SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Burdan çekebilirsiniz. SOLDAT'A RAKİP ÇIKTI.[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :(
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=81656[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 oh oh Televole efekti de yapmışız *DANNNN* SOLDAT A RAKİP ÇIKTI kİM BU RAKİP? CS 2D ADETA SOLDATA TAŞ ÇIKARDI[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 soldatın yerini tutamaz hiçbir zaman ama yinede güsl beler kapışcak varmı? :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 çok uyduruk be soldatdaki fiziğin gıdımı yok hani cesetler parçalanmıyor hani body partslar uçuşmuyor hani mermiler çizgi mermimi olurmuş ulan tipe bak nekadar tırt yürüyor lan bu snipere bak ulan zoomu bile yok ekranı karartıyo anca HANİ LAN GRAFİK KÜP KÜP SOLİTER GİBi zor rakip olur:P[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 siplhatoseci'nin verdiği linkte var, konuyu orda devam edin.. (evet bilerek yanlış yazdım nihohoho)[signature][hline]iyi kötü çirkin
devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ben hep oynuom s[signature][hline]---Always i choosen , deadly choices---
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Chemical, 03 Ağustos 2004 17:07 tarihinde demiş ki: çok uyduruk be soldatdaki fiziğin gıdımı yok hani cesetler parçalanmıyor hani body partslar uçuşmuyor hani mermiler çizgi mermimi olurmuş ulan tipe bak nekadar tırt yürüyor lan bu snipere bak ulan zoomu bile yok ekranı karartıyo anca HANİ LAN GRAFİK KÜP KÜP SOLİTER GİBi zor rakip olur:P adam cıldırdı ehuehue[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti"
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ındırıyorum su an umarım deger...=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti"
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 olm cok zevkli lan en baba silah 4 5 :) scout rulz!! 5 atışta game over adam[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
ManitoN Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Ya buglardan geçilmiyo ben oyun paso kitleniyo sistemden demeyin küçüçük oyun :)[signature][hline]http://www.sanalcafe.net
ManitoN Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Neyse çözdüm diğer başlıktan görerek assault taumış sorun :=[signature][hline]http://www.sanalcafe.net
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: Bonecrusher, 03 Ağustos 2004 17:27 tarihinde demiş ki: siplhatoseci'nin verdiği linkte var, konuyu orda devam edin.. (evet bilerek yanlış yazdım nihohoho) Çooook komiksin surhreobenc. (eheh, nickin tanınmayacak durumda :P)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ya beyler bn yukleyemdm olayı 1 mb bıttı dedı anlamadm...=([signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti"
Öne çıkan mesajlar