Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 fede said: ema apla istesin havaya da vururum ben fedecim bir tek dileğim var, mutlu ol yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Saeros said: synthesizer said: l2p http://img718.imageshack.us/img718/219/lgnsnmeeen.jpg YÜK OLUR!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 synthesizer said: Saeros said: synthesizer said: MEDENİ!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 dasaaa said: ahahahahahahahah fede ahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Emaleth said: ayrıca evet, taşak kadını seksi gösterir. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 metaforik tassak, literal degil, hemen bilim adamligi yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Ardeth said: Emaleth said: ayrıca evet, taşak kadını seksi gösterir. ? hahahhahaaas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 direk mavi ekranlık bir quote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Akila hakli pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 pardon pls:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 heyecan yapmiş abisi kızmayın. ablam saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Fede'nin o ilk fotoğrafına herhalde 82 yaşına da gelsem gülerim. Böyle okyanusta özgürce yüzerken yönünü kaybedip karaya vurmuş "haskr lan noluyo" ifadesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ben de o noktada takildim... taşak kadını seksi gösterirdeki taşak hangi anlamda kullanılmıştır: a) vücudumuzun bir uzvu b) geyik, komiklik, şaka c) billur d) ığdır yöresinden bir folklor çeşidi e) hiç bilmedğimiz bir anlam. GO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Taşak burada "Cezve" anlamında kullanılmış. Hani kadının yeri mutfak ya, o anlam vurgulanmaya çalışılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 anam güneş yaşıyor musun sen abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Ardeth said: Emaleth said: ayrıca evet, taşak kadını seksi gösterir. ? bak kadin gayet seksi gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Bölüm banını hakettin şu an. Hemen başvuruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 o değil de bildiğin inşaat gibiymiş burası be :D tavana bakmamıştım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 "mind trick yapıp bedava kahve istedim veşimdi çok mutluyum" temalı foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ed china Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 DynamicK said: Ardeth said: Emaleth said: ayrıca evet, taşak kadını seksi gösterir. ? bak kadin gayet seksi gozukuyor en kötü post 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 dasaaa said: "mind trick yapıp bedava kahve istedim veşimdi çok mutluyum" temalı foto *eliyle soldan sağa hareket yaparak* "o mochayı bana vereceksin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 DynamicK said: Ardeth said: Emaleth said: ayrıca evet, taşak kadını seksi gösterir. ? bak kadin gayet seksi gozukuyor adminler de boyle yaparsa vay halimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 *eliyle soldan sağa hareket yaparak* "o mochayı bana versene arkadaşım!!1" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar