reyou Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Estel_Anorien said: yazdan yine. haci burda sanki belediye gelmis yikmis tezgahini onu toparlamaya calisiyo gibisin, cantalar dagilmis fln :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 vaniLLe said: ahaha amcalar nasi dizilmis. ellerde de bi cep telefonu olsaymis sukela olurmus. bu tip elemanlar genelde sürü halinde yasiyolar galiba. cok simbiyotik bi iliskileri var. esnaf diyoruz onlara. niye sokaga oturdun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 evet di mi o kadar kasmaya gerek yokmus, esnaf diyip gecilebilirdi. ama onlar birer esnaftan daha fazlasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bazlama almaya gelmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 10 bininci kez bu espriyi yapana büyük ödül var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 10.000 sınırını çoktan aştık. hedef 100.000 yüzbininciye bizzat ben vericem. otogarda bilet alıyoduk fethiyeden bodruma amcalar o sırtındaki ne yeauw diyince çalmak durumunda kaldık. otbisle de indirimli gittik ehaehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 arkadaki amcaya kılıfı mı verdin? sanki bişi tutuyo elinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 amca kılıfı sahiplendi sonra para topladı milletten benim için ehaehu. totalde 1.5 lira kazandım o gün. onu da gelen dilenciye verdim. böyle bir döngü işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 vaay karma diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 take care for your brother hesaaabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 reha amcalar bence niyeti bozmuş gibi bakıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Estel_Anorien said: yüzbininciye bizzat ben vericem. zuzuzzuuzuz edit: zuzuları kısalttım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 gülüşmeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Vingthor said: cereb>dylan Sacmalamayın agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 evet saçmalamayın kazım > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bayağı saçmalanmış. ayrıca cereb. gayet tatlı kızmış beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 kıskanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 dylann gel barışalım tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 reyou said: Estel_Anorien said: yazdan yine. haci burda sanki belediye gelmis yikmis tezgahini onu toparlamaya calisiyo gibisin, cantalar dagilmis fln :) ahahahahah helalteam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 parmak arası =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 abi napsın allah öyle yaratmış. benimkiler de öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 aa benim parmaklar bitişik lan niye olmuyo diyodum ben de espriyi açıklayıp üstüne de azcık eklemeye çalışan adam olmuşum lan bundan ders almak için silmiyorum dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 saeros yapma böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 cereb beni insan yerine koymuyor , ikidir soru soruyorum cevap yok . Egomu kıran harekektler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 sgdhgshdgjs nolmuş ya noluyo da ego falan kırıyorum böyle negatif hareketler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar