Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm 3-4 bişey.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kermit said:

ablamızda onayladıysa sina lan
ne götün kalkmıştır şimdi oturduğun yerde

düşündüm de.. ema beni bu tarz bir konuda onaylasa "olmuşum aln ben" derim.. ama sırf orda o "lan" kelimesini kullandığım için herşeye en baştan başlardım
Mesaj tarihi:
tamam bundan sonra tüm derslerimi bu gömlekle ve son fotoğraftaki postür ile veriyorum. ben de beğenerek koyduydum bu fotoları ama beklediğimden iyi çıktılar sdf
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

tamam bundan sonra tüm derslerimi bu gömlekle ve son fotoğraftaki postür ile veriyorum. ben de beğenerek koyduydum bu fotoları ama beklediğimden iyi çıktılar sdf

AHAHAH geyiği bırakıcak olursak ciddi nerde ders veriyorsun abi?
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Beni nie kabul etmediniz lan?1 :( die sitem eder mişim ahah

beni de etmezler başvursam dahi falan olmak lazım matematikte, teorik fizikte öyle yerlere girmek için. deneysel alanlardan veya mühendislikten girmek baya bir daha kolay
Mesaj tarihi:
Hmmp ben de helal valla adam yaşına göre çok hızlı yükselmiş diodum adafasd gerçi boğaziçinde asistan olmakta az şey değil tabi ^^

edik: geyik yapmıştım yaf başvurmadım oralara ^^
Mesaj tarihi:
yok lan hiç bişey değil. yurtdışını görünce anlıyorsun. ama işte bölüm değiştirdiğim için lisanstan mezun olunca çok yurtdışına başvurma konusundan gazlayamadım kendimi. kötü olmadı aslında baya ders aldım çünkü masterda da daha ilk seneden. doktoraya inş
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

yok lan hiç bişey değil. yurtdışını görünce anlıyorsun. ama işte bölüm değiştirdiğim için lisanstan mezun olunca çok yurtdışına başvurma konusundan gazlayamadım kendimi. kötü olmadı aslında baya ders aldım çünkü masterda da daha ilk seneden. doktoraya inş

Amin. ^^
Mesaj tarihi:
bu tarz ispatlı formüllü bilimlerde olmuyorda.. sosyal bilimlerde inanılmaz trolleniyor insanlar..

geçen dönem bir ders anlattım.. öncesinde sadece sınıfı troollüyordum hoca geldi en anlatıyorsun dedi istifimi bozmadan devam ettim "aa çok ilgniç" dedi sonra baktım hoca anlattırtıyor iş iyice boka sardı trollden reele nerede nasıl geçirdim bilemedim ama en sonunda gerçek dinamiklere getirdim işi.. bilmediği konu olunca hocalarda acaip trolle geliyor "this is the new shit" çekiyorsun, tabii işin altında finans hocasına kalkınma iktisadı üzerinden troll çekmeninde etkisi vardı ehe
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...