Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All the single ladies

Spiegel

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

zengin fakir farketmiyo banhammer icin, herkese esit.

zenginim parası neyse kefaleti öderim :)

abvblizzard said:

Coder ın 4. duellosuna şahit oldum da
bi insan hep haksız olur mu ya ahaha.

ben dotada 5v2 de "devam devam bize bişey olmaz" diyen tiplerdenim.. haksız değilde, çoğunluk karşısındayım genelde seviyorum böyle grup olaylarını sorun yok devam :)

Fistan said:

abvblizzard said:

Coder ın 4. duellosuna şahit oldum da
bi insan hep haksız olur mu ya ahaha.
adam hakli olsa bile anlatma tarzi yuzunden haksiz duruma dusuyor
o yonu kotu

bak şimdi benim durumum genelde şu oluyor, ben çok ekstıreym şekilde durumu aman millet bunu düşünür troller bu laf çok sağa sola çekilir diye düşünmeden yazıyorum, bazen biraz düşünmek gerekiyor... sonra fikir doğru bile olsa trollere, yada tarza takanlara cevap yazıyorum dayanamayıp, onlarda msnden lan lan lan adam bana ne dedi yaaa diye kahveden adam topluyorlar bu sefer 10 vs 1 bi maç oluyor... e tabiki doğa kanunu geneline bakınca ben yalan oluyorum...

ha bi de ne var biliyormusun her bu tarz tartışmada bi sürü ÖM geliyor, "abi sallama bunları", "haklısın aslında", "ya bırak abi uğraşılmaz bunlarla" diye.. adamlar topice destek çıkmaya korkuyor bize de bulaşırlar diye..

fede said:

paranız kadar kon..

successfull!!

Azmodai said:

coder cidden antipatikligin sozluk tanimini gostermis bize bu threadde sdf.

HELAL KODCU.

azmo bari sen yapma ya...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar beni öyle sağa sola çarpmayın, ben sizin tarzınızdan biraz uzağım o yüzden bazı şeylerimiz çok ters geliyor, mesela ben ufak yollu hakaretlere gelemiyorum hani siz gülüp geçiyorsunuz (ki doğrusu o sanırım ama yetişme meselesi) o yüzden hemen gardım düşebiliyor..

bi konuda fikrim varsa açık görüşlü olabilirim, ama argümansız desteksiz tartışmada marjinal cehaletinde kanım çekiliyor ah şu herifi bi elime verecekler ki oluyorum.. hatta cCc oluyorum.. adama anlat o zaman doğrusunu diyorum "yaa bıraahhh yaaa" diyen birisi geliyor arkasından "ahaah cılar geliyor" ayar oluyorum.

bi de genel olarak bakın anlattıklarıma söylediklerime, gerekçeli şeylerdir, bişey anlatır mutlaka.(iş duelloya gelmeden önceki mesajlar filan)..

dolayısı ile tarzım bu forumdan uzak olabilir belki ama anlattıklarımda bi sorun yok, kişiselleştirip vurun kahpeye yapmayın ne olur, okuyun varsa başka bi fikriniz tartışalım...
Sosyal ağlarda paylaş

Osuran_boğa said:

sölemeyeyim şuna "gömmeyeyim" diyorum ama adam en ufak hakarete gelemiyormuş o yüzden konuda hakaret etmediği adam bırakmamış.

Provakasyon olmadan psikopatmıyım ben gelip hakaret edeyim birisine.

sipeyskeyk said:

O zaman ben sana fikrimi söyleyeyim coder.

Tam bir sonradan görmesin.

Saygılar.

Katılıyorum

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...