Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Holy said: Dartanian said: wot Dartanian said: 5-6 satır bişeyWAT? wotu silcektim unutmuşum sdf
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 bayağı hararetli olmuş muhabbet yahu sonuç ne peki?
0ne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 sabah erken kalkıcak olmasam daha izlerdim muhabbetinizi de, uykum geldi. Arızalı telefonlar beni bekler. P.S : Size bol sevişmeler.
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 escape'e lafo yok çok tutarlı biridir ayrıca troll de değildir :)
Nagini Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Sabah erken kalkar, bacak arasindan sarkar, kizlar ondan korkar, bombom bilibili bom!
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 LucifeL said: bayağı hararetli olmuş muhabbet yahu sonuç ne peki? sonucunu Allah biliyor
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 escapede herşeye atarlanıyo. sokakta adamın teki içki içti diye dayak yer escape'e batar, millet dylana laf atar escape'e batar. Escape olmakta ne zor işmiş aga
Nagini Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Pickles said: escapede herşeye atarlanıyo. sokakta adamın teki içki içti diye dayak yer escape'e batar, millet dylana laf atar escape'e batar. Escape olmakta ne zor işmiş aga Arsenikli ortamda büyüdügünden agresiflesmis.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Aiko said: çıplak resmimi koymak istiyorum sen askere gitmedin mi ya?
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 oha albumde resimden cok kavga var. ben yanlis yerleri takip ediyormusum.,
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Nagini said: Pickles said: escapede herşeye atarlanıyo. sokakta adamın teki içki içti diye dayak yer escape'e batar, millet dylana laf atar escape'e batar. Escape olmakta ne zor işmiş aga Arsenikli ortamda büyüdügünden agresiflesmis. işte bilimsel bilginin gerçek hayata uygulanması takdir ettim
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Vingthor said: LucifeL said: bayağı hararetli olmuş muhabbet yahu sonuç ne peki? sonucunu Allah biliyorallah büyük hacı onun bilmediği yok zaten
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 arsenal de çok gaz top oynuyo.
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ulan 2 saat boş bıraktım hemen dylann a demediginizi bırakmamıssınız koruyamadık kızı terbiyesizlik etmeyin agalar baska ciger peşinde koşun bence
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 abi şurdaki tartışmaları ciddiye alıp, üstünden bikaç saat geçince bile hırs sinir falan yapan varsa aramızda, escape in dediklerine hak verebilirim. sanmıyorum ama yav? eğlenmiyo muyuz?
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ustunden gun, hafta gectikten sonra bile devam edenler var, sen nediyosun. hatta bi tartisma uzerine forumun genelinde ayni sahsi gorup sacma sapan laf atanlar bile oluyo.
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 insan insana yapmalı da insan kendine yapmamalı. sakin olun lan biraz
Öne çıkan mesajlar