Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow oynarken uykum geliyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wow çıktığından beri oynuyorum, Burning Crusade'den beri inanılmaz uykum geliyor oyunu oynarken. Böle akşam 10 oldummu ekran karşısında uyuyasım geliyor. Arkadaşa sordum o da aynı şey oluyor dedi.
Sizede oluyor mu?
Mesaj tarihi:
Oluyor evet.

Artık raid haricinde pek dolanmıyorum oyunda, gidip film izliyorum.

Eskiden olsa mal gibi dünyayı gezerdim.

Bir süre ara ver olmazsa.

Bir de ergonomi önemli rahat bir oyun için.
Mesaj tarihi:
Masam rahat, nerdeyse 1 senedir de wow oynamıyorum, şimdi bi rogue'um vardı lvl 52 onu kasiyim dedim ya nasıl bi uykudur bu anlamıyorum.
Başka oyun oynarken sorun yok. Sanırım sorun wowda.
Mesaj tarihi:
Tbcde saat 14-02 arası raid yaptığımız olurdu ona rağmen uyku sorunu yaşamamıştım redbull tavsiyesinde bulunuyorum. Bol miktarda kafein içeren madde tükeyip ayık kalmaya çalışırsan reflekslerin berbat bir hal alıyor ve bir süre sonra yorgunluktan uykun geliyor ^^ Onları çok fazla tüketme redbull iç !

Geçen yıl freya hard mode progress raidindeyiz top kill almak için kasıyoruz, haliyle epey uzun süre raid yaptık. Herkes iyice yorulmaya başlamıştı koreli hatun yeşilliği görünce kendinden geçip 15 dk uyuya kalmıştı ^^ Dengesiz kahve tüketimine ara verin yoksa böyle olursunuz :)
Mesaj tarihi:
mevsimsel olabilir hic wow oynamayan arkadasim var mesela uyku yetmiyor diye sikayet ediyor 1 aydir ^^

onun disinda cok bayiyor ama uykum gelmedi pek 3/7 raid yapiyoruz bide inse su lk title alip erasmus stajina gideyim diyorum eheh.
Mesaj tarihi:
Castiel said:

kafein içeren madde tükeyip ayık kalmaya çalışırsan reflekslerin berbat bir hal alıyor ve bir süre sonra yorgunluktan uykun geliyor ^^ Onları çok fazla tüketme redbull iç !

Redbull dediğin en çok kafein içeren şey zaten =)
Mesaj tarihi:
3 küp şeker 1.5 tatlı kaşığı türk kahvesi ufak bi kupa
kombine edip Türk kahvesi yapion canavar gibi ayıltıyor
Uykunun gelmesi uyku düzeninin değişmesi ile de alakalı olabileer

//edit: Küt şekerde ne olaki
Mesaj tarihi:
AutolycuS said:

Castiel said:

kafein içeren madde tükeyip ayık kalmaya çalışırsan reflekslerin berbat bir hal alıyor ve bir süre sonra yorgunluktan uykun geliyor ^^ Onları çok fazla tüketme redbull iç !

Redbull dediğin en çok kafein içeren şey zaten =)

Elbette miktar sıfır değil ama enerji içecekleri daha faydalı. Dolayısıyla bu detayı yanlış biliyorsun; kahvedeki kafein miktarı 3-4 kutu redbulla denk :)
Mesaj tarihi:
Devilmanta said:

Yok abi ben anladım ki artık wow heyecan vermiyor bana merak uyandıran hiçbişey kalmamış.

o.O

Neden oynuyorsun ki o halde mecburiyet söz konusu değil nihayetinde. Sıkılıyorsan zorlamanın sebebi ne ? İlginç :)
Mesaj tarihi:
Devilmanta said:

catac gelio ona char kasıyom içimde kaldı rogue oynamak ondan oynuyorum.

Ne zaman gelir.Bir tarih acıkladımı Blizz.

Karakter kasarken uyku gelmesi normal sıkıcı bir is.
  • Yeni Oluştur...