Pyro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Erkek olupta keşke kız dogsaydım diyen varsa şu topikte, lütfen yumuşak title'ı vs verilsin onlara.
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 oyle deme oguz kiz olsaydin kel olmazdin mesela simdi
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Ama pipimde olmayacaktı, ne anladım öyle işten. Kellik çok önemli değil, ektirilir halledilir.
Cons Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 öyle deme kız olsaydın bende sana ekerdim.
bloodjackal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 dünya kadar malın olacana fındık kadar kukun olsun demişler
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bundan sonra "kız olsaydınız kime verirdiniz" anketi lazım
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 dasaaa said: ... insan haklarının şişkoları da kapsadığını duydum.. gerçi araştırmalarımız sürüyor. yani eğer o kadar şişko olanları hayvan gibi şişko oldukları için hayvan sınıfına sokarlarsa en azından hayvan hakları uyarınca onları yatıştırıcı tüfeklerle vurup, etiketleyip, kısırlaştırma imkanımız olabilir diye düşünüyor legal departmanımız.. o güne kadar sanırım en iyisi onları görmezden gelmek... legal departmanımız şişmanların insan olduğu ve onlara dokunamayacağımız kanısına vardı.. üzgünüz.. =(
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ayakta isiyorum aha lüks bir olay yok. erkek tabiki.
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 kız olmak isterdim. ister aliye verir deldirirdim, ister çalıya takar yırttırırdım. ooh özgürlük.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 kesinlikle kız ama özel sebebim var, hemofili hastası olmayacaktım. yazı-tura şansıma talihsiz sonlanmış. :P
Öne çıkan mesajlar