Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 değil bee ayıp. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 boyle bir pizza yemek istiyorum. hem goz hem karın doyar. resimdekilerden sadece 1'i arkadaşım, o da çok yakın değil. ondan sansurledim. bişi olcagından degil de öle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Rasmon said: lan uza 90lı meraklısı seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 barbu said: boyle bir pizza yemek istiyorum. hem goz hem karın doyar. resimdekilerden sadece 1'i arkadaşım, o da çok yakın değil. ondan sansurledim. bişi olcagından degil de öle işte. Pizzanin o buyuklukte olmadigi, kamera hilesi yapilmaya calisildigi cok bariz lakin tutmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 abi arkadasimin facebookundan aldım. gayet gercek pizza. kamera acisi ile de buyuttuler desek. gene de cok buyuk. 80 dolar o pizzanın fiyatı ayrıca. fiyatı da yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ilgilenmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 o zaman yorum yapmana gerek yok. zamanını bosa harcama spark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 oooOooo fotosopculardan sonra ''beyenmiooosan okumassin taaam mi?!''cilar da geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 barbu said: abi arkadasimin facebookundan aldım. gayet gercek pizza. kamera acisi ile de buyuttuler desek. gene de cok buyuk. 80 dolar o pizzanın fiyatı ayrıca. fiyatı da yazıyo Hey masallah diyorum o zaman =) Hic gercek gibi gorunmuyor fotodan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 oo süleyman beylerlerlerler hosgeldinizninizniz.. geline 50 öyro takiyor su an süleyman bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 begenmezse de okur. hatta ustteki gibi gereksiz yorumunu da yapar. bana ne. spark yazdı, degerli zamanını bosa harcamasın diye yazdım. sen sacmalayabilirsin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 gittim alamancıya cevap verdim ya. resmen bende sacmaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 AHFISDHFIODSHGIDSFHGOS crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 barbu said: begenmezse de okur. hatta ustteki gibi gereksiz yorumunu da yapar. bana ne. spark yazdı, degerli zamanını bosa harcamasın diye yazdım. sen sacmalayabilirsin ama ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 hahah. kotu bisi pms tabi. elimde degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 şöle kafası bozuk olanların paticiğe girip, "eski olması" ve "herkesi tanıyor" ya da "yancılarım cok bişi diyemezler bana" diyerek sinirini ve hırsını diğer insanlardan çıkarmasına bayılıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 barbu said: boyle bir pizza yemek istiyorum. hem goz hem karın doyar. resimdekilerden sadece 1'i arkadaşım, o da çok yakın değil. ondan sansurledim. bişi olcagından degil de öle işte. böğk pizza değil kıymalı yumurtalı pide gibi duruyor olsa da yemem ben bunu. dominostan incecik hamur söler üzerine de sufle gömerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 barbut die bi oyun vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Buyse said: Rasmon said: lan uza 90lı meraklısı seni zuahahah :D deri ceket rules! edit: yüzün tanıdık geldi bir de ilginç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 escape said: http://i40.tinypic.com/r8uk8z.jpg Yürekten forcepalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 barbur atar yapma sağa sola şapşal herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 evet atar yapma barbu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 off bu ne biçim bi post böle fail fışkırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 abi oha rapid'e atmış ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ahahahah said: http://rapidshare.com/files/391920262/n658082098_1092414_7651.jpg | 40 KB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar