Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 vaniLLe said: wastyrx said: Millet vazmı geçmiş naapmış? Neyse ben hatırlatayım.. Kız resimleri istiyoruz güzelleşsin azıcık albüm =/ Nilin erkek arkadaşı da olur kesin feminem bişidir afasd ne feminini be? sanki adama '' eyw birader! ibret alcaksin lan!'' tarzinda konusuyorum, hanimaga modunda takiliyorum gibi canlandiriyosunuz da bazilariniz =P. irlde kedi gibiyim ben, forum jargonuyla takilmiyom. kendisi de gayet bildigin ayi, kilibik degil. Ahahah.İyiymiş o zaman :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 kilibik olmadigini ispat etmek icin, ayi gibi agir bi laf kullanmam gerekiyodu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ayrica kilibik erkek ne lan, döverim ben onu* :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 çok şirinsiniz , gerçekten 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 vaniLLe said: abartma lan sen de =/ sanki yaptiklarimdan dolayi hala bi travmalardasin gibi konusuyosun =D kizlara bakis acini mi deistirdim, ilahi sina. valla önce kızarkadaşı diye bir hata yaptım sonra postlamadan önce fark edip erkek arkadaşı olarak düzelttim.. Artık travmayı sen hesap eyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 :D e erkek popilitesi yüksek olan bi yerde, anca böle oluyosun. iyi olmus iyi iyi iyi iyi...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 bacım ne diyosun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 bi foto koyduğu anda "ahuhauha amca gibi kadınsın" diyenlerin falan yazacak duruma gireceğini bilmek priceless bişi tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 nil foto koysa paticik yeni üye alımında patlama yaşar ki ^_^ ilk ve sondu az sefindirik ol hadi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 dartanian 1 bu 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 az önce bi asıldım korniş indi tepeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ahahahaha ayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 problemli 1 sen 2 o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 dilde girmiyo hiç içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 DSFDLKKDS fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Abi şimdi ayıb ediyorsunuz baya baya, burdan tanışıp irl görüştüğüm hatun kişiler var mesela gidin sorun alakam yok ne meriçlikle ne de ima ettiğiniz gibi çakallıkla falan üzülüyorum valla afhsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 fede said: az önce bi asıldım korniş indi tepeme geçmiş olsun fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 beyler aslında o yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 tartışmada birini dinlerken çekmişler , suratımın ciddi ifadesi baya korkutucu oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 wastyrx said: nil foto koysa paticik yeni üye alımında patlama yaşar ki ^_^ ilk ve sondu az sefindirik ol hadi :P olum nil çok güzel lan karı boşatır bence resim fln koymaması toplumun en küçük parçası aile kurumu için daha hayırlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 hadi be daha neler dalga gecmeyin, ema ablanin terliklerini ödünc alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 bende 13 tane foton varmış nil. koyyim mi lan 3 sene öncesinden. sen yollamışın da ben fotoşoklamışım hatta HAHHHAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 hayir koyma kötü o =D biliyorum editlemistin, loser fotosunu falan da. ayrica ben fotosokla die yollamadim, sen yolla fotosokliyim dedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 nil bence mature. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 hay nilinize be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar