Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Penthesilea said: Dasaa'nin fotografi astim ofise euheuh http://img593.imageshack.us/img593/7739/14709557.jpg ahaha ulan yine gördüm yine güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 dasa microsofta ilk adimi eseriyle atti. a small step for ms, but a giant leap for dasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 şunları buraya koyayım. yarın ayık kafayla uğraşamam. bu gece kaan ile taksimde nedankoyu bulduk. daha ziyade o bizi buldu. yaptığımız ayarlamalardan sonra bundan gayrı hiçbirşey kendisine yük olmayacak. fotoğrafları çeken kaanın arkadaşı olduğu için kötü biraz fotolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ah bi de fotoları düz koyabileydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 HERKESE DAHA FAZLA NEDANKO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ispatipapaz said: BonePART said: Dartanian said: Bonepart olaydan bayaa bi yabancı kalmışsın kız fake değil.Yazan adamlar olduğu doğrudur ama fake olmadığını biliyolar.. YA YEMISIM UZAKLIGI GUVERCIN siz forumu yunan tyatrosu sanarken biz burdan pinki kaciriyoduk basbaya yazan adamlar war iste ee yazmak yasak yada ayıp bişi mi? o zaman hiç kimse ilişkiye felan girmesin naısl olucak ki? gidip cafeden kızla tanışmak ne kadar zorsa internetten konuşmakta o kadar rahattır, bu şekilde daha rahat iletişim kuruldugundan burdan yazılması gayet mantıklı ben güzel kız görsem suan yazarım forumda zuahah bunda utanılıcak bişimi var? BonePART said: Fistan said: ulan bi aynaya bakın sonra dilana yavsaklık yapın çirkin diyene de sen kimsin derler komik olmayın Bonepart +1 buna katilmiyorum cunku herkesin guzel buldugu gotum gibi karilar war o ayri mesele benim dedigim basbaya yazan adamlar war kiza burda fake olmadigi kesin olsa atlicaklar simdi tukurerek tavlamaya calisiyolar yoksa erkek adamsiniz lan yazin tabe Ayrica internetten kiza yazmak garip bisi lan. Tamam guzel iyie forumda zor. Bu arada One mi ne bi adama bisi yazmisiniz cockblocklamisiniz size kinlenmis olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 said: Xaenin: olm nedankoyla karşılaştık çok başarılıydı ahahah Ne diyo bu diyorum, hakikaten bulmuşlar herifi. BU SEFER NEDANKO YÜK OLMUŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 yanlis kiza yazdi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 aquila said: yanlis kiza yazdi o. sana mi yazdi lan sukru sdiyorum once bi emin olun kiz diye hane burcin felan ols atamamda adi skru lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 gencler heyecanli iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 adam baya hafif abi. yük mük olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Estel_Anorien said: fotoğrafları çeken kaanın arkadaşı olduğu için kötü biraz fotolar. AHHAHAAHAAHHA ne güzelsin bok atmak^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bok dedi, banlensin. yetkililer alin bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 kız olm o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 inal kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 in al kac oglum olursa adı vural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Estel_Anorien said: ah bi de fotoları düz koyabileydim. Oha yanlış hatırlamıyosam alphawezen konserinde sigara içilen yerde arkadaşım sana bilmemne shot ısmarladı, yanılıyor muyum lan acaba sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 adam her yerde abi, in flames'de en ondeydim kafayi sola bi cevirdim estel. o degil de ne efsane konserdi ya yagmur altinda hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 aquila said: dasa microsofta ilk adimi eseriyle atti. a small step for ms, but a giant leap for dasa. veee hepsi bu olm. tek adım.. :/ Estel_Anorien said: adam baya hafif abi. yük mük olmadı. ahuahuh bundan ders çıkartıp biz de adama yük olmamalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Nedanko taksimlerde gezeceğine hala bozuk olan aramayı düzeltsin reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 İşle aşkı karıştırmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Nedankoyu kucakladığın sırada yüzünde oluşan sıcacık gülümseme öyle demiyor ama ;) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 kaçırıp aramayı düzeltene kadar kör karanlık bir odada, sadece kuru ekmekle+su ile mi besleselerdi? gerçi kötü fikir de değilmiş hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Penthesilea said: adam her yerde abi, in flames'de en ondeydim kafayi sola bi cevirdim estel. o degil de ne efsane konserdi ya yagmur altinda hey gidiabi inflames demeyin lan ayıptır. gerizekalı kız arkadasım yuzunden gidememistim o konsere, yanarım yıllardır buna yanarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ahuauhauhahu aynı şeyi ben yaşadım lan. inflames değildi gerçi konser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar