Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF'ye 'kazma-kürekli' protesto

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Beşiktaşlı taraftarlar derbideki hakem hatalarını Futbol Federasyonu'na yürüyerek protesto etti. Siyah-beyazlılar, ellerinde kazma ve küreklerle Bilica'ya da gönderme yaptılar.

Kaynak ve devamı icin;

tık

Mesaj tarihi:
Fistan said:

aldiklari nefes zarar su adamlarin

neden?? sen kimsin ki o adamın aldığı nefese karışırsın ki? sana laf etmiyim diyorun , bişey söylemiyim diyorum da.. neden şimdi bu laf? neden zarar açıklasana bana biraz...
Mesaj tarihi:
cunku oyun kurallarina dahil olarak cezasi verilmis bi hareketin saha disina tasinip komik protestolarla vakitlerini harcayan insanlarin beyinsiz olduklarini dusunuyorum sana noluyo
Mesaj tarihi:
Bişi mi yapmamı istiyosun? bişi yapcam mı dedim? Rapora inanman zaten komik olmuş onu söyledim... Sen benim söylediğime cevap ver önce , hadi bende o protestoda varsam , ve demin sende bana o lafları söylediysen asıl sen napıcaksın?
Mesaj tarihi:
tamam banlayin anasini satayim
baska adam yok her topicte bana cevap verin benden cevap bekleyin
polemige sokun sonra hede hodo.
yazmiyorum bisey tamam
siz haklisiniz
bye
Mesaj tarihi:
Red said:

fistan'ın attığı mesajların tarzına 10 da 1 yaklaşan mesajlar atsak 3 kere banlanmıştık.

suBzer0 said:

ben attım ve banlandım.. bizzat yaşadım... birazdan da banlanırım zaten izle :)

Hiçbir fikriniz olmayan konularda saçma sapan konuşursanız daha çok banlanırsınız, ne diyim. Fistan daha taze uyarılmıştı BJK maç topiği yüzünden, şu mesajlarından sonra zaten banlanacak. Bilginize.
Mesaj tarihi:
http://forum.paticik.com/read.php?29,4820673,4821099#msg-4821099

LucifeL said:

Yahu armanzıdaki ay yıldız'dan da mı utanmıyorsunuz be ey tinerciler...

Bu mesajda peki verilen fikir nedir?
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Red said:

fistan'ın attığı mesajların tarzına 10 da 1 yaklaşan mesajlar atsak 3 kere banlanmıştık.

suBzer0 said:

ben attım ve banlandım.. bizzat yaşadım... birazdan da banlanırım zaten izle :)

Hiçbir fikriniz olmayan konularda saçma sapan konuşursanız daha çok banlanırsınız, ne diyim. Fistan daha taze uyarılmıştı BJK maç topiği yüzünden, şu mesajlarından sonra zaten banlanacak. Bilginize.

nasıl istiyosun di mi benim bi açığımı yakalayıp per. ban atmayı...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...