zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Hastası oldum bu kızın/oyunun.Tam sürümü çıkınca hemen alacağım.İnanılmaz akrobatik hareketler ve kızlar :) Bu arada kızın adını bilen varsa :P[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Dövüşürken veya kan içerken çıkardığı seslere hastayım ben:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 başarıyla demoyu 20inci kere bitirdim ilk 10u kolay sonraki 5 normal sonrakiler hard.İlk defa bir oyunu baştan oynuyorum tanrım bütün ekran koruyucusu tema gibi herşeyi yüklemeye kasıyorum.Çıldırdımmı acaba?[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 blood mode un hastasym.... buarada level in cd sinde demo su verilio.. paylaşiym dediydim:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Bende aynı CD den yükledim. Uf bir daha onu görmek istiyorum!!! ..Bu arada bende BloodRage hastasıyım. Birde oyunda escape e basıp general resimlerini inceleyin rahip fln çok hoş resme iyi monte etmişler. Cidden hastası oldum galba bunun tam sürümünüde en az Fallout:Tactics kadar oynayım. Kızın adı ne bilen varmı?[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 eheh abicim ya ben özelliklerini anlamadım.. :([hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Bak mithrascım(az önce tekrar bitirdim:)) Öncelikle e tuşuna basaraktan (basılı tutaraktan) kan içebilirsin canını doldurur. Silah kullanmak pek işe yaramıyor.(PanzerSchrek hariç) Bıçaklarını kullan bu arada bazen askerler silahları ile savuşturuyorlar ben hep keserken askerin etrafında dönerim. Sonracıma bıçakla savaştıkça Blood Thirstin doluyor o metre doluncada caps tuşu ile blood rage moduna geçiliyor ve azrailin çift bıçaklı haline dönüyorsun.!!! Kısaca bu:) Off tanrım tekrar oynayasım geldi..[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Bence silah bayağı bayağı işe yrıyor bu arada e ye basılı tutmaya da gerek yok (: E ye uzaktan basılı tutup adamı çekebilirsin sadece.Kızın yüzünü bir türlü göremedim bu arada!! Ah ss si olan varsa koysun meraktan öleceğim (: [hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! [Bu mesaj Deep-Night tarafından 07 Şubat 2003 00:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Bende zaten uzaktakine kastetmiştim. Bu arada hiç bir tuşa basmadan bekletirsen önce bıçaklarındaki kanı fln yalıyor sonrada kamera etrafında dönüyor. Cheatsa showmemyweapons yazın silahlar üstünüzde çok şık bir şekilde gözüküyor. Yani o kadar silahı neresinde gizliyor tartışmalarına son veriyor. Bloodrayne.com a girin çılgınlığa katılın![hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 ben reklamini gormustun kiz "Turned on, or scared?" diyodu hasta kalmistim..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 kızın ismi bloodrayne briefing de ok bloodrayne... le baslayan bi cumle var[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Bloodrayne kod adı :-P[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 gercek adını naapcanıs adresine felan mı bakcaksınız rehberden lol :-)[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ya beyler filepalnetten başka dl edilcek yer oykmu fyoksa fileplanet şifresi ola nvamır? (si teçok yawaş hasta ettide..)[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tsunami_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 megagames.com var[hline] ''Bring him in '' he hisses to the dar knight '' bring him in ... by the book '' Gordon Batman :killing joke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Levelde var bu ayki.[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sykronised Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Adı Rayne soyadını bilmiyorum.[hline]Gerry Muhendis Nofsinger - Atlantean Tom Xood Lotto - Atlantean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 abi hareketler kısıtlı ya..[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 nerde kısıtlı haretketleri çok sağlam bence yaptıkların acaip var değişik kombolar bulabiliyorsun her oynadığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 saolun.. çekiyom dalıyom alemlere hatun hakkaten güsel.[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 bloodomen 1-2 ve soul reaver serisinden farklı bu daha hareketli angelin oyunuda olsa keşke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Oyun süper . Kız dahada süper. Matrix modu falanda var hehe[hline]Oturarak başarıya ulaşan tek varlık tavuktur. Lütfen ayağa kalkalım.[:yapma:] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 oyunu çekemiyorum fileshackde file planette pass istiyor.. uff illa üye etcekler ya :( adamlar oyunlarının reklamını yapıyo kendileri ayarlamalıydılar :( [para veirp kayıtlı kayıtsız herkese downlaod a açılıyor] bnaa icq dan yollamak isteyen vamrı aceba?[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Merhaba arkadaşlar. Kızın gerçek adı Rayne Soyadı yok çünkü annesine bir vampir tecavüz ediyor ve bu kız bir vampirin sadece iyi özelliklerini alıyor. Silahların işe yaramadığını hardda oynayınca öğreneceksiniz. Hareket çeşitliliği yok diyenin alnını karışlarım:). 2 ayrı mod ve 3 çeşit silah var.(Blades,Bladedchain,Guns). Normal ve blood rage olmak üzere iki ayrı modda 40dan fazla hareket yapılabiliyor. (adamın neresinde olduğunuz fark ediyor yandan ve arkadan yapılan hareketler farklı. BCniz ilede zıplarken e tuşu ile yapabileceğiniz ve başka bir sürü hareketiniz var. Herşeyden önce o kız benimdir benim kalacak. Onu isteyenin önce benim minigunumu çiğnemesi lazım![hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 allahin cezasi gamespy, nefret ediyorum bu salak oyun sitelerinden. baska adam gibi download edebilecegimiz biyer varmi? yoksa illede cikip ps2 icin full'unumu alayim?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar