kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ablamızda onayladıysa sina lan ne götün kalkmıştır şimdi oturduğun yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 fede said: semih saygıner piyanistmi lan ahahaha mi ayrı olcak, cahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 kermit said: ablamızda onayladıysa sina lan ne götün kalkmıştır şimdi oturduğun yerde düşündüm de.. ema beni bu tarz bir konuda onaylasa "olmuşum aln ben" derim.. ama sırf orda o "lan" kelimesini kullandığım için herşeye en baştan başlardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 tamam bundan sonra tüm derslerimi bu gömlekle ve son fotoğraftaki postür ile veriyorum. ben de beğenerek koyduydum bu fotoları ama beklediğimden iyi çıktılar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 seni her konuda onaylıyorum babacuum :* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 olmuşum ben (:D gururum okşandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Ardeth said: tamam bundan sonra tüm derslerimi bu gömlekle ve son fotoğraftaki postür ile veriyorum. ben de beğenerek koyduydum bu fotoları ama beklediğimden iyi çıktılar sdf AHAHAH geyiği bırakıcak olursak ciddi nerde ders veriyorsun abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 stanford bridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Beni nie kabul etmediniz lan?1 :( die sitem eder mişim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 boğaziçinde bir seminer verdim aldığım bir dersin biraz değişik bir bakış açısından yorumlanışı gibi. orda asistanım şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 wastyrx said: Beni nie kabul etmediniz lan?1 :( die sitem eder mişim ahah beni de etmezler başvursam dahi falan olmak lazım matematikte, teorik fizikte öyle yerlere girmek için. deneysel alanlardan veya mühendislikten girmek baya bir daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Hmmp ben de helal valla adam yaşına göre çok hızlı yükselmiş diodum adafasd gerçi boğaziçinde asistan olmakta az şey değil tabi ^^ edik: geyik yapmıştım yaf başvurmadım oralara ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 adıyamanda stanford bridge vardıda bizmi maça gitmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 yok lan hiç bişey değil. yurtdışını görünce anlıyorsun. ama işte bölüm değiştirdiğim için lisanstan mezun olunca çok yurtdışına başvurma konusundan gazlayamadım kendimi. kötü olmadı aslında baya ders aldım çünkü masterda da daha ilk seneden. doktoraya inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 kermit said: adıyamanda stanford bridge vardıda bizmi maça gitmedik sen oranın bile yolunu bulamazsın gökalp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 evet sen bulursun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Ardeth said: yok lan hiç bişey değil. yurtdışını görünce anlıyorsun. ama işte bölüm değiştirdiğim için lisanstan mezun olunca çok yurtdışına başvurma konusundan gazlayamadım kendimi. kötü olmadı aslında baya ders aldım çünkü masterda da daha ilk seneden. doktoraya inş Amin. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 kermit said: evet sen bulursun =) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bu tarz ispatlı formüllü bilimlerde olmuyorda.. sosyal bilimlerde inanılmaz trolleniyor insanlar.. geçen dönem bir ders anlattım.. öncesinde sadece sınıfı troollüyordum hoca geldi en anlatıyorsun dedi istifimi bozmadan devam ettim "aa çok ilgniç" dedi sonra baktım hoca anlattırtıyor iş iyice boka sardı trollden reele nerede nasıl geçirdim bilemedim ama en sonunda gerçek dinamiklere getirdim işi.. bilmediği konu olunca hocalarda acaip trolle geliyor "this is the new shit" çekiyorsun, tabii işin altında finans hocasına kalkınma iktisadı üzerinden troll çekmeninde etkisi vardı ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bilim dünyası babacumla gurur duyuyor sdfs. yazık değil mi abi o gencecik beyinlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 nikah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 enem sırıtışa bak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 heh hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 abi ya of süper resim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 tbrkler güzel resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar