dylanN Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 hangınızın feykı bu? ne gerek var :D asdfgh
dylanN Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 tanımıyorum( karıstırdım mı be? :) )
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 can benim arkadaşım. neyse kafam karıştı bir bok anlamadım, bye.
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 artık tam bir eriksin, gayrı sen benimsin.
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Benim şişman bi arkadşaım var adı can.
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 sipeyskeyk said: etnik güzel, tarzım değil. zenci kel kole tarzin mi peki keyk?
dylanN Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Benim şişman cluber erkekleri taklit eden bı sevgilim vardı. Ama adı can degildi. Asdfghkkllhfsafhj karıştı iyice.
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 oo etnik akımlar gelmi$ albüme; ho$ olmu$
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 dylanN said: Bağa mı didin? evet sana sana sana hepinize be... rezil iğrenç yaratıklar... hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bunlar ha nedir? nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara... onlar kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor okumak istiyor... onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz.. hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler... utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz...
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 hababam sınıfındaki çalışkan ahmet lan bu.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Sereglin said: sipeyskeyk said: etnik güzel, tarzım değil. zenci kel kole tarzin mi peki keyk? sen her zaman tarzımsın düz oyuncum benim :D
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Olivies said: hababam sınıfındaki çalışkan ahmet lan bu. aynen.
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 dylanN said: ablamı everdık ne suslenmısım :) fotoları spoiler yapsan iyiydi...
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Rasmon said: dylanN said: ablamı everdık ne suslenmısım :) fotoları spoiler yapsan iyiydi... safvausfhlbashudasuldf
Öne çıkan mesajlar