Mal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 fede said: BEYLER ABLASI DA VARMIŞ foto görmeden inanmam. fake olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 gel abi samsunu övüyoruz çok kendine has bir kültürü var gerçekten de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 here we go again.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 @Cassiline olm erkek resimlerini arşivlemeyin lan bari, hadi kızlarınkini anlyoruz da, gay derler adama. Askere git de senin de traşını görücez, ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Samsun sineması da keşfedilmemiş bir cevher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Abi ben az önce övdüm gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 OK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ben kimseye laf etmiyorum ki bana gelen taşı geri gönderiyorum =) samsun güzeldir tabi ama ben aslen batumluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bence yanlış yapıyorsunuz lan! ya koyduğu resimler gerçekse.. samimi duygularıyla aramıza katılmak isteyen bir insan evladına hiç hoş olmayan bir şekilde yaklaşıyorsunuz demektir bu. bence önce aramıza alalım, sonra dövelim. çok mühim not: bilerek 2 nokta koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Öyle deme abi, alelade bir erkekten bahsetmiyoruz, manken olmaya karar vermiş bir erkekten bahsediyoruz. http://forum.paticik.com/read.php?13,3678816,3680167#msg-3680167 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ORHAN GENCEBAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 0ne said: Bende bi göz atayım şu mankenlik olayına.Bakarsın olur,boy müsait,yüzü zaten makyaj dı cart curt hallediyolar,gözler zaten yeşil(lens olayı yok) Biraz kiloda aldımmı tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Ardeth, Batum'u övüyoruz abi.. Batum'un sineması gerçekten bi cevher, değil mi Ardeth? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 0ne said: burtonesk said: Llama'dan güzel manken olur ama 0ne'dan olmaz. Bakalım aynı cevabı onlarda vericeklermi.Şimdi gidiyorum görüşmeye.Ayriyetten Noldu bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ooo gürcü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 gürcü mü? gürcistan edebiyatına hep sempati beslemişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Benim Gürcü tanıdıklarım var, çok iyi insanlar. Zaten bütün gürcüler iyidir diye biliyorum. Gürcü yemekleri de ölmeden keşfedilmesi gereken tatlar barındırıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Cassiline said: Öyle deme abi, alelade bir erkekten bahsetmiyoruz, manken olmaya karar vermiş bir erkekten bahsediyoruz. http://forum.paticik.com/read.php?13,3678816,3680167#msg-3680167 ben zaten eileithyia bahsediyordum. one gibi ingilizcesi olduğunu bildiğim tek arkadaşım üniversite yıllarında "wow you are a barbarian" diye charsie'nin repliğiyle gezdi yıllarca. sonra bu adam adı lazım değil epey bir yüzmilyon dolarlık fabrikaya gelen yatırımcıları "wellcome to my factory" diye karşılayınca işinden kovuldu. demem o ki; iyi ingilizce önemli tabii, ama bilmiyorsan bilmiyorum de. "wow you are a barbarian" "wellcome to my factory" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 sen batumu öv abi ne kadar çok değişik ülkeyi (/bölgeyi vb) översek o kadar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ne dicekti adam. nice to meet you mu dicekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 eileithyia da resmen yeni bir Eyyafyallayöküll vakaası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 SeaGle said: Gürcü yemekleri de ölmeden keşfedilmesi gereken tatlar barındırıyor.. bi gecede es kaza 3 porsiyon gürcü yemeği ye, ölüyorsun zaten. adamlar yağın içine yemek katıyor, yemeğe yağ değil. ama şu da bi gerçek, elemanlar süper ev şarabı yapıyor. hayatımda şaraba hep zıt gitmişimdir; ama gürcistan'da kahvaltıda şarap içmemişliğim yoktur. vardır da azdır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 anne tarafım da rizeli affgsdfsg hadi bakalım. çaykurdan start veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 nickini okumaya çalışan var mıydı ben direk atladım o kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 rizenin çayı çok güzel .... neyse sıkıldım ben eve gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar