Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm 3-4 bişey.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cerebralis said:

Llama said:

olitere said:

dylan deme tüylerim diken diken oldu

celeb desek

ya mevzu kapanıyo sen de fişekliyosun ha
celeb sadece geyik yapıyorum arkadaşım kendini rahatsız hissetmene gerek yok.Mevzu falan yokki kapansın.
Mesaj tarihi:
Bu arada beyler postalara baktım da herkesi uyarıyorsunuz bayanlarla konuşurken düzgün konuşma konusunda ama neden bir bayanın ardından atıp tutuyorsunuz ki ayıp değil mi?

Bir de sanki hepiniz liz hurley kelly brooklarla takılıyorsunuz da kız beğenmiyorsunuz nasıl iş anlamadım hepiniz gizli meriçlersiniz ve kıskançsınız :D
Mesaj tarihi:
LucifeL said:

Bu arada beyler postalara baktım da herkesi uyarıyorsunuz bayanlarla konuşurken düzgün konuşma konusunda ama neden bir bayanın ardından atıp tutuyorsunuz ki ayıp değil mi?

Bir de sanki hepiniz liz hurley kelly brooklarla takılıyorsunuz da kız beğenmiyorsunuz nasıl iş anlamadım hepiniz gizli meriçlersiniz ve kıskançsınız :D

karakteri penis gibi
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

LucifeL said:

karakteri penis gibi
o zaman dikkatli ol delici bir karakter farkındaysan ;)
Mesaj tarihi:
Bir kızın güzelliği ile ilgili yorum yapmak için dünya güzelleriyle çıkmaya gerek yok ama. Dünya güzellerini görüyoruz, normal güzelleri görüyoruz ve güzel olmayanları söylüyoruz. Yorum yapılcak var yapılmıycak var. Cereb e bi allahın kulu güzel yada çirkin yorumu yapmış mı olitere den başka. Ama dylan ben mankenim bi çekimde porş alcak parayı çıkarıyorum gibi postlar ve gelip anahtar resmi falan koyunca baya bi yorumu hakediyo.

Oh shit çok ciddi olmuş
Mesaj tarihi:
LucifeL said:

Vingthor said:

LucifeL said:

karakteri penis gibi
o zaman dikkatli ol delici bir karakter farkındaysan ;)

MANYAK LAFMANYAK LAF
Mesaj tarihi:
Pickles said:

Bir kızın güzelliği ile ilgili yorum yapmak için dünya güzelleriyle çıkmaya gerek yok ama. Dünya güzellerini görüyoruz, normal güzelleri görüyoruz ve güzel olmayanları söylüyoruz. Yorum yapılcak var yapılmıycak var. Cereb e bi allahın kulu güzel yada çirkin yorumu yapmış mı olitere den başka. Ama dylan ben mankenim bi çekimde porş alcak parayı çıkarıyorum gibi postlar ve gelip anahtar resmi falan koyunca baya bi yorumu hakediyo.

Oh shit çok ciddi olmuş
abi emin olun dediklerinin nerdeyse hepsi doğru buna cidden emin olun derdim kimsenin avukatlığını yapmak değil ama ne olursa olsun o kadar ileriye gidilmez he erkek olsa eyvallah da yazılan postlar hakikaten ayıp yani sonuçta bayan abicim sevrsiniz sevmezsiniz kendinize yapılmasını istemediğiniz birşeyi başkasına yapmayın
Mesaj tarihi:
abi kitlenicek bişi yok.
kızılacak bişi de yok celeb.
sana laf atılmadı.
konu dylan'a çevrildi ki bu da yanlış.
ve hala gereksiz uzatılmaya devam edilirse seviye gerçekten çok kötü bi hal alıcak.

herkes dağılsın bence
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...