Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Galatasaray-Bursaspor @ 19.00 / 25.04.2010

Red

Öne çıkan mesajlar

hakem : bünyamin gezer

kararları dogru yada yanlış olabilir ama en sevdiğim hakem.tipi ve sahadaki tavırları :)

topici yine boş bırakmiyim dedim.şamp ligi veya şampiyonluk için ugurlu olur umarım :)

bursa deplasmanda bizi yeniyor ama samiyende öyle böyle kazanıyoruz

kasımpaşa fener maçı saat 15.00 de.bu maçıda etkiliceğini düşnüyorum az çok.olası bi fener puan kaybı süper olur
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçek bir Fenerbahçe hakemi atamışlar maç için. Gereken neyse yapar Galatasaray'ın galibiyetini bol bol kartla süsler diye düşünüyorum. Böylece hem Galatasaray'ı hem Bursaspor'u böyle gergin bi maçta kartlarla biçerek Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna büyük katkı sağlayabilir.
Muhteşem seçim MHK. (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Galvatron said:

Gerçek bir Fenerbahçe hakemi atamışlar maç için. Gereken neyse yapar Galatasaray'ın galibiyetini bol bol kartla süsler diye düşünüyorum. Böylece hem Galatasaray'ı hem Bursaspor'u böyle gergin bi maçta kartlarla biçerek Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna büyük katkı sağlayabilir.
Muhteşem seçim MHK. (tu)
sen ne kadar akıllısın ya helal vallahi...
Sosyal ağlarda paylaş

Yine oksijen yetersizliği baş göstermiş insanlarda. Galatasaray ve Beşiktaş başkanı halka açık gazetecilerin önünde yemek yemişse ne var bunda?
Hiç mi kafan basmıyor bu adamlar bi iş çeviricek olsa neden gizli gizli çevirmesin herkesin önünde mi yapılır bu?
Hiç mi kafan basmıyor bu adamlar bi iş çeviricek de Aziz Yıldırım'ı da çağırıyor ama beyfendi katılmıyor böyle davetlere. Onlar da fırsat biliyor değil mi?
Abidik gubidik şeyler yazıyosunuz sonra size sinirlenip biz ban yiyoruz çıldırmamak elde değil.
Sosyal ağlarda paylaş

bence bırakmaz bu saatten sorna ya denzilisporla berbabere kaldığı sene zaten denizli ligde kalma mğücadelesi verdiğinden daha yüksek mıotivasyonla çıkmıkştı

ama aziz yıldırımın taraftara dağıtağaım diye direk dolmayacak kasımpaşa stadının bileytlerini alması açıkcası fenerin galibiyetini şaibe altında bırakır

bir de iki başkanın yemek yeme olayıyla alaka kurmaya kasmayın o yemeğe aziz yıldırım da davet edilmişti ama gelmemişti/gelememişti burada ise bariz bir kıllandırma servisi var.. dolmayan stadin biletlerinin alınması var
Sosyal ağlarda paylaş

hozceri said:

Wishmaster said:

Ya geçen senelerde ligin son haftası Denizlispor'a yenilerek şampiyonluğu Galatasaray'a bırakmıştı Fenerbahçe.. Neden bahsediyosunuz yani :] her an her şey olabilir.. Fenerbahçe puan kaybetmez diye bir şey yok..
maç berabere gitti yenildi diye sallama bari

ne farkeder ya.. şampiyonluğu verdiniz mi? Verdiniz. Bitti. Sanki söylediğim lafta vurgu şampiyonluğu kaybetmeniz yerine Denizliye yenilmiş olmanızda.. Biraz kafanı çalıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de zaten Fenerbahçe klübünün amacının şike değil taraftarına şirinlik yapmak olduğunu düşünüyorum,ama sonuçları yeterince düşünülmeden yapılmış çocukça bir hareketmiş demekki.
Kesinlikle Kasımpaşa'dan maçı satın alma amaçlı bir hareket değildir bu. Transfer sezonu geliyor genç oyunculardan birini aşırı fiyatla alarak gerekeni yapabilirdi kolayca niyetleri bu olsa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...