Tsunami_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 abi megagames.com dan indirsenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Angel in oyunu olsa hayatta kalkmam başından heralde.. eheh suratı değişiyor falan mükemmel bişi olurdu :)[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] [Bu mesaj mithras tarafından 10 Şubat 2003 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 megagames'e girip download etmeye calistigimda 2 link veriyor, biri gamespy oburu fileplanet. ikiside subsciption istiyolar sinirlendim kapattim. level'a sole bi email ceksem desem bi link koyun netten cekeyim yaparlarmi acep? :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 beyler fileshack ytavsiye edeirm hem waitleri .çok az hemde iyi bağlantı .bundan sonra planet emer shack yönetir[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Çıktı... aldım, oynadım biraz, özellikle grafikleri falan gayet hoş. bol aksiyon var. çeşitli şekillerde doğrayabiliyosunuz herşeyi. ve lakin oyunun grafik ayarlarında dynamic shadows ve water reflections u açınca çizgi çizgi bölünmeler oluyo ekranda. hızda düşme yok. bump mapping açınca da texture ler yokoluyo + karakterler mavi bi renk alıyolar. bunları açmayınca oyun fazla hızlı çalışıyo. konuşmalarda ekran hızlı kaydığı için konuşmaların son kelimesi falan kesiliyo yarıda... ekran kartı asus v8170 gf4mx. son sürücüler ve dx9 yüklü. neden böyle bişey yapar ki?[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Bendede aynısı oluyordu.[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 bana bu dediğin demo da bile oluyodu.. (keşke adamlara mesaj atsaymışım)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 bump mapping bu oyunda zor ya.[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Oyunun recomended system olayını bi okuyun siz. :)[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Harika .. Harika ..[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 said: DeMiRMaSKe, 08 May 2003 02:28 tarihinde demiş ki: Oyunun recomended system olayını bi okuyun siz. :)[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. yalan. açabildiğimiz herşeyi açıyoz çatır çatır çalışıyo athlon1.8 xp de[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar