Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arda'dan Caner'e yumruk

Buyse

Öne çıkan mesajlar

Bugünü bloglarla süsledim heryerde ancak Flying Dutchman'in yazısı da cuk diye oturmuş,bunu da paylaşalım...

http://vliegendenederlander.blogspot.com/2010/04/buyuk-kaptan.html

Arda konusunda ise,hakikaten çok dolduruşa geliyor,çok etkileniyor burada medya sağolsun,bu çocukların gerekli altyapıları yok,22-23 yaşında kral oluyorlar biraz empati yapmak lazım,milletçe çok abartıyoruz herşeyi,2 günde kral yapıyoruz herkesi,çok üstlerine gidiliyor,sonra işte öyle saçma bir şekilde patlıyorlar,ben kralım havasında oluyorlar maalesef,Arda'da şu an çok havalarda geziniyor,toparlaması lazım...
Arda ne kadar çabuk yurtdışına giderse o kadar iyi...
Orada da oynar merak etmeyin,zorlanr başta,ama kafasını toparlarsa,yapmak isterse,takır takır oynar şüpheniz olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Saçmalamayın abi. Yaptıkları çok utanç verici bir şey kesinlikle.. Takımımdan utanıyorum. Çoluk çocuk doluşmuşlar.. Medya da Arda'nın bi tarafını kaldırdı bariz.. Sıktı harbiden..

Ya adam birde kaptan. Rıdvan güzel diyor bu oyuncular 4 büyük takımın değerini bilmiyor. Her takımda şuan böyle garip şeyler oluyor. Mahalle takımında oynadıklarını sanıyorlar. Bir kere Emre Arda ve İbrahim (Toraman değil kanat oyuncusu BJK) parmak sallayıp sahada artistlik yapan oyuncu adam değildir. İsterse Messi gibi oynasın ben istemem tuttuğum takımda.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Şunun tek bir karşılığı vardır, 2 sini de süresiz kadro dışı bırakırsın. Zaten 4 maç kalmış. Sonra da Caner in bonservisi zaten alınmaz, Arda da iyi bir teklif gelirse gider.
her ne kadar zor olsada işin içinde şampiyonluk olduğu için kadro dışı bırakılmazlar.ama olması gerekende bu dediğin gibi
Sosyal ağlarda paylaş

messi sahada koşmasaydı, böyle kavga gürültü hareketleri olsaydı, güzel top gelirse alirim kötü pas gelirse hareketlenmem havalarında olsaydı, aklında şu antremanı, maçı vs. yi bi atlatsakta gece işimize baksak planları olsaydı barcelonada değil galatasarayda oynardı.
messi mi? arda mı? babam mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Amaan, amma abartıyorsunuz ya. Kültürsüz adamlar spor yapıyorlar, kan ter içinde kalıyorlar. Üstelik başarısızlar, taraftar ağızlarına pislemiş. Ne yapmalarını bekliyorsunuz ki? En ufak olayda kavga çıkar tabii ki. Doğal bir şey, abartılması yanlış ve takıma zararlı. Olur böyle şeyler. Ayrıca kimse laf etmesin bence hepimizin aklından geçti "şu canerin ağzına ağzına vursunlar" diye :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bir takım kaptanının takım arkadaşının dudağını patlattığı Galatasaray tarihinde görülmemiştir herhalde. Beşiktaş nasıl İbrahimleri kestiyse (gerçi kesemedi ayrı) sende Arda'yı tribüne yollıcaksın. Futbolcular klubün imajını zedelicek hiç bir şey yapmamalılardır.

Hadi hiçbirşey yapamıyorsan, bu olaydan sonra Arda'nın kaptanlığını al bari. O kadar aciz kalmamalı yönetim bu duruma.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet kaptan dediğin 0 hatalı olmalı. Bir kere bile psikolojik olarak yenilmemeli değil mi? Taraftarın tepkinin dozunu kaçırdığını söylediğimde kızmıştınız, alın işte sonucu. Taraftara da küserse takımın kaptanı, herkes üstüne gelirse genç yaşta bi yerden sonra patlar. Ha Caner'e patlamak için bu kadar şey de gerekmez de bir kaptan 0 hatalı olmaz. Yaşı genç, taraftar sırt çevirmiş, binlerce kişi sevgilisine düz gitmiş, psikoloji kalmamıştır adamda. Ki yüzü hep gülen sürekli espri yapan adam ne hale geldi. Kaptanlığı alsınlar da ölsün bi de. Hiç anlamıyosunuz abi halden, valla anlamıyosunuz. Çok para alıyo ya mükemmel olmalı, çok mutlu olmalı. Hey allam. Neyse gittim ben işim gücüm var (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Yoo psikolojik olarak yenilebilir ama bunun acısını takım arkadaşından çıkarmaz kaptan dediğin.
Kaptanlık, sorumluluktur.
Kaptanlık, olgunluktur.
Kaptanlık, hatalı olan takım arkadaşını kalbini kırmadan uyarıp moralini düzeltebilmektir.

Takım kaptanlığını gerçekten çocuk oyuncağı falan sanıyorsunuz bir çoğunuz. Tabi bunda medyanın ve takım yönetimlerinin de büyük payı var. Gidip eski kaptanları tüm dünya futbolunda inceleyin ve görün. Real Madrid'in Zidane'lı kadrosu kurulurken Hierro neden hala kaptandı da Zidane kaptan yapılmadı?

Şu an Real'de kaptan neden Raul?
Raul yokken neden Casillas?
Neden Ronaldo veya Kaka değil?
Kaptanlık, o takımın ruhunu üzerinde taşımaktır. Bu yükü de her oyuncu kaldıramaz. Arda gibi oyuncular özellikle...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...