copry Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 tabi ki erkek olmak isterdim. ne şanslısınız yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 erkek olmak > kadın olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ne şanslıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 keşke 3.cins olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Bella said: keşke 3.cins olsa. trans? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 aaay erkek olmak isterdim, bazen ben bile cekemiyorum kendimi...,,, yok ya böyle iyi. olay cinsiyette degil olay basarili olmakta. basarisiz(her acidan) bi herif olsam neyime yaricak misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kız olmak da güzel ya yediği önünde yemediği arkasında. zengin koca bulunca tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 zaten erkek olarak 24 sene yaşadıktan sonra istediğin kadar düşün gene erkek olmak isterim ama kız olsam çok ..rspu olurdum o kesin :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 seçme hakkın olsaydı erkek olmak istemenin, kendini çekememekle ya da başarıyla pek alakası yok aslında =) rahatlık ve koşullarla alakası var biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 iste o rahatlik ve kosullara ''basarili'' bir birey olmadiktan sonra ulasmak pek mümkün degil sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 LucifeL said: zaten erkek olarak 24 sene yaşadıktan sonra istediğin kadar düşün gene erkek olmak isterim ama kız olsam çok ..rspu olurdum o kesin :D:Dabi kız olsam orospu olurdum geyiğini ortaokulda yapıyoduk ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 arkadaş ne mreaklısınız vermeye . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kiz olsaydim yollu olurdum diyenlerin, icinde vardir zaten. icinizde kalmasin manwhore da olabilirsiniz. abi bi de tipik bir kadin lafi vardir, laf sokmalarda neredeyse her hemcinsimin agzinda olan. SIZ DE HER AY KANAYIN!!! GELIN COCUK DOGURUN ONDAN SONRA ARA BENI LÜTFEN!!!! delikanli kari hepsini ceker, bahanelere siginmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 o gün arkadaşın biride söylüyordu kız olsam orospu olurdum diye. dedim e senin kız kardeşin orospu mu? aynı aile aynı yaşam koşulları. 5dk düşündükten sonra haklısın dedi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kız olsam bakirelik kemeri takardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 vaniLLe said: iste o rahatlik ve kosullara ''basarili'' bir birey olmadiktan sonra ulasmak pek mümkün degil sdf. ne alakası var yahu, rahatlık derken daha rahat davranmaktan kastım.başarısız olanları var ama cinsiyetlerinden dolayı toplumda daha rahat olabiliyorlar. hiç bi konuda başarısız olduğumu düşünmüyorum ama seçme şansım olsa erkek olurdum diyorum ben. ama kızlara da tahammül edemezdim çoğuna ya.bilmiyorum. neyse bu yüzden işte kızlar da saks erkekler de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 vaniLLe said: kiz olsaydim yollu olurdum diyenlerin, icinde vardir zaten. icinizde kalmasin manwhore da olabilirsiniz. . nasi olucam bi yol gosteren yok ki nerden citir hatun musteri bulabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kari olsaydim herkese verirdim klisesini kac kisi soyledi topicte? okumak istemedim de bir an, eger 5 den fazlaysa bravo diyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 karı olmaya karar verenlerden biri sevabına azmoya da versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 6 kisi soylemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 karı olsam acımam verirdim hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 azmo koş taliplilerin çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ama ben bitek sana 'cakmak' istiyorum estel? OH SNAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 O değil de, yaz geldi, dekolteli kıyafetler çıktı ortaya falan. Sadece bugün gördüğüm güzel memeler yüzünden erkek olmak isteyebilirim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 al iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar