synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Sparkcaster said: siyah beyaz fotoları sever misin lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 BonePART said: abi hipster dedigin bixim senelerce entel dantel dedigimiz tipin amerikancasi biz entel danteli lisede kominist takılan bot giyen kızlara derdik yada erkeklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ne kadar kategoricisiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 olitere said: vaniLLe said: adam kiza ''cok tatlisin lan!'' dedikten sonra foto koydu, destek olmaniz lazim kardesinize. eyv gardeşim eyw ciyerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 zoruna mı gitti, gizli hipstırmısın fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ne kadar eğlencelisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 synthesizer said: Sparkcaster said: siyah beyaz fotoları sever misin lama bunu tek geçerim siyah beyaz da kocaman yaptırdım odama... http://img703.imageshack.us/img703/7824/39242411986658588297821.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 askılı çantan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bir zamanlar ben de enteldim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Sparkcaster said: zoruna mı gitti, gizli hipstırmısın fede direk hipsterım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 abi cok kotu lan erkek olarak adamlarada kizlarada cirkinsin deme luksum var vanille kiz olarak kizlara cirkin dese cat fight dicez diye herkese guzel demek zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 synthesizer said: askılı çantan var mı hala bu çantayı bulamadım :) http://forum.paticik.com/read.php?13,5150630,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 synthesizer said: tarz sonuçta abi kız kaldırabiliyosan, moda zaten bu aralar. apaçilikten iyidir fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 BonePART said: abi cok kotu lan erkek olarak adamlarada kizlarada cirkinsin deme luksum var vanille kiz olarak kizlara cirkin dese cat fight dicez diye herkese guzel demek zorunda cat fight da demiyosunuz ki olum, direkt KISKAAAAANC damgasini in your face nidasiyla yapistiriyosunuz hun-har-ca. ayrica begenmedigim kisiye hic bisi dememeyi tercih edeyorum, cok efendiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 efendim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Llama said: synthesizer said: askılı çantan var mı hala bu çantayı bulamadım :) http://forum.paticik.com/read.php?13,5150630,page=1bütün ogeler tamamdır ozaman. gozluk, canta, sanat zevki evet hipstersın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bunu buldum http://hipsterhunter.com/XII.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 aagahhahaahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 barnacle said: abvblizzard said: 250? 700 felan modelin fiyatını bilmiyorum da 250 ise raybanlerin a3 üymüş o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 direk 118 sin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 dar kot unsuru isin icine karismadikca o kadar fena degil esasen. llama iyi. ha bi de justin bieber saci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hipster modeli işte ondan alıyolar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hipterlığın anavatanından bir resim size. arkadaşımın profil resimlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 adamlar haplı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 güzel kız bacakları her zaman ilgimi çekmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar