Dynun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ben de merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 işte dasaaa; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Aranızda homofobisi olanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 "roket adam" said: Ben görmüştüm fotoyu da hatırlamıyorum şimdi. Pek bi dasaa havası yok. Mesela Ardeth tam bi ardeth. Ne bilim Fistan da tam fistan değil mesela. Seagle'da tam bi seagle hakkatenç nasıl la ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 fistan tam salak bi tip gibi forumda, ama normalde efendi uslu yakışıklı görünüyor demek istemiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 dasaaa said: taylor'un yaptığı ne diyorusa amerikan reklamını gözlerden kaçırmayın ama sakın.. hep amerikan reklamı bunlar. yavudi bu taylor zaten biz amerikan yıvıdileri sürekli reklam yaparız zaten lütfücüğüm. sırf israilin oyunu bunlar demeniz için. bu arada başıma bişey gelmeyecekse dasaaa'yi merak etmiyorum sdgfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Pipet said: Luci sende bi tuhaflık var ama çıkartamadım ..Bir tuhaflık yok abi adam yakışıklı ise yakışıklı derim yaniş ne var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 dasaa banko kız abi. yoksa resim koyardı yani kesin bi de günlüğe çok içini döküyo. baya bildiğin kız yani dasaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Fistan said: fistan tam salak bi tip gibi forumda, ama normalde efendi uslu yakışıklı görünüyor demek istemiş gibiahahahaha kendine çevirmek böyle birşey olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 dasaaa isteseydi çıkarıp masaaa ya koyardı fotoğrafını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 bide dasaaaa gelmedin kalbim kırılıd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Estel_Anorien said: dasaaa isteseydi çıkarıp masaaa ya koyardı fotoğrafını.bende çok bekledim ama yapmadı,fekat yapmalı!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 o konuda dasaaa ya ben de kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 dasaaa bunca zamandır dayakla eğitim konusunda ortak girişimlerde bulunuyoruz, sen çıkarıp bi resim koymuyosun.. Bak ben yeşillere uzandığım fotomu koydum, now, your turn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 nomsaR said: casio edifice efx-500bk dimi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 nassının dini casio'nun müdürü müsün sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 pascalnouman said: nomsaR said: casio edifice efx-500bk dimi o öeh pascal ne yaptın abi sen adam markayı bile görmeden model falan veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 dasaa fake'miş beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 değil lan ben boğaziçinde bi kere gördüm. ama sadece bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 nasıl birşey bize biraz anlatır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 elle tutulur gözle görülür uzayda yer kaplayan bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 bana yemek borcu var hala. unuttum sanma dasaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 pascalnouman said: casio edifice efx-500bk dimi o evet, tam isabet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar