Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Galatasaray maalesef iyi bir takim olmadigi icin bursasporu yenebilmesini hic beklemiyorum. Bir fenerli olarak en iyi olan takim kazansin diyorum, en iyi derken iki kotunun iyisi anlaminda... Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 böyle yazıyorsunuz yazıyorsunuz gs topiclerine, ondan sonra fenerliler çok antipatik fenerlilerin hiç duruşu yok fenerliler çok rerörö denilince flame on! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 HAYDİ CİMBOM HAYDİ CİMBOM HAYDİİİİİİİ TAM ZAMANI TAM ZAMANI ŞİMDİİİİİİ CİMBOMBOM CİMBOMBOM LAYLAYLAYLAYLAYLAAAAAAAAAAAAAY OOOOO CİMBOMBOOOOMMM LAYLAYLAYLAYLAYLAAAAAAY OOOOO CİMBOMBOOOOMM lan hayatımda ilk kez gs'yi destekliorm sanırım. hadi lan. yenin şu bursayı. asdads edit: bide uefa finalinde desteklemiştim. tura falan çıkmıştım lan. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 GO GO LIONSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Bol kartlı bol sakatlı ve gs ın galibiyetiyle bitecek bir maç temenni ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Ahaha :D Bu maç fenerlileri de cimbomluları da ikiye böldü. Ben Bursa'ya yatalım, Bursa ligi alsın istiyorum valla. Canları sağolsun, gitmesin bizimkiler şampiyonlar ligine. Bursa şampiyon olsun da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Galatasaray'ımız kazanır bu akşam. Yatış diye QQ layanların yüzü kızarması gerekirken ehere mehere kikiki diye gezerler. Galatasaray 3:1 Bursaspor Santos, Baros, Keita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 lig asla umdugunuz gibi bitmicek bence.ama anı yaşamak lzm tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Masquerade said: Galatasaray'ımız kazanır bu akşam. Yatış diye QQ layanların yüzü kızarması gerekirken ehere mehere kikiki diye gezerler. Galatasaray 3:1 Bursaspor Santos, Baros, Keita aslan cimbom yatmaz bursaya. SALDIR CİMBOM, HOP OKEY LETS GO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Yengeç dansı bile yapıcaz, rahat olun Fenerbahçeli kardeşlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 SALDIR BURSA OKEY LETS GO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 yattaranın golü var bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Galatasarayımız yatmaz da, yatarsa da madara olacak fenerliler yatmazsa da ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 yatarsa kendisine yakisani yapmis olacak diyip ortami deli kizistirip kacarim ben burdan HAHAYT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 FAHRENAYT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 @ Azmo Kendine yakışanı tam 55 sene önce bugün, yani 25 Nisan 1955'de yapmış Fenerbahçe zaten. Rahat ol. said: 1954-1955 sezonunun Türkiye basketbol şampiyonunu belirlemek için üç büyük ilin derece yapan takımlarının katılımıyla düzenlenen şampiyonanın son gününe girildiğinde bu turnuvaya İstanbul Şampiyonu sıfatıyla gelen Fenerbahçe’nin Türkiye Şampiyonu olma şansı kalmamıştı. Ve Fenerbahçe son maçını da Galatasaray ile yapacaktı. Galatasaray’ın Modaspor önünde şampiyon olabilmesi için Fenerbahçe ile oynayacağı bu maçı en az 7 farkla kazanması lazım geliyordu. Yoksa şampiyonluk Modaspor’un olacaktı. İşte 25 Nisan 1955 günü oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçının son saniyelerine gelindiğinde 40-27 mağlup durumdaki Fenerbahçe’nin ani bir kararla sahadan çekildiği görülecekti. Amaç maçın hükmen 3-0 bitmesini sağlamak ve Galatasaray’ın şampiyon olmasını engellemekti. Ama o akşam acilen toplanan Federasyon, Modaspor’la birlikte Galatasaray’ı da şampiyon ilan edecek ve bu çirkin oyun böylece bozulacaktı. Eh, kendi gibi sanıyor herkesi bazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 AHAHAHAHAHAHA offf bğyük failmiş bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 olmuş lan. ben fail oldum. terbiyesizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 aa madara var beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 yalandır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 mokoko said: olay yapılmış mı peki? yani fb sahadan çekilmiş mi? ben okuduğum kadarıyla yok ole bişi. kaçmış abi ne çekilmesi, arazi, topuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Basket maçı hükmen 3-0 biter mi ya? sdfsdf çok düşük bir avantaj sağlar o averaj olarak. Kural öyleyse ayıpmış o kural (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 kurallarda baya saçmaymış yanlız. 3-0 ne lan lol. basketboldan anlamıolarmış ozmn demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Aynısı yazacaktım basketbolda 3-0 ne be ahahaha.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar