gecko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bir arkadaşın acil olarak wireless a ihtiyacı var, şifreyi kırmamız lazım, acep ne yapabiliriz? bayağı zor WPA şifrelerini kırmak biliyorum, bir ipucu bile yardımcı olabilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 backtrack. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 acil wireless sdfdsfjklk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Gitsin komşuya sorsun şifreyi "arkadaşın". Komşu da kafasını kırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 hekır mı olacan lan liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 wep neysede wpa'i sadece 2 manyak adam laboratuvar ortaminda kirdi diye biliyorum. Wpa2 zaten imkansiz su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Fistan said: acil wireless sdfdsfjklk FTP açıcaz da, ehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bi kafeye gitsenize fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Myshkin said: hekır mı olacan lan liseli ahuadfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 gecko said: bir arkadaşın acil olarak wireless a ihtiyacı var, şifreyi kırmamız lazım, acep ne yapabiliriz? bayağı zor WPA şifrelerini kırmak biliyorum, bir ipucu bile yardımcı olabilir aslında http://tinyurl.com/l89l77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 http://lastbit.com/pswcalc.asp bak buraya , über bir pc in olsa bile saniyede 1k password hesaplıyor diyelim cpu un. wpa şifreleride en az 8 harfli oldugundan(komsunda 8 karakterli şifre kullanıyor diyelim),max 7 yıl gibi bir sürede passwordu bulabilirsin. Hadi wordliste sadece sayı ve rakamlari koysan,şansında cok desek 5-6 aya bulursun şifreyi,tabi komsun bu arada şifreyi tekrar degistirirse ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Myshkin said: hekır mı olacan lan liseli ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Dark_Soul said: max 7 yıl gibi bir sürede passwordu bulabilirsin. Hadi wordliste sadece sayı ve rakamlari koysan,şansında cok desek 5-6 aya bulursun şifreyi Şu sürelere bakınca gidip TTNET in ADSL ye başvursa arkadaşın daha çabuk internet ortamına bulaşır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 uzun araştırmalarımız sonucu wireless çalamadık ama brute force ile bir oyundaki serverin rconunu çalmayı başardık, nasıl başardık hiç sormayın. calculator için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 aa lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bazen gelip benden şifre isteyen komşular oluyo(modemde adım yazıo çünkü). direk veriyom ben, sizde isteyimn sizede verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bana gelse vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 liseli vardı ya oh o liseliii, gısacık etekli dar elbiseliiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ismiyle farklı kombinasyonlar denesin, ben bir kere kırmıştım öyle sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 hiç unutmam yazlıkta bi wireless in adı : " babayı bağlanırsınız ehehehe" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 son diyanet fetvasına göre wireless çalmak günahtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 birinin de "bedava bağlantıyı haketmıyosunuz" imiş ehaueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 benim wirelessın adı direk sokak adı. kim gelse veririm sifreyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 barbu bana da ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 şifreni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar