blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Beşiktaşlı taraftarlar derbideki hakem hatalarını Futbol Federasyonu'na yürüyerek protesto etti. Siyah-beyazlılar, ellerinde kazma ve küreklerle Bilica'ya da gönderme yaptılar. Kaynak ve devamı icin;tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 kazıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 cok uzuluorm su bjklılara. takımları okadar kotuki kendilerine baska ugraşlar buluolar bole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bişey çıkmış mı bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 aldiklari nefes zarar su adamlarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Bence gayet eglenceli bir şey yapmışlar :-] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Beşiktaş taraftarına tinerci denmemiş bu topicte kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Fistan said: aldiklari nefes zarar su adamlarin neden?? sen kimsin ki o adamın aldığı nefese karışırsın ki? sana laf etmiyim diyorun , bişey söylemiyim diyorum da.. neden şimdi bu laf? neden zarar açıklasana bana biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 cunku oyun kurallarina dahil olarak cezasi verilmis bi hareketin saha disina tasinip komik protestolarla vakitlerini harcayan insanlarin beyinsiz olduklarini dusunuyorum sana noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesela bende ordaysam? inandın mı sen hakemin onun için sarı kart verdiğine? inandıysan bende senin hakkında düşünücem bazı şeyler o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 hakem raporuna o nedenle sari kart gosterdigini yazmis. inanmasan napican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Bişi mi yapmamı istiyosun? bişi yapcam mı dedim? Rapora inanman zaten komik olmuş onu söyledim... Sen benim söylediğime cevap ver önce , hadi bende o protestoda varsam , ve demin sende bana o lafları söylediysen asıl sen napıcaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 fistan'ın attığı mesajların tarzına 10 da 1 yaklaşan mesajlar atsak 3 kere banlanmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ben attım ve banlandım.. bizzat yaşadım... birazdan da banlanırım zaten izle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 tamam banlayin anasini satayim baska adam yok her topicte bana cevap verin benden cevap bekleyin polemige sokun sonra hede hodo. yazmiyorum bisey tamam siz haklisiniz bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 30k postu boşuna yapmadın sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 beyler fistanla didişmeyin. gerek yok ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 beşiktaş taraftarına ahlak dersi vermeye calışlanlar ilk önce kendilerine bir baksınlar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 gayliğe ahlaksızlık dedin.savunucaklar cok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 fistanı ciddiye alıp karşılık vermek için fareyi mesaj yaz butonunun üzerine getirip tıklamak için harcadığınız enerjinize yazık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 fistan'ın bir suçu yok normal bir fenerli oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Red said: fistan'ın attığı mesajların tarzına 10 da 1 yaklaşan mesajlar atsak 3 kere banlanmıştık. suBzer0 said: ben attım ve banlandım.. bizzat yaşadım... birazdan da banlanırım zaten izle :) Hiçbir fikriniz olmayan konularda saçma sapan konuşursanız daha çok banlanırsınız, ne diyim. Fistan daha taze uyarılmıştı BJK maç topiği yüzünden, şu mesajlarından sonra zaten banlanacak. Bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?29,4820673,4821099#msg-4821099 LucifeL said: Yahu armanzıdaki ay yıldız'dan da mı utanmıyorsunuz be ey tinerciler... Bu mesajda peki verilen fikir nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Baggio said: Red said: fistan'ın attığı mesajların tarzına 10 da 1 yaklaşan mesajlar atsak 3 kere banlanmıştık. suBzer0 said: ben attım ve banlandım.. bizzat yaşadım... birazdan da banlanırım zaten izle :) Hiçbir fikriniz olmayan konularda saçma sapan konuşursanız daha çok banlanırsınız, ne diyim. Fistan daha taze uyarılmıştı BJK maç topiği yüzünden, şu mesajlarından sonra zaten banlanacak. Bilginize. nasıl istiyosun di mi benim bi açığımı yakalayıp per. ban atmayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 aciga gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar