Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 anlamadım nedne laf edilmkiski takıma, gayet normal bi takım iste, her gece yapılan takımlardan. ekmek var kermit var miss gibi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Peki o zaman. Bugun sana G***** K***** KELEBEĞI dediğim için özür dilerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Dramayi disardan izlemek cok eYlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 diğer takımlar nerde? yedekte olsam takım arkadaşlarımı tanımak istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 turnuvadan çekiliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 niye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 niye lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 dun gece cok gec dondum eve, bakacam birazdan takimlara, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 kermit said: niye lan ? geyik yapıyorum da, baya kötü olmuşuz gerçekten. Benim için farketmiyor tabi de kaan gibi gizli hırslı ibneler için sorun olabilir bkz. ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Xaenin said: Abi kim yaptı bu takımları? Gerçekten bir şeylerin yanlış olduğunu görmediniz mi şu takımları yaparken? Şaşıyorum ya, Azmo'ya verirsen işleri böyle sıçar içine işte. Takım 1 e bak Takım 2'ye bak, sonra ben takım yapmayı biliyorum desin çıkıp biri hahah. evde bile yoktum dun butun gun ve gece, bu tarz seylerle gelme pls kiriliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 turnuvayı kazanan takıma title gelsin plix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 sonuncuya da gelsin LÜTFİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Lûtfi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 takım arıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 arkadaslar bosta olanlar bana pm atabilirmi , bir takım ayarlıyalım ? hon oyun ici nickinizi de yazınız ltfn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Kermit topu beni takımdan atmış Erkin, tekrar asil listeye koyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 RaidenXelRu said: arkadaslar bosta olanlar bana pm atabilirmi , bir takım ayarlıyalım ? hon oyun ici nickinizi de yazınız ltfn. IGN : SaglamOyuncu bende gelmek istiyorum turnuvaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 THARKAS said: tunca said: tunca fistan casseline diğer 2 üye ve yedekler için tercihimiz spark ve phyx. diger ikisi listeye yazdirmamislar kendilerini.ohyx yazdigi kerim oluyor ama kerimi baska takima yazmissiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 sipeyskeyk said: kermit said: niye lan ? geyik yapıyorum da, baya kötü olmuşuz gerçekten. Benim için farketmiyor tabi de kaan gibi gizli hırslı ibneler için sorun olabilir bkz. ekmek Hİİİİ ne dedi! Yalnız takımımız rezalet gerçekten. İnsan biraz acırdı ulan. En çok Ekmeğime üzülüyorum, kaldı biz noobların arasında asdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bu turnuvanin gercek kotuleri siz olmussunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 sesu said: sipeyskeyk said: kermit said: niye lan ? geyik yapıyorum da, baya kötü olmuşuz gerçekten. Benim için farketmiyor tabi de kaan gibi gizli hırslı ibneler için sorun olabilir bkz. ekmek Hİİİİ ne dedi! Yalnız takımımız rezalet gerçekten. İnsan biraz acırdı ulan. En çok Ekmeğime üzülüyorum, kaldı biz noobların arasında asdaf. şu takıma laf etmeyin arkadaşım hatırlarsanız behemothla oynadığım oyunda azmodai ekmek sipeyskeyk xaenin ve ben vardık show yaptık biliyosunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Pyro said: Kermit topu beni takımdan atmış Erkin, tekrar asil listeye koyabilirsin. kovmirim lan seni puşt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 3 gün geçti bile, random takımlar lütfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 azmo bi el at lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 pyro bugun yenıcıgırlar actı bence hıc laf etmeyın. pyroya laf soliyceğine bi icinden cıkamadığın chipper ultisi için kendinden utan kaan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar