Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sakaryada Tren Kazası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi öyle insanlar var ki memlekette
aynen ama aynen şöyle düşünecekler:

''Vay be Başbakan'a bak adam Bosna Hersek gezisini iptal etti.Hemen Olay yerine helikopterle uçtu. Gerçekten de vefalıymış. Ne güzel insanlarla ilgilenecek.''

Böyle düşünen insanlar zaten AKP'nin tabanını oluşturuyor.

Halbuki Erdoğan gene 1 taşla kuşlar vurmayı planlıyor Sakarya'ya giderek te... neyse fazla siyaset konusunu açmayalım

Hey gidi memleketim hey! Ne hallere düştün be![signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Mesaj tarihi:
"Merhaba Türk halkı;
Geçmiş olsun herkese,tren kazasındada ölenlere Allah'dan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim öncelikle.Kazayı öğrendiğimde televizyonun sesini bira daha açtım olayları incelemeye başladım!Bir Türk genci gözüyle!
Kazayı duyduğumda ölü sayısı dakika dakika artıyordu.Televizyon kanalları hemen bölgeden yayın yapmaya başlamamıştı.Sadece bölgedeki muhabirler olayı anlatıyordu!Bu sahneleri izlerken direk aklıma bir sahne geldi!HSBC bankasına yapılan bombalı saldırı!O terör saldırısında bile hatırladığım kadarıyla bu kadar ölü olmamıştı.İşte Recep Tayyip Erdoğan'ın gülerek memleketimize hediye ettiği tren bize büyük bir hediye verdi!Tabiki başbakanımızın burada bir suçu yok ama yetkililer acaba bu yükü nasıl kaldırabilecekler?Bir üniversite'den öğretim görevlisi açıklamayı zamanında yapmış demişki "bu tren riskli!!!" ANLAYANA!
Şuan şu satırları yazarkende şunu görüyorumki bir yetkili çıkmış diyorki "herkez yanlış biliyor bu hızlı tren değil hızlandırılmış tren!" evet işte yetkililerimizin yapabileceği açıklama sadece bukadar!!!Nekadar aciz bir durum.bu işin altındaki yetkililer ortada yoklar ortada olanlarda trenin ismini bize ezberletmeye çalışıyor!Burası Türkiye!!!Bunada şükretmek lazım sanırım.
Kaza yapan trenden çıkan dikkatli bir vatandaş trenin kazadan bir kaç saniye önceki hızını bizlere belirtiyor.136km.Yetkililerde diyorki 130 km!Sevgili yetkililer treninizin bilmem farkındamısınız ama vagonların arasındaki göstergelerde sürati yazıyor.Trenin hızını öğrenmek isteyen birisi oradan öğrenebilir.
Vah canım Türkiyem.Sen devletine güvenmeye devam et.Bu gidişle daha ne trenler devrilir!
Ben trenle giden bir gencim üniversiteme ve yapılan bakım çalışmalarını gördüm!!!Ey halkım seni kandırmasınlar,oradaki bakım sadece rayların yenilenmesi!!!Başka hiçbir bakım yapılmadı.Bu bakımada işte bukadar ayakta tutabildiniz zaten TCDD yetkilileri sevgili HIZLANDIRILMIŞ treninizi!!!
Bide ben şunu çok merak ediyorum ya cidden soruyorum kendime hiç bir yetkilide çıkıp o trendeki makinistlerimiz tecrübeliydi işi biliyorlardı diyemiyor!!!Demekki sizler yüzlerce vatandaşımızı zaten Allah'a emanet giden bir trende birde işi yeni öğrenmiş yeni yetmelere bırakıyorsunuz.Helal olsun size yetkili TCDD yekilileri.Sizleri tebrik ediyorum.Umarım orada annesinin öldüğünden bi haber olan küçücük kız çocuğuna hastaneden çıkınca gerçeği söyleyebileceksiniz!Umarım o sedyede hıçkıra hıçkıra ağlayan göz yaşlarıyla kanının karıştığı erkek çocuğuna neler başardığınızı anlatabileceksiniz!

İşte benim Türkiyem!Üniversite yetkililerine treni sefere soktuktan sonra bu rayları bir kontrol edin diye başvuran bir yönetim!

Tüm halkımızın başı sağolsun![signature][hline]..::All Eyez on Me::..
Mesaj tarihi:
aynı treni daha hızlı sürüyorlar yani
komedi[signature][hline]
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Mesaj tarihi:
garip, sezer ve erdoğan geçmiş olsun diyorlar,
erdoğan helikopterle olay yerine gidiyor (çok geç oldu ama olsun gidiyor)

baykal ise sadece " Herhangi bir ülkede böyle bir kaza olsaydı hükümet çekilirdi!!!" diyor. bir geçmiş olsun bile demiyor.

ehe garip.

sağlık bakanlığı 139 ölü, 79 yaralı diyor..
sonra da ulaştırma bakanlığı 36 ölü, 43 yaralı diyor.
en sonda başbakan da 36 ölü, 68 yaralı olduğunu söylüyor.

daha neyin ne olduğunu bilemiyorsun, herşey abuk sabuk.
iki adım sonra ölüp ölmeyeceğini bile bilemiyorsun...[signature][hline]iyi kötü çirkin

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 23 Temmuz 2004 01:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya karışmışız her konuda
karman çorman olmuşuz artık[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bu ne ya 139 ölü diolardı şimdi 37 oldu ölü sayım isi bile yalan dolan bu ne ya[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Mesaj tarihi:
said:
nostabinda, 23 Temmuz 2004 01:33 tarihinde demiş ki:
"Merhaba Türk halkı;
Geçmiş olsun herkese,tren kazasındada ölenlere Allah'dan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim öncelikle.Kazayı öğrendiğimde televizyonun sesini bira daha açtım olayları incelemeye başladım!Bir Türk genci gözüyle!
Kazayı duyduğumda ölü sayısı dakika dakika artıyordu.Televizyon kanalları hemen bölgeden yayın yapmaya başlamamıştı.Sadece bölgedeki muhabirler olayı anlatıyordu!Bu sahneleri izlerken direk aklıma bir sahne geldi!HSBC bankasına yapılan bombalı saldırı!O terör saldırısında bile hatırladığım kadarıyla bu kadar ölü olmamıştı.İşte Recep Tayyip Erdoğan'ın gülerek memleketimize hediye ettiği tren bize büyük bir hediye verdi!Tabiki başbakanımızın burada bir suçu yok ama yetkililer acaba bu yükü nasıl kaldırabilecekler?Bir üniversite'den öğretim görevlisi açıklamayı zamanında yapmış demişki "bu tren riskli!!!" ANLAYANA!
Şuan şu satırları yazarkende şunu görüyorumki bir yetkili çıkmış diyorki "herkez yanlış biliyor bu hızlı tren değil hızlandırılmış tren!" evet işte yetkililerimizin yapabileceği açıklama sadece bukadar!!!Nekadar aciz bir durum.bu işin altındaki yetkililer ortada yoklar ortada olanlarda trenin ismini bize ezberletmeye çalışıyor!Burası Türkiye!!!Bunada şükretmek lazım sanırım.
Kaza yapan trenden çıkan dikkatli bir vatandaş trenin kazadan bir kaç saniye önceki hızını bizlere belirtiyor.136km.Yetkililerde diyorki 130 km!Sevgili yetkililer treninizin bilmem farkındamısınız ama vagonların arasındaki göstergelerde sürati yazıyor.Trenin hızını öğrenmek isteyen birisi oradan öğrenebilir.
Vah canım Türkiyem.Sen devletine güvenmeye devam et.Bu gidişle daha ne trenler devrilir!
Ben trenle giden bir gencim üniversiteme ve yapılan bakım çalışmalarını gördüm!!!Ey halkım seni kandırmasınlar,oradaki bakım sadece rayların yenilenmesi!!!Başka hiçbir bakım yapılmadı.Bu bakımada işte bukadar ayakta tutabildiniz zaten TCDD yetkilileri sevgili HIZLANDIRILMIŞ treninizi!!!
Bide ben şunu çok merak ediyorum ya cidden soruyorum kendime hiç bir yetkilide çıkıp o trendeki makinistlerimiz tecrübeliydi işi biliyorlardı diyemiyor!!!Demekki sizler yüzlerce vatandaşımızı zaten Allah'a emanet giden bir trende birde işi yeni öğrenmiş yeni yetmelere bırakıyorsunuz.Helal olsun size yetkili TCDD yekilileri.Sizleri tebrik ediyorum.Umarım orada annesinin öldüğünden bi haber olan küçücük kız çocuğuna hastaneden çıkınca gerçeği söyleyebileceksiniz!Umarım o sedyede hıçkıra hıçkıra ağlayan göz yaşlarıyla kanının karıştığı erkek çocuğuna neler başardığınızı anlatabileceksiniz!

İşte benim Türkiyem!Üniversite yetkililerine treni sefere soktuktan sonra bu rayları bir kontrol edin diye başvuran bir yönetim!

Tüm halkımızın başı sağolsun!

"Belirli olan şudurki TCDD yetkilileri ile birlikte devletimizde hatasını örtbas etmek için elinden geleni yapıyor!Eee TV'lerde sıkıyorsa Erdoğan'ın sözünün dışına çıkabilsin!!!
Umarım YETERLİDİR[signature][hline]..::All Eyez on Me::..
Mesaj tarihi:
son durum nedir?[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya

martılar
Mesaj tarihi:
Son durum ölü sayısı 136dan 37ye düştü!
Hala tam bir ışık sağlanabilmiş değil kaza mahallinde!
Arama kurtarma yetkilileri daha kimse kalmamıştır die açıklama yaptı!
Artık trenler orayı temizlemeye başladı![signature][hline]..::Paticik Karaborsa İşletmecisi::..
Mesaj tarihi:
O raylar o treni kaldıramaz diye bizde bu sene derslerimizde tartışmıştık.Ulaşım 2 adlı demiryolu dersi almaktaydım ve türkiye'de imkanzısı denediler ve ....

Allah ölenlere rahmet eylesin[signature][hline]..::Paticik Karaborsa İşletmecisi::..
Mesaj tarihi:
şu sabıtaj da örtbastı değil mi? şerefsiz i.neler[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya

martılar
Mesaj tarihi:
kaynak

basbakan 36 kişinin öldüğünü sölemiş 1 saat önce 139 derken televizyonlar ve CNN-BBC falan bi anda 36 ya düşmesi garip bence milleti yatıştırmak için sallıolar ama gende garip yani[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar buradan sesimizi duyuralım.Yetkilere ulaşmaya çalışalım.Bi topic açıyım ve herkez bu olayda suçu olanlar rahat uyuyormu acaba?! diye herkez aynı mesajı yazsın![signature][hline]..::Paticik Karaborsa İşletmecisi::..

[Bu mesaj nostabinda tarafından 23 Temmuz 2004 02:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu arada olayda bi patlama veya bi sabotaj falan sözkonusu deil dimi?[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
  • Yeni Oluştur...