ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 oysa king kong yerine kızgın zürafayı kullansaydın kesin kazanırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 HAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bencede biri kızgın zürafayı koysun oylayıp 1. yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 said: Tasartı - 21 Nisan 2010 Bu tasarım değerlendirmeye alınmayacaktır ve Mayhem'in üyeliği iptal edilmiştir. Bu tip bir durum olduğunda bunu bize bildirmeniz yeterli, lütfen tasarımların altında tartışmaya girmeyin, teşekkürler. abv.. adamlar haklı aslında ama gene de yunusa kıl oldum adam önce kıskanmış kendinize oy vermeseydiniz falan demiş ama sonra azmetmiş bulmuş. o ilk dediğini demese üzülmezdim mayhem'e sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 yunus inanmis aramis bulmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 yunusun tasarımını trollesek mi word'de mi yaptın teyzem daha güzel yapar falan diye haha neyse kim uğraşcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 lol ilk defa tescilli olarak kaybetti namıdeğer "mezarcı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 aslinda kaybetmis sayilmaz atilmasa kazanirdi diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 yav said: yunusun tasarımını trollesek mi word'de mi yaptın teyzem daha güzel yapar falan diye haha neyse kim uğraşcak yapalım abi :D Krusty said: bencede biri kızgın zürafayı koysun oylayıp 1. yapalım bunuda yapalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 yunusun tasarımda buymus lan. sadsadas daha kotu olamazdı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ahah komedi gibi yanlıs yeni geldim eve gördüm de yarın tekrar açarlar üyeligimi çünkü yarışma kurallarına aykırı bir durum yok ortalıkta resmen adamların dolduruşuna gelmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Mayhemin yaptigi hala digerlerinden iyi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ona dedim ben de word'de mi yaptın diye şaapalım diye ama adamın diğer tasarımı iyimiş http://www.tasarti.com/tshirt/wbst/thumbjpeg.ashx?vfilepath=/tshirt/upload/4cb463ae_4d8a_450a_b7a6_3adeab86e369.jpg&maxwidth=750&maxheight=417 gerçi vaz geçtim kötüymüş bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 aquila said: Mayhemin yaptigi hala digerlerinden iyi lan. orası öyle abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 YUNUS +1 critical damage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 yunusun tasarim berbat adama uyuz oldum burda nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 mokoko said: yunusun tasarımda buymus lan. sadsadas daha kotu olamazdı heralde. , abi bu nasil bi tasarimdir cidden bok atmak icin degil ama hangi salak giyer lan bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 toggie said: lol ilk defa tescilli olarak kaybetti namıdeğer "mezarcı" Ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bende sporx için gönderdim çok basit bişey :) bakalım değerlendirmeyi geçebilecekmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 pwned by 90'lı zaaaaaaaaaaa Kullanıcı adı: Yunus Cinsiyet: Erkek Doğum Tarihi: 30 Ağustos 1990 Üyelik Tarihi Başlangıcı: 4 Kasım 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 pwned durumu falan yok ya, yasal olarak pwnlayamazlar yani, açarlar öpe öpe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 olm bi dur ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Hep kazanıyo diye çekemiyosunuz di mi? sdfsdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mayhem said: çünkü yarışma kurallarına aykırı bir durum yok ortalıkta http://www.tasarti.com/tshirt/wbst/rulesofcompetition.aspx burada yazanlara uygun diyorsun yani yavuz hirsiz resmen oeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 edik: yemeksepeti yarışması özel yarışma diye geçiyo, kuralları farklı. Oradaki telif falan kuralları burada yok. Fazla işine karışılmaz diye düşünmüşler. Haklılar da kendilerinin işine yarayacak sonuçta :D kurallarda bi boşluk yakalamış gibi mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar