Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arda'dan Caner'e yumruk

Buyse

Öne çıkan mesajlar

Genç futbolcunun adını simgeleyen CNR plakalı Audi A 5 otomobilini pembe karbonla kaplatması alışveriş merkezindekilerin gözünden kaçmadı.

Erkin, kız arkadaşı ile görüntülenmemek için koşar adımla uzaklaşmaya çalışırken şeker pembe otomobili görenlerin aklına 'Sahanın aslanını pembe bozar mı?' sorusu akıllardan bir türlü çıkmak bilmedi.

Aracın önce sarışın şarkıcı Kendi'ya ait olduğunu sananlar, Caner'in bu trend belirleyen hareketiyle yeni bir 'ikonman'in doğuşunu müjdelediğini söyledi.

Abi zaytung ya ahah
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

kermit said:

kaptan olduğu için komik olmuş olabilirmi ?

Bence bundan komik olmş.

http://spor.ekolay.net/Haber.asp?PID=2661&HaberID=701823

senelerdir galatsarayda oynamış
o yaşta kaptanlık yapmış birisine
"sen kimsin lan" demek komik bence.
kalkıpta bilicanın alexe demeside komik olur
Sosyal ağlarda paylaş

Messi Özbükey:

''Açık söyleyeyim Arda'yı tanımıyorum.. Türk Milli Takımı hakkında fazla bir bilgim yok. Sadece Güiza'nın Türkiye'de oynadığını biliyorum. Bir de Manchester United'e 3 gol atan Tuncay vardı, onu biliyorum.. Ben bu konuda birşey söylemek istemem. Herkes sahada kimin ne olduğunu
görüyor..''
Sosyal ağlarda paylaş

http://4.bp.blogspot.com/_6PtRKKv0Hc4/S82dCQnHeOI/AAAAAAAAAc0/RldoRT_7anc/s400/canerdayak.jpg

ahah ardanın eline sağlık. bu yıl sırf canerin yüzünden en az 5 maçta puan kaybetmişizdir, salakça yediği kartlar, atağa çıktıktan sonra ilerde beklemesi, kontraya çıkarken attığı dikine paslar..... daha da bulunmaz bursa kumaşıyım havaları vardı, neill'i falan bir azarlayışı vardı bir maç içinde...
Sosyal ağlarda paylaş

ardaya son zamanlarda bildiğin uyuz oluyorum.eskiden gol atınca attırınca barosla sevişirlerdi resmen.şimdi bi tripler cool havalar.golden sonra gülmedi bile.koşmuyor.beğenmeyince toplara gitmiyor

fenerbahçe maçından soraki tüm maçlarda rezildi.hani sakatlık falan değil adamın yüzü gülmüyor

caner ise bizi uefadan eleyen adamdır.2 iyi şey yaptıysa 5 kötü yapmıstır geldiğinden beri

ikiside gitsin sene sonu.caner ztn kiralık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...