Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Wow çıktığından beri oynuyorum, Burning Crusade'den beri inanılmaz uykum geliyor oyunu oynarken. Böle akşam 10 oldummu ekran karşısında uyuyasım geliyor. Arkadaşa sordum o da aynı şey oluyor dedi. Sizede oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Oluyor evet. Artık raid haricinde pek dolanmıyorum oyunda, gidip film izliyorum. Eskiden olsa mal gibi dünyayı gezerdim. Bir süre ara ver olmazsa. Bir de ergonomi önemli rahat bir oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Ben raidlerde rotation ımı g15 e macro koyduydum film izliyodum. anca dbm bağırcak KAÇLAN diye öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 uykum kaçıyor oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ben biraz uzaniym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Masam rahat, nerdeyse 1 senedir de wow oynamıyorum, şimdi bi rogue'um vardı lvl 52 onu kasiyim dedim ya nasıl bi uykudur bu anlamıyorum. Başka oyun oynarken sorun yok. Sanırım sorun wowda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Saeros said: ben biraz uzaniym mmmm suyu ısıt geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Erken yatmayı dene o zaman gelmez uykun ertesi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 arena yap sinir küpü oluyosun uyku fln kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ahaha mantıklı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Tbcde saat 14-02 arası raid yaptığımız olurdu ona rağmen uyku sorunu yaşamamıştım redbull tavsiyesinde bulunuyorum. Bol miktarda kafein içeren madde tükeyip ayık kalmaya çalışırsan reflekslerin berbat bir hal alıyor ve bir süre sonra yorgunluktan uykun geliyor ^^ Onları çok fazla tüketme redbull iç ! Geçen yıl freya hard mode progress raidindeyiz top kill almak için kasıyoruz, haliyle epey uzun süre raid yaptık. Herkes iyice yorulmaya başlamıştı koreli hatun yeşilliği görünce kendinden geçip 15 dk uyuya kalmıştı ^^ Dengesiz kahve tüketimine ara verin yoksa böyle olursunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Enerji içeceklerini abartma tık diye gidersiz diğer tarafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Su içer gibi redbull içen yoktur herhalde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Yok abi ben anladım ki artık wow heyecan vermiyor bana merak uyandıran hiçbişey kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 mevsimsel olabilir hic wow oynamayan arkadasim var mesela uyku yetmiyor diye sikayet ediyor 1 aydir ^^ onun disinda cok bayiyor ama uykum gelmedi pek 3/7 raid yapiyoruz bide inse su lk title alip erasmus stajina gideyim diyorum eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Anahtar kelime Devilmanta said: merak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Castiel said: kafein içeren madde tükeyip ayık kalmaya çalışırsan reflekslerin berbat bir hal alıyor ve bir süre sonra yorgunluktan uykun geliyor ^^ Onları çok fazla tüketme redbull iç ! Redbull dediğin en çok kafein içeren şey zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 3 küp şeker 1.5 tatlı kaşığı türk kahvesi ufak bi kupa kombine edip Türk kahvesi yapion canavar gibi ayıltıyor Uykunun gelmesi uyku düzeninin değişmesi ile de alakalı olabileer //edit: Küt şekerde ne olaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 AutolycuS said: Castiel said: kafein içeren madde tükeyip ayık kalmaya çalışırsan reflekslerin berbat bir hal alıyor ve bir süre sonra yorgunluktan uykun geliyor ^^ Onları çok fazla tüketme redbull iç ! Redbull dediğin en çok kafein içeren şey zaten =) Elbette miktar sıfır değil ama enerji içecekleri daha faydalı. Dolayısıyla bu detayı yanlış biliyorsun; kahvedeki kafein miktarı 3-4 kutu redbulla denk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ya fps oynarken kusman gelseydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Devilmanta said: Yok abi ben anladım ki artık wow heyecan vermiyor bana merak uyandıran hiçbişey kalmamış. o.O Neden oynuyorsun ki o halde mecburiyet söz konusu değil nihayetinde. Sıkılıyorsan zorlamanın sebebi ne ? İlginç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ah bişi bulsak bırakacazda bıraksak evde oldugumuz gunler napıcaz ıste dert o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 abi hem uykun geliyo hem zamanın gidiyor hem de 12.99 euro veriyon bırak yani direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 catac gelio ona char kasıyom içimde kaldı rogue oynamak ondan oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Devilmanta said: catac gelio ona char kasıyom içimde kaldı rogue oynamak ondan oynuyorum. Ne zaman gelir.Bir tarih acıkladımı Blizz. Karakter kasarken uyku gelmesi normal sıkıcı bir is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar