Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 xunn said: Pickles said: dylanı beğenen atlasın camdan pls Dylan'ı Vingthor'un junior'la bile yapmam. junior deil nano )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 evilmaddox said: Tırmanış duvarında bir taraflarım kaşınırken. Sefa zepevengi kedi. olum adamın fotolarıyla hiç ilgilenmemişsiniz yazıktır :( saçlar akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 microsoft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 cerebralis said: Llama said: olitere said: dylan deme tüylerim diken diken oldu celeb desek ya mevzu kapanıyo sen de fişekliyosun haceleb sadece geyik yapıyorum arkadaşım kendini rahatsız hissetmene gerek yok.Mevzu falan yokki kapansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 yok aga sen aleni ve durdurulamaz şekilkde sarkıyorsun hiç kıvırma dsaddsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 geyik olum o böyle sarkılarak kız mı tavlanır tey allahım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 sarkılarak kız tavlanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 geyikten anlamayan bi insan diilim.dozunda olunca her türlü güler geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 beyler yavaş forum hararet yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Bu arada beyler postalara baktım da herkesi uyarıyorsunuz bayanlarla konuşurken düzgün konuşma konusunda ama neden bir bayanın ardından atıp tutuyorsunuz ki ayıp değil mi? Bir de sanki hepiniz liz hurley kelly brooklarla takılıyorsunuz da kız beğenmiyorsunuz nasıl iş anlamadım hepiniz gizli meriçlersiniz ve kıskançsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 soğuk rüzgarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 yahu kimden bahsediyosunuz siz?! sarkmak tavlamak falan.karıştırmayalım lütfen başkalarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Bazı gerçekler hiç açığa çıkarılmamalı, lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 LucifeL said: Bu arada beyler postalara baktım da herkesi uyarıyorsunuz bayanlarla konuşurken düzgün konuşma konusunda ama neden bir bayanın ardından atıp tutuyorsunuz ki ayıp değil mi? Bir de sanki hepiniz liz hurley kelly brooklarla takılıyorsunuz da kız beğenmiyorsunuz nasıl iş anlamadım hepiniz gizli meriçlersiniz ve kıskançsınız :D karakteri penis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 cerebralis said: yahu kimden bahsediyosunuz siz?! sarkmak tavlamak falan.karıştırmayalım lütfen başkalarıyla. dylandan sakin tamam geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 amaan amma drama yaptınız ya iyi ki iki trollük etti adam, pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Vingthor said: LucifeL said: Bu arada beyler postalara baktım da herkesi uyarıyorsunuz bayanlarla konuşurken düzgün konuşma konusunda ama neden bir bayanın ardından atıp tutuyorsunuz ki ayıp değil mi? Bir de sanki hepiniz liz hurley kelly brooklarla takılıyorsunuz da kız beğenmiyorsunuz nasıl iş anlamadım hepiniz gizli meriçlersiniz ve kıskançsınız :D karakteri penis gibio zaman dikkatli ol delici bir karakter farkındaysan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Bir kızın güzelliği ile ilgili yorum yapmak için dünya güzelleriyle çıkmaya gerek yok ama. Dünya güzellerini görüyoruz, normal güzelleri görüyoruz ve güzel olmayanları söylüyoruz. Yorum yapılcak var yapılmıycak var. Cereb e bi allahın kulu güzel yada çirkin yorumu yapmış mı olitere den başka. Ama dylan ben mankenim bi çekimde porş alcak parayı çıkarıyorum gibi postlar ve gelip anahtar resmi falan koyunca baya bi yorumu hakediyo. Oh shit çok ciddi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 LucifeL said: Vingthor said: LucifeL said: Bu arada beyler postalara baktım da herkesi uyarıyorsunuz bayanlarla konuşurken düzgün konuşma konusunda ama neden bir bayanın ardından atıp tutuyorsunuz ki ayıp değil mi? Bir de sanki hepiniz liz hurley kelly brooklarla takılıyorsunuz da kız beğenmiyorsunuz nasıl iş anlamadım hepiniz gizli meriçlersiniz ve kıskançsınız :D karakteri penis gibio zaman dikkatli ol delici bir karakter farkındaysan ;) MANYAK LAFMANYAK LAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bazen imzam çok haklı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 beyler harbiden yavaş biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 albüm kitlenirmi sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Pickles said: Bir kızın güzelliği ile ilgili yorum yapmak için dünya güzelleriyle çıkmaya gerek yok ama. Dünya güzellerini görüyoruz, normal güzelleri görüyoruz ve güzel olmayanları söylüyoruz. Yorum yapılcak var yapılmıycak var. Cereb e bi allahın kulu güzel yada çirkin yorumu yapmış mı olitere den başka. Ama dylan ben mankenim bi çekimde porş alcak parayı çıkarıyorum gibi postlar ve gelip anahtar resmi falan koyunca baya bi yorumu hakediyo. Oh shit çok ciddi olmuşabi emin olun dediklerinin nerdeyse hepsi doğru buna cidden emin olun derdim kimsenin avukatlığını yapmak değil ama ne olursa olsun o kadar ileriye gidilmez he erkek olsa eyvallah da yazılan postlar hakikaten ayıp yani sonuçta bayan abicim sevrsiniz sevmezsiniz kendinize yapılmasını istemediğiniz birşeyi başkasına yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 abi kitlenicek bişi yok. kızılacak bişi de yok celeb. sana laf atılmadı. konu dylan'a çevrildi ki bu da yanlış. ve hala gereksiz uzatılmaya devam edilirse seviye gerçekten çok kötü bi hal alıcak. herkes dağılsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar