benjani Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 http://forum.forzabesiktas.com/viewtopic.php?f=10&t=25524 boşuna yazı yaşmışlar o kadar, direk şu resmi yollasalarmış zaten vermezlerdi euro 2016 yı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 adam beşiktaşlı duruşu sergilemiş işte tribünde. no offence lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 AHAHAHAHAHAH TİPE BAK LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 tipik bir abercrombie/hollister apaçisi yada sonradan görmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 son karede şeytan gibi çıkmış herif PENISMONSTER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 gs-fb maçında da fenerli dilsiz mi kör mü böyle engeli olan bir grup adam geldi onlarda pipilerini açtılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 işaret dili o. üçlü çektiler orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ne kadar enteresan dimi insanız hepimiz aynı vücut falan ama bazı kısımları görününce böyle acaip şeyler oluyor. bi an aklında duruyor insanın böyle enteresan dimi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 http://forum.forzabesiktas.com/viewtopic.php?f=10&t=25524 Hastasıyım bu triplerin hahaha Ne kadar gereksiz hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 maymundan geldiğimizin kanıtı adam ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 yada hala gelmekte olduğumuzun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 abi beşiktaş bildiğin kafayı yemiş, adamların sıkıntısına bak.. penaltımızı vermediler euro 2016 italyanın hakkı o zaman !!! Wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ahaha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 zaten verilmicek bize. 2016 yı fransaya 2020 yi size verelim demişler. yetiştiremiceğimizi düşünüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 gerçekleşirse şaşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ha bide http://forzabesiktas.com/img/fenerasyon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Hani fener maçından sonra demiştim ya beşiktaşa artık büyük takım demeyin diye, taraftarına da artık büyük taraftar demeyin. Yaratıcılığıyla herkesin takdirini kazanan, politik olsun toplumsal olsun her türlü olaya tepki veren yardım kampanyaları düzenleyen çarşı nerde, ağlayıp zırlayarak sırf kendi kuruntusundan türkiyeyi baltalamaya çalışan beşiktaş nerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 büyüklüğümüzü dünya biliyor sen bilmesende olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 işte eskidendi o. Eskiden ben de öyle sayıyordum zaten... Ha, şu son olayı dünya görmemiş olabilir daha o yüzden hala büyük takım biliyodur da, zamanla dünya da öğrenip tiksinir merak etmeyin :) Büyük takım taraftarının büyük takımın yapacağı iş değil bu. Giderek büyük takım çizgisinden uzaklaşıyo beşiktaş. hem mantalite olarak hem taraftar olarak hem kadro olarak hem de yönetim olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 aglma mls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ya UEFA 3-5 çapulcuyu dikkate alıp vermeyecekse zaten vermeye gönlü yoktur. Ben zaten 2016 yı alamayacağımıza adım gibi eminim ama yine de çaba çok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bu biraz agır oldu sanırsam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 sen 1. dk'da gol ye sonra hakeme saldır bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Holy said: ya UEFA 3-5 çapulcuyu dikkate alıp vermeyecekse zaten vermeye gönlü yoktur. Ben zaten 2016 yı alamayacağımıza adım gibi eminim ama yine de çaba çok acayip. fransa yokmu rakip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar