ne dedi yaaa diye kahveden adam topluyorlar bu sefer 10 vs 1 bi maç oluyor... e tabiki doğa kanunu geneline bakınca ben yalan oluyorum... ha bi de ne var biliyormusun her bu tarz tartışmada bi sürü ÖM geliyor, "abi sallama bunları", "haklısın aslında", "ya bırak abi uğraşılmaz bunlarla" diye.. adamlar topice destek çıkmaya korkuyor bize de bulaşırlar diye.. fede said: paranız kadar kon.. successfull!! Azmodai said: coder cidden antipatikligin sozluk tanimini gostermis bize bu threadde sdf. HELAL KODCU. azmo bari sen yapma ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Azmodai said: Naz ve diger bayanlarin bunlari okumamasi gerekiyordu :( Azmo, Arabistan ı bilmiyorum ama Türkiyede bayanlar da internete girebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Azmodai said: Naz ve diger bayanlarin bunlari okumamasi gerekiyordu :( hahahah busted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bana da cok ozel mesaj geliyor hepsi sevgi icerikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 arkadaşlar beni öyle sağa sola çarpmayın, ben sizin tarzınızdan biraz uzağım o yüzden bazı şeylerimiz çok ters geliyor, mesela ben ufak yollu hakaretlere gelemiyorum hani siz gülüp geçiyorsunuz (ki doğrusu o sanırım ama yetişme meselesi) o yüzden hemen gardım düşebiliyor.. bi konuda fikrim varsa açık görüşlü olabilirim, ama argümansız desteksiz tartışmada marjinal cehaletinde kanım çekiliyor ah şu herifi bi elime verecekler ki oluyorum.. hatta cCc oluyorum.. adama anlat o zaman doğrusunu diyorum "yaa bıraahhh yaaa" diyen birisi geliyor arkasından "ahaah cılar geliyor" ayar oluyorum. bi de genel olarak bakın anlattıklarıma söylediklerime, gerekçeli şeylerdir, bişey anlatır mutlaka.(iş duelloya gelmeden önceki mesajlar filan).. dolayısı ile tarzım bu forumdan uzak olabilir belki ama anlattıklarımda bi sorun yok, kişiselleştirip vurun kahpeye yapmayın ne olur, okuyun varsa başka bi fikriniz tartışalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ben ahaha cıyım o zaman al sana güzel bir ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Spiegel said: ...sonucta ne kadar inanmasam da karma diye birsey var... efsane olmuş bu söz ahuaeuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 sölemeyeyim şuna "gömmeyeyim" diyorum ama adam en ufak hakarete gelemiyormuş o yüzden konuda hakaret etmediği adam bırakmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 O zaman ben sana fikrimi söyleyeyim coder. Tam bir sonradan görmesin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 KİME DEDİN ONU BEN KAÇIRDIM YEAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 codera gereksiz yüklenilmiş. son sayfaların en iyi mesajı da fedenin attığı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 sesu said: KİME DEDİN ONU BEN KAÇIRDIM YEAA SANA DEDİM BİR İTİRAZIN VARSA DİLE GETİRİRSEN SEVİNMEM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Osuran_boğa said: sölemeyeyim şuna "gömmeyeyim" diyorum ama adam en ufak hakarete gelemiyormuş o yüzden konuda hakaret etmediği adam bırakmamış. Provakasyon olmadan psikopatmıyım ben gelip hakaret edeyim birisine. sipeyskeyk said: O zaman ben sana fikrimi söyleyeyim coder. Tam bir sonradan görmesin. Saygılar. Katılıyorum Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Myshkin said: codera gereksiz yüklenilmiş. son sayfaların en iyi mesajı da fedenin attığı olmuş. buraların en iyi tankı benim o yüzden raid şeklinde dalıyor arkadaşlar, sorun yok healer sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 sipeyskeyk said: sesu said: KİME DEDİN ONU BEN KAÇIRDIM YEAA SANA DEDİM BİR İTİRAZIN VARSA DİLE GETİRİRSEN SEVİNMEM. Kroyum ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 hadi hon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Hadi bari. Ama bir el. Sonra ders yapmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 hacı senin gibi zengin olacağıma hiç olmam daha iyi o neymiş öyle la kendini öve öve bitiremedin yetiştirilme meselesi falan diyosun ama ben inanmıyorum güzel yetiştirildiğine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar