BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 hayır dostum.. sana kalmamalı.. burada bukadar insanın içine bir kurt bir merak düşürdün.. bedeliniödemelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 öbür topici okudum da öff seele hayatımda bu sitede okuduğum en itici adam oldun. ki ben sakaryalılar, razienler (böle miydi la), ekonomiksler falan gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 aynaya bakınca da farinaller görüyorsun OOO MANYAQ LAF MANYAQ LAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 BENIM ANAM MEZARDA BABAMI MI ... ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Farinal said: öbür topici okudum da öff seele hayatımda bu sitede okuduğum en itici adam oldun. ki ben sakaryalılar, razienler (böle miydi la), ekonomiksler falan gördüm sakaryalılarla bir alıp veremediğin mi var birader açık konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bizim elimizden dönen adam piskomana bak seni tek geçerim piskoman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 BabacumMostors said: aynaya bakınca da farinaller görüyorsun OOO MANYAQ LAF MANYAQ LAF Ahahah İldeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 kardeşim delikanlı gibi olmadı önümüzdeki maçlara bakçaz artık desene.önce gelip şu karıyı odaya çağırsam da kütürdetsem die topic aç ,orda türk kızları şöyle böyle de, yabancılar verio zaten ben caz dinliom operaya gidiom bana kim vermez havaları.kızdan bsg i yiyince "2 gün ne yaptığım bana kalsın".. olmadı de geç bunlar herkesin başına geliyor sana özel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 o heyecan yapmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Seele said: sagol. ayrica iki gündür ne yaptigim bana kalsin. kariya cakicam diye konu acip, trolluk olsun diye acilan devam konusunda da attention whore'luk yaparsan bunu diyemezsin. simdi acikla, son iki gunde ne oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 İyi yalan olmuş. Bence sarhoşluğun sonunda bi rezillik çıktı ondan yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ne olduğunu ben biliyorum hatun dediğin tırro çıktı demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 abi adam calistigi firmanin ismini 2 defa yanlis yaziyosa orada frp donuyordur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ahahaha bakalim daha ne analizler gelecek. Sizi nasil mutlu ediyorsa sonucu ona göre düsünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Seele said: topice odaklan topice odaklan topice odaklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Seele said: ahahaha bakalim daha ne analizler gelecek. Sizi nasil mutlu ediyorsa sonucu ona göre düsünün. hocam iş yerindeki kıza otelde kaymayı düşünüyorum diye topic açarsan, gelişmeleri bildirecem dersen millet de sorar ee ne oldu senin o kız diye sen yok olmadı bişey dersen biz senle kafa mı yaparız zannediyorsun ? tabiki yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 soru: bundan cok mu kafa yapariz/yapardik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 BEN ÇÖZDÜM CEVABI:KIZIN OPERACI GENCE MİNİK SÜRPRİZİ edik:büyükte olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 vah yazık ya çok içine oturmuş seele ın ahdfhfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 kızın seele ye çatlada patla deme ihtimali varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 olmadı dese bu kadar dalga geçilmezdi hatta arada teselli edenler çıkardı :D erkek çıkmadı di mi çok korkunç olur o o diil bu konu hiç unutulmayacak başka topiklerde görüşmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Dworgian said: abi işyerinde sevgilisi olduğu halde kızlara asılan tiplere feci girişesim var. konuyla alakasız ama sevgilime asılan bi tipi farkettim de harbi delirtio. kıza işten çık da denmez ki abv hakkaten böyle durumlar fena ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 benimde postum olsun burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 /post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 blazkowicz said: Seele said: topice odaklan topice odaklan topice odaklan :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar