zeper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 oo süpermiş...daha iyihem matematikçi olması,fizikçilerden pek bir hayır göremedik bu güne kadar:D sen adresi yollarsın artık şu ingilizin:) Ardeth said: zeper said: sheldon cooper versek:) hem uzun hem zeki:) dylanN said: Ardeth said: biraz zekilikten kısıp hafif boya posa aktarma yap bence öyle hayat mı geçer be ya tip elbet ilk olarak önemli.dikkatini çekebilmesi için.ama zekasıyla beni etkiledikten sonra bana göre en yakışıklı oluyor. o dizi karakteri, feynmann var o da öldü. ama bir hocam söylemişti ingiliz mi ne acayip yakışlıklı, uzun ve baya iyi bi matematikçi varmış görünce depresyona giriyosun demişti o hayatta hala isterseniz
niggaknow Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 dedim bak gang sign ver. tribe girdi salak
escape Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 harbiden demişki "olm siz kimsiniz lan foto koyuyosunuz buraya bakın ben şekilim diye. alın size şekil" demiş ben daha bişi diyemicem
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 tamam tanıştırıcam seni kitanayla escape.
niggaknow Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 edward cullen olmak istedim olamadım
escape Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Vingthor said: tamam tanıştırıcam seni kitanayla escape. selam ben yaralı_kovboy
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Eskiden yapçak bir şey bulamadığımda buzdolabını açıp mal gibi amaçsızca bakardım. Şimdi "nigga nın serüvenleri" tadında fotograflarına bakıcam
niggaknow Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 en yakın arkadaşım ve ben şiledeyiz karaya vurduk hhppmmmmmmsss
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 onlarca combo breakera rağmen yılmamışsın helal olsun kanka
niggaknow Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 dylanN said: işte size mutluluğun formülü: bir kadında ilk baktığınız yer ile, son baktığınız yeri değiştirin word
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ben kitananın şu anda sultanahmette turist rehberi olduğunu düşünüyorum.
niggaknow Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 daha heycanlı fotolar var ama onları burada paylaşamıyorum
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 hemen kıskan adam bütün ilgiyi topladı diye
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 muhabbet gittikçe boka sarıyo artık.
Öne çıkan mesajlar