Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 beyler sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ben dasaaayi gördüm boğaziçinde siz görmediniz. tam hayal ettiğiniz gibi adeta süper bir dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Ben dasaaa'yı o çinli ince uzun bıyıklı adam olarak belledim kafamda. Görsem HAYIR O SEN DEĞİLSİN diye ağlayabilirim üzüntüden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Ben dasaayı gözümde hep böyle uzun saçlı sarışın-kumral arası uzun bıyıkları ve vandyke sakalı olan, böyle hafif badi yapmış ama sonradan göbeği salmış 1.80 boylarında nefis bi adam olarak hayal ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 sanırım geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 axedice said: Ben dasaayı gözümde hep böyle uzun saçlı sarışın-kumral arası uzun bıyıkları ve vandyke sakalı olan, böyle hafif badi yapmış ama sonradan göbeği salmış 1.80 boylarında nefis bi adam olarak hayal ediyorum.tam yiğit özgür karikatürlük olmuş anlatımın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 sesu said: Ben dasaaa'yı o çinli ince uzun bıyıklı adam olarak belledim kafamda. Görsem HAYIR O SEN DEĞİLSİN diye ağlayabilirim üzüntüden. pai mei mezarında ters döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ben ve sevgilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 leao said: noopy de aradan fırlamış balonuyla gruba yanlamaya çalışan uzun saçlı ergenler gibi TESPİT ALLAHLIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 http://img03.blogcu.com/images/g/o/s/gossipholly/92c9fd6871e290ee2b59823efd84cb82_1272993423.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 karı dudaklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 çok tatlısın helcaraxe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 4 yasindaki yegenim justin bieberin hastasi, bugün geliyo yandim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 oo çılgın justin biber bieber partileri yapacaksınız yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bobilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 dylanN said: konsept ben değilim zaten. carpet ve jellewery katalog cekimi oldugundan. Celeveri ne ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 cülüviri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bırakın artık bu kelime yanlışlarından espriler yapmayı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 yahudi zanaatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 TanitciReklam said: ben ve sevgilim OHA at gibi üyelerimiz var diyoduk ciddi at ımız varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 barnacle said: yahudi zanaatı :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 TanitciReklam said: bırakın artık bu kelime yanlışlarından espriler yapmayı :P şimdi şöyle bir durum var yalnız. genelde konuşmalarının arasına ingilizce terim sıkıştıran insanlar mesleki deformasyondan, o kelimeyi ingilizce olarak çok kullanmaktan ve sürekli ingilizce konuşmaktan ötürü falan yapıyor bunu. haliyle cümleye ingilizce bir kelime sokuşturup bir de onu baya yanlış yazınca komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 iyide bu şekilcilik niye. demek istediği şeyi anladın mı anladın bitti. bne smdi syole bsye yzsam sne ne demke istdigimi anılıyorusn diömi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 axedice said: Ben dasaayı gözümde hep böyle uzun saçlı sarışın-kumral arası uzun bıyıkları ve vandyke sakalı olan, böyle hafif badi yapmış ama sonradan göbeği salmış 1.80 boylarında nefis bi adam olarak hayal ediyorum. o hayalindeki arkadaşa kız olsam ben de verirdim de cıks siyah saçlıyım falan.. Sparkcaster said: sesu said: Ben dasaaa'yı o çinli ince uzun bıyıklı adam olarak belledim kafamda. Görsem HAYIR O SEN DEĞİLSİN diye ağlayabilirim üzüntüden. pai mei mezarında ters döndü yaşlanınca inşallah.. saçlar full beyaz olursa bi deneyeceğim yaşlandığımda. torunlara kung fu gösteririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 TanitciReklam said: bne smdi syole bsye yzsam sne ne demke istdigimi anılıyorusn diömi ney ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar