Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 85 liyim ben hesabın zayıf herhalde 2004 -85 19 bitti ve 20 den gün alcam[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 hehe matamatiğim hep 1 dir lisede 0 :) hiç anlamam bi çarpma toplama bölme cıkarma bilirim[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ee sözel seçmişsindir[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 happy pörtday prawler........ nice seneler...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 İyi ki doğdun.!!!![signature][hline]Madcat.. Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 eyw siz de sağolun da düşündüm bi parti falan yapsam mı diye?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 hepi pörtlek praw[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 umut, mücadele, kavga ve aşk dolu nice yıllar.......mutlu yıllar... "UMUT OL DÜŞ TOPRAĞA,YEŞERMEDİYSEN TOPRAK UTANSIN" Güzellikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Cthullu nn koyduu resım manyk nerden buldun cok guzel=) hehe[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 nerde çutulcunun resmi[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 gününde kutlasanız ya şu hedeleri.. günü gelsin o zaman kutlayacağım, erken yaşlanmaya sebep olmayalım.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 peki sam sen günü gelince kutla o zaman :)[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 hocam dogun gunun kutlu olsun[signature][hline]Rüyamdaki Aptal Kadın Hala Aklında Adın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mutlu Yıllar! Dilerim ki,Hayatta hep yüzün gülsün...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Brook Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Doğum günün kutlu olsun,nice mutlu senelere...[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… quamor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 eheh . 3 agstosta benim eski hatunun doom gunu ulen unuttuydum ne guzel gene geldi bak aklıma =)) edit: kutlamayı unutmusum. ii dogdun dogum gunun kutlu olsun.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. [Bu mesaj quamor tarafından 03 Ağustos 2004 03:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 doğum günün kutlu olsun[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 3 gün önceden haber verdi benim icq :P ,kutlu olsun doğum günün prawcım[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Ehe, hadi bakalım depresif nuri, nice senelere.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Denth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Höpü pörtlek gull üm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 mutlu yıllar prawler pati.. ya bu aralar ne çok doğan varmış beaa!![signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Cok yasa mutlu ol.. Daha nice yillara sevdiklerinle beraber .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 efendim teşekkür ederim tek tek hepinize sonunda şu pörtlek baloncuğu koydular ya teşekkürler koyanlara :) Hep beraber nice senelere inş[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 yani anladim dogum gunu cocugusunda o portlek hic olmamis sen onu bana ver en iyisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… FeAnDoR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 nice yıllara :tebrikz: (bu agustos ayıda ne aymış tanıdıgım kim varsa agustoslu) :-)[signature][hline]n0body 16 Temmuz 2004 10:34 tarihinde demişki ::[b] ben ekran kablosunu direk kendime bağladım daha iyi performans alıorum valla (insanda kablo girişi nerde? diye sormayın söliyemem ayıp) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Hepi börtdey prawler :) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 peki sam sen günü gelince kutla o zaman :)[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 hocam dogun gunun kutlu olsun[signature][hline]Rüyamdaki Aptal Kadın Hala Aklında Adın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mutlu Yıllar! Dilerim ki,Hayatta hep yüzün gülsün...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Doğum günün kutlu olsun,nice mutlu senelere...[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 eheh . 3 agstosta benim eski hatunun doom gunu ulen unuttuydum ne guzel gene geldi bak aklıma =)) edit: kutlamayı unutmusum. ii dogdun dogum gunun kutlu olsun.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. [Bu mesaj quamor tarafından 03 Ağustos 2004 03:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 doğum günün kutlu olsun[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 3 gün önceden haber verdi benim icq :P ,kutlu olsun doğum günün prawcım[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Ehe, hadi bakalım depresif nuri, nice senelere.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Höpü pörtlek gull üm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 mutlu yıllar prawler pati.. ya bu aralar ne çok doğan varmış beaa!![signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Cok yasa mutlu ol.. Daha nice yillara sevdiklerinle beraber .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 efendim teşekkür ederim tek tek hepinize sonunda şu pörtlek baloncuğu koydular ya teşekkürler koyanlara :) Hep beraber nice senelere inş[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 yani anladim dogum gunu cocugusunda o portlek hic olmamis sen onu bana ver en iyisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FeAnDoR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 nice yıllara :tebrikz: (bu agustos ayıda ne aymış tanıdıgım kim varsa agustoslu) :-)[signature][hline]n0body 16 Temmuz 2004 10:34 tarihinde demişki ::[b] ben ekran kablosunu direk kendime bağladım daha iyi performans alıorum valla (insanda kablo girişi nerde? diye sormayın söliyemem ayıp) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar