BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bukket a koşan lütfi kolajı istiyoruz
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 xunn said: O kahvaltılar sadece sevgilin varsa vardır. Beraber güzel bir kahvaltı edelim geyiginin vücut bulmus halidir. Ama ne kız ne erkek o kahvaltıyı kendine solo hazırlamaz. ben bazen yapıyorum abi vaktim olunca? mantar kızartıyorum üstünde peynir eritiyorum bi sürü kahvaltılık çıkarıyorum falan ayda bi kere falan ya da senede bir de olabilir
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bazı insanlar yemeği araç olarak görüyor ondan öyle düşünüyolar
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 cool coders don't look at explosions keyboard solo jj bill.
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 escape said: adamı cekemiyosunuz boktan boktan yarışmalarda abi el atında birinci olalım diyen tipler microsoftta çalışıyo olsa ie download linki atarlar abi bi el atında pazar payımız yükselsin diye
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 abi google koyunca bi 10 kat falan daha güzel olmuş ahahahah
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 manken misin sen böle garip pozlar filan?
Öne çıkan mesajlar