poopla Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 neden komik olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 çezd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 kaptan olduğu için komik olmuş olabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Caner CSKA'da da antremanda bi takım arkadaşıyla kavga edip sonra Zico'yla papaz olmamış mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Kojiroh said: Arda'yı Arda bitirdi sdfdfg ardayı sinem bitirdi, messiyle çıksın onu da kurutur valla fdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Caner son haftalarda hem kötü oynuyor, hem saatli bomba gibi takılıyor.Kewell'ın vs. sakatlığından sonra sol önde adam çok iyi iş çıkarıyordu, sol beke mahkum edilince performansı da battı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 kermit said: kaptan olduğu için komik olmuş olabilirmi ? Bence bundan komik olmş. http://spor.ekolay.net/Haber.asp?PID=2661&HaberID=701823 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Genç futbolcunun adını simgeleyen CNR plakalı Audi A 5 otomobilini pembe karbonla kaplatması alışveriş merkezindekilerin gözünden kaçmadı. Erkin, kız arkadaşı ile görüntülenmemek için koşar adımla uzaklaşmaya çalışırken şeker pembe otomobili görenlerin aklına 'Sahanın aslanını pembe bozar mı?' sorusu akıllardan bir türlü çıkmak bilmedi. Aracın önce sarışın şarkıcı Kendi'ya ait olduğunu sananlar, Caner'in bu trend belirleyen hareketiyle yeni bir 'ikonman'in doğuşunu müjdelediğini söyledi. Abi zaytung ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Wispy said: kermit said: kaptan olduğu için komik olmuş olabilirmi ? Bence bundan komik olmş. http://spor.ekolay.net/Haber.asp?PID=2661&HaberID=701823 senelerdir galatsarayda oynamış o yaşta kaptanlık yapmış birisine "sen kimsin lan" demek komik bence. kalkıpta bilicanın alexe demeside komik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Messi Özbükey: ''Açık söyleyeyim Arda'yı tanımıyorum.. Türk Milli Takımı hakkında fazla bir bilgim yok. Sadece Güiza'nın Türkiye'de oynadığını biliyorum. Bir de Manchester United'e 3 gol atan Tuncay vardı, onu biliyorum.. Ben bu konuda birşey söylemek istemem. Herkes sahada kimin ne olduğunu görüyor..'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Zaytung'a girdim de göremedim bu haberi, biri linki koysa ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 abi haber gerçek ismi ben koydum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Kendi çalmış oynamış Fenerbahçeli arkadaş. xD http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/galeri.aspx?galleryId=3788 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Theridone said: abi haber gerçek ismi ben koydum sadece. Hayır zaytung'un canerle dalga geçtiği haberden bahsediyorum ben :D yoksa bu haberi burada başlığı görmeden gördüm zaten habertürkte. Hatta açmaya geldim açılmıştı =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 http://4.bp.blogspot.com/_6PtRKKv0Hc4/S82dCQnHeOI/AAAAAAAAAc0/RldoRT_7anc/s400/canerdayak.jpg ahah ardanın eline sağlık. bu yıl sırf canerin yüzünden en az 5 maçta puan kaybetmişizdir, salakça yediği kartlar, atağa çıktıktan sonra ilerde beklemesi, kontraya çıkarken attığı dikine paslar..... daha da bulunmaz bursa kumaşıyım havaları vardı, neill'i falan bir azarlayışı vardı bir maç içinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Hakkaten eline sağlık yani. Kaptan dediğin taraftarın isteklerini uygulamaya geçirmelidir. Kaç maçtır diyorum şunun ağzını kırsalar şöyle amele gibi vurmasa her topa diye, sonunda sesimizi duydu büyük kaptan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Kaptan dediğin gerektiğinde vurur abi. Fatih terim de vurmuyor muydu oyunculara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ardaya son zamanlarda bildiğin uyuz oluyorum.eskiden gol atınca attırınca barosla sevişirlerdi resmen.şimdi bi tripler cool havalar.golden sonra gülmedi bile.koşmuyor.beğenmeyince toplara gitmiyor fenerbahçe maçından soraki tüm maçlarda rezildi.hani sakatlık falan değil adamın yüzü gülmüyor caner ise bizi uefadan eleyen adamdır.2 iyi şey yaptıysa 5 kötü yapmıstır geldiğinden beri ikiside gitsin sene sonu.caner ztn kiralık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Arda'ya bir haller oldu ama cidden ne oldu anlamak güç yani =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 buyuyor, dogaldir bunlar ergenlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 23 yaşında ergenlik mi olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Rikkie said: http://4.bp.blogspot.com/_6PtRKKv0Hc4/S82dCQnHeOI/AAAAAAAAAc0/RldoRT_7anc/s400/canerdayak.jpg abi ağlicak lan resmen adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Koskoca kulubün kaptanının tavırlara gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 aah arda ergen arda ben sana futbolcu olamazsın demedim adam olamazsın dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar