synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bakalım dasaaa hatun-o-matic 2000! çalışıyomu edit: vallahi calısıyomus bendeki. her kurusu helal olsun dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 10sene garantisi var ve garantisi benim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Bi şey dicem. niye artık hiç kız gelmiyo buraya, ilgi de gösteriyoruz o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Ardeth said: FromTheHell said: zekice bi söz düşünemedim fotoğrafın altına yazmalık falan. burnunda sümük kalmış ben seni gördüm lan taksim burgerde 1 ay önce sendin dimi o evet o bendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Acaip yorgunum bir sürü olay olmuş anlamadım hiç. Tek isteğim Lucifel'e biri en azından ortaokul seviyesinde noktalama işareti göstersin. Yoruldum resmen koşarak okumaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Somon said: Ardeth said: FromTheHell said: zekice bi söz düşünemedim fotoğrafın altına yazmalık falan. burnunda sümük kalmış ben seni gördüm lan taksim burgerde 1 ay önce sendin dimi o evet o bendim fotonun çekildiği yer taksim burger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Taksim, so classic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 klasic mi z zu zuahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Metalciyiz, taksimdeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 metalcimisin harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 evet tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 en sevdiğim grup metallica değil ve en sevdiğim şarkı unforgiven II değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 yazık oysaki farkli düşünmüştm . NySé pal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Cons said: son 15 sayfa falan çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 napae said: Cons said: son 15 sayfa falan çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ispatipapaz said: napae said: Cons said: son 15 sayfa falan çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ULAN VARYA NE ŞEY ADAMLARSINIZ YEMİN EDİYORUM ŞU HALE BAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 escape said: ULAN VARYA NE ŞEY ADAMLARSINIZ YEMİN EDİYORUM ŞU HALE BAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ispatipapaz said: escape said: ULAN VARYA NE ŞEY ADAMLARSINIZ YEMİN EDİYORUM ŞU HALE BAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 kaç kata kadar izin var piramitte? belediyede tanıdığı olan varsa bikaç kat da ben çıkıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 5 veya 6 sonrası sıkıntı oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 of bu adam okurken beni yordu bayana yazıq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ''soyadım türkçe olduğuna göre ? '' dediğinde kadınların da soyadlarını taşıyabilicekleri ve çocuklarına verebilicekleri üzerinden ataerkillik nutuğu atar ve kızın çok dar kafalı olduğunu söylüyerek onu ezerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 lebron james neresi de dermiydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar