Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 dersane hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Gerçi şimdi düşündüm de Pi'nin sınavına girmiştim zamanında hep tikky tayfa doluydu, dersanede mallık yapmış da olabilir...ama yapmadılarsa dersane haksız bi de o madde hala çok saçma. Önceden söylendiği gibi düzgün bi rehberlik servisi verilebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 dershane sonuna kadar haklı hemde bu arada öss dünyanın sonu evet. Öss'yi kazanmakta yetmiyor iyi bir yer kazanmak gerekiyor. aşık olmasın onlarda öss bitimine kadar, gerçi üniversite de çok çalışmak gerekiyor. üniv bittikten sonra aşık olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 §€Ñ TÂTLÍ ßÍR Lͧ€LÍ ß€Ñ HÂ¥ÂTÍ ØLMÂ¥ÂÑ ßÍR §€R§€RÍ. HØR GØRM€ ߀ Lͧ€LÍ ßÛ §€RS€RÍ ßÍR Lͧ€LÍÑÍÑ €§€RÍ…!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 mallar hiç anlamıyomus işten. direk sevişmek isteyen buraya gelmesin mesajı verilmiş yaşları 17-22 arası değişen hormonları tavan yapmış gençlere. kesin düşer öğrenci sayıları. gerçi diğer taraftan bakarsan da aklı aşna fişnada olanların elenmesi sağlanıp dersanenin başarısında önemli bi artış sağlanabilir.evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 futbolcuları kampa alıyorlarmış bi de.. Auschwitz demek bu!! güya çalışıyorlarmış da maçlara falan.. özgürlüğün kısıtlanmasıdır bu... sen o kadar para göm dersaneye.. eleman kalksın parayı çöpe atsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Salaklıktan başka birşey değil, sistemin rezalet olduğunu biliyordumda bu düpedüz mandafallık ya, makinemi yetiştiriyorsunuz arkadaş ayrıca bu yapılanı onaylayanlara şaşıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Gerçekden birbirlerine aşıklarsa, mutlu aşk da olmadığından bu durum derslerine yansıyacak ve başarısız olacaklar bu açıdan bakınca dershane kararı doğru :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bir de -yemişim romantizmini- yüzde olarak doğru kişiyi lisede bulma oranı kaç ki.. gereksiz risk alma bi yerde.. önemsiz ve değersiz bişi için önemli olanı barter etmeye kalkıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 güzel reklam olmuş adamlar için. belirli bi kesim buraya verir artık çocuklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 dasaaa said: bir de -yemişim romantizmini- yüzde olarak doğru kişiyi lisede bulma oranı kaç ki.. gereksiz risk alma bi yerde.. önemsiz ve değersiz bişi için önemli olanı barter etmeye kalkıyorsun. hesaplama yabiim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 arkadaşlar mühendis fln olmak istiyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 dasaaa said: bir de -yemişim romantizmini- yüzde olarak doğru kişiyi lisede bulma oranı kaç ki.. gereksiz risk alma bi yerde.. önemsiz ve değersiz bişi için önemli olanı barter etmeye kalkıyorsun. Malesef acı ama gerçek. Ünidede ilk ders anayasa profu bize çocuklar sizin tercihiniz ama bu yaşda evcilik oynamaya kalkmayın demişdi şaka yollu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Cd- said: Bu kadar gerzekçe bi' şey duymamıştım daha önce... said: Ankara’da faaliyet gösteren Pİ dershanesi, “öğrenciler arasında filizlenen aşkı” affetmeyerek, kayıt silmeye varan bir uygulama yaptı. Ankara’da 6 şubesi olan dershane, 2009-2010 eğitim döneminde bu gerekçeyle 28 öğrencinin kaydını sildi. Aileler, çocuklarını onlara en iyi eğitimi vereceğimize güvenerek bize emanet ediyor. Bunu sene başında velilerle konuşuyoruz. Tepki göstermedikleri gibi teşekkür ediyorlar. O ailelere de akıl fikir diliyorum.. http://www.milliyet.com.tr/-dershanede-ask-a-ceza-var/guncel/haberdetay/22.04.2010/1228237/default.htm Aileler haklı hocam o Dersanelere dünyanın parasını veriyorlar bunlar podyuma çıktıklarını sanıyorlar kız yada erkek. Bırakın böyle şeyler eskikafalı göstermeyi artık. Modernlik sizin sandığınız şey değil. Herkes aşk yaşayabilir. ORası Dersahane ama bunda anlamıyacak ne var. Helal olsun iyi yapmışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Sonütücü said: Salaklıktan başka birşey değil, sistemin rezalet olduğunu biliyordumda bu düpedüz mandafallık ya, makinemi yetiştiriyorsunuz arkadaş ayrıca bu yapılanı onaylayanlara şaşıyorum ya Çocuğun geleceği açısından salaklık nerde yapılmış bi anlatır mısın bize? ben sana veri veriyim sen yorumla bunları; -Biri deil 2si birden derslerini, ödevlerini aksatıyor. -Derslerde sürekli birbirlerine bakıyorlar dersi dinlemiyorlar -Dersten kaçıp beraber bişiler yapıyorlar Sadece 3 etken verdim. Dahasıda vardır aksi taktirde atılma yöntemine gidilmez.. Şu yaptıklarıyla nasıl kazanıcaklar o aptal sınavı? İyi bi iş için en iyi okulu kazanmak gerekmiyor ama üniversite mezunu olmayan bi insanın istediği iyi bir iş bulabilitesi dasaaa'nın prensesini bulup, çok zengin olup hiç birşeyden şikayet etmemesi kadar küçük bi olasılık afasdaf Bu arada dershanelerin vaadi size sınavı kazandırmada gerekli olan her olanağımızı sunucazdan başka bişi deil. Sen dershaneye sadece o aptal sınavı kazanabilmek için gidiyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 dersane gerizekalilari eliyor iste. aileler hakli oss senesinde cocuksun daha ne sevgilisi ne aski. ha cocuk ben bi bok olamicam nasi olsa kari kiz kovalayayim bari diyorsa zaten dersanenin kaydi silip bide boynuna bu cocuk mal tabelasi asip gondermesi de lazim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 nihayetinde sınav aptal da olsa gereksiz de olsa o sınavda bi bok yapamazsan gidip de bi bok olma oranını gerçekten düşürüyorsun.. said: ha cocuk ben bi bok olamicam nasi olsa kari kiz kovalayayim bari diyorsa zaten dersanenin kaydi silip bide boynuna bu cocuk mal tabelasi asip gondermesi de lazim bence. muhauhauha +1000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Evet bu ülkedeki öğrenciler robot gibi. Ülkeni diğer vatandaşları gibi. Fakat sen yanlış yerden bağlantıyı kurmuşsun. Her ne olursa olsun o aileler çocuklarını okutmak için gönderiyor. Bazıları ekonomik zorlukla. Dershanemi aşk yeri? Mandafa nedir bilmiyorum ama neyi kast ettiğini tahmin edebiliyorum. Ancak dershanede aşk yaşamak falan EMO gerizekalı, otistik aklına ne gelirse bundan başka bişey değildir. Eğitim sistemiyle dershanede aşk ne alaka yahu? PARDON? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 normalde liselerde de aşk yasak mesela, yöneticiler isterlerse öğrenciyi okuldan atabiliyorlar mesela, böyle bir yetkileri olduğu ve dershanelerinde doğal olarak bağımsız olmadıkları M.E.B e bağlı oldukları için de atmış olabilirler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 "Amerikan Pastası" gibi filmleri idol almış müthiş bir kuşak bizi bekliyor. Capua sokakları gibi olcak bizimkide 10 yıl sonra. En komiğide Dershane cezalandırmış. Doğru bişey yapmış. Adamlar o sınıfları aşk için açmadı ders için açtı. Ailelerde haklı bulmuş kcoa koca insanlar. Buna yorumda şu "O ailelere allah akıl fikir versin". Burda yatan piskolojide kendi yaptıklarını forumlarda insanlara haklı gösterip yoldaş toplamak filan heralde. Ya olm çok mankafasın, hayat sex olm bırak dershaneyi babası parası aşk sex!. Allah yada yapabilcek başka o rütbede kim varsa bu modern piskoloji altında ezilmiş, döneminin mutsuz kıvılcımlarından nasibini almış gençlerimize akıl fikir versin. Tabi onlarında bir suçu yok gerizekalı olmalarında. Bunlar derin mevzuda şu çok komik ya; "Allah akıl fikir versin ailelerine". Bunu ciddi sölemediğini varsayarak bu müthiş espiriye var gücümle gülüyorum. HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 gecko said: normalde liselerde de aşk yasak mesela, yöneticiler isterlerse öğrenciyi okuldan atabiliyorlar mesela, böyle bir yetkileri olduğu ve dershanelerinde doğal olarak bağımsız olmadıkları M.E.B e bağlı oldukları için de atmış olabilirler bence. liseli biliyor tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 wastyrx said: Birader o bebeler oraya ders öğrensinler gerizekalı bi sınavı kazansınlar die gidiolar.. Benim amacım o 'bebe'lere o sınavı kazandırmak di mi? O zaman benim kurallarıma uyacaklar dershane dışında napıyorlarsa yapsınlar hatta destekte veririm yaptıklarına uygunsa.. wastyrx said: Ben 2-3 kişiye ders verirken birbirleriyle flört etmelerini hoş karşılamam mesela tutum devam ederse de aynısını yapardım büyük olasılık. MacLeod said: gerizekalıca falan diyorsunuz ama adamların yaptıkları cidden takdire şayan bir olay. senko said: dershane sonuna kadar haklı hemde üniv bittikten sonra aşık olurlar. Buddha said: ORası Dersahane ama bunda anlamıyacak ne var. Helal olsun iyi yapmışlar... Buddha said: "Allah akıl fikir versin ailelerine". Bunu ciddi sölemediğini varsayarak bu müthiş espiriye var gücümle gülüyorum. HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA Hmm birileri mutsuz bir gençlik yaşamış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Bunun savunanlar bence lisede hiç sevgilisi olmamış insanlardır sadece. ÖSS senem boyunca kız arkadaşım vardı ve hiç bir sorun teşkil etmedi ders konusunda. İkisini bir arada götüremeyecek diye peşin peşin hüküm vermek çok başarılı olmuş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Ayrıca dershanede seks yapmadıklarını varsayıyoruz. Haberi yapanlar belki bu detayı atlamış olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Buddha said: "Amerikan Pastası" gibi filmleri idol almış müthiş bir kuşak bizi bekliyor. Capua sokakları gibi olcak bizimkide 10 yıl sonra. En komiğide Dershane cezalandırmış. Doğru bişey yapmış. Adamlar o sınıfları aşk için açmadı ders için açtı. Ailelerde haklı bulmuş kcoa koca insanlar. Buna yorumda şu "O ailelere allah akıl fikir versin". Burda yatan piskolojide kendi yaptıklarını forumlarda insanlara haklı gösterip yoldaş toplamak filan heralde. Ya olm çok mankafasın, hayat sex olm bırak dershaneyi babası parası aşk sex!. Allah yada yapabilcek başka o rütbede kim varsa bu modern piskoloji altında ezilmiş, döneminin mutsuz kıvılcımlarından nasibini almış gençlerimize akıl fikir versin. Tabi onlarında bir suçu yok gerizekalı olmalarında. Bunlar derin mevzuda şu çok komik ya; "Allah akıl fikir versin ailelerine". Bunu ciddi sölemediğini varsayarak bu müthiş espiriye var gücümle gülüyorum. HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA Sorma, dersane zamanı bi' sevişiyodum bi' sevişiyodum var ya piiüü... Sınıflarda masa üstünde mi dersiiin, öğretmenler odasında grup mu dersiiin... tebeşirle acayip şeyler yapmalar felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar