Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çarşı euro 2016 ya karşı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne kadar enteresan dimi insanız hepimiz aynı vücut falan ama bazı kısımları görününce böyle acaip şeyler oluyor. bi an aklında duruyor insanın böyle enteresan dimi lol
Mesaj tarihi:
Hani fener maçından sonra demiştim ya beşiktaşa artık büyük takım demeyin diye, taraftarına da artık büyük taraftar demeyin. Yaratıcılığıyla herkesin takdirini kazanan, politik olsun toplumsal olsun her türlü olaya tepki veren yardım kampanyaları düzenleyen çarşı nerde, ağlayıp zırlayarak sırf kendi kuruntusundan türkiyeyi baltalamaya çalışan beşiktaş nerde...
Mesaj tarihi:
işte eskidendi o. Eskiden ben de öyle sayıyordum zaten... Ha, şu son olayı dünya görmemiş olabilir daha o yüzden hala büyük takım biliyodur da, zamanla dünya da öğrenip tiksinir merak etmeyin :) Büyük takım taraftarının büyük takımın yapacağı iş değil bu. Giderek büyük takım çizgisinden uzaklaşıyo beşiktaş. hem mantalite olarak hem taraftar olarak hem kadro olarak hem de yönetim olarak.
Mesaj tarihi:
ya UEFA 3-5 çapulcuyu dikkate alıp vermeyecekse zaten vermeye gönlü yoktur. Ben zaten 2016 yı alamayacağımıza adım gibi eminim ama yine de çaba çok acayip.
Mesaj tarihi:
Holy said:

ya UEFA 3-5 çapulcuyu dikkate alıp vermeyecekse zaten vermeye gönlü yoktur. Ben zaten 2016 yı alamayacağımıza adım gibi eminim ama yine de çaba çok acayip.

fransa yokmu rakip
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...