Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversite tercihleri için bütün patilerden yardım bekleniyor

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Boşver ya kafayı sıyırmaya değmez öss :), gel www.globalpimpwars.com'a oyna biraz mafyacılık, unutursun.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 28 Temmuz 2004 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

jacabo bakma ulaştırma ve lojıstığe giremezsın sen sayısalsın[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

said:
EagleEye, 28 Temmuz 2004 16:25 tarihinde demiş ki:
inşaat müh. hakkında bişeyler yazabilecek birisi varmı?

(başlara baktım sadece sakın gitmeyin tarzı şeyler var, daha aydınlatıcı şeyler olursa sevinirim :))

[Bu mesaj EagleEye tarafından 29 Temmuz 2004 13:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben diplomasını bilem almış üstüne yüksek patlaşmış şaane bi inşaat mühendisi olarak konuya daliim...
Ege de okudum, harikaydı... Sezen gibi benim de kalbim orda kaldı... 1,5 sene hiç çalışmadım, çan yoktu bizde büt de yoktu, allaaan sıcagında hiç bi akıllı yaz okuluna da gelmiyodu, şaane biriktirdim dersleri... İzmir harika bi yerdir, sen yeterki aç kalbini, bi daha geri vermez... Bornova barları 2 sene idare eder, çevre de yapılır...
Ehem, pardon, okula döneyim, bi inşaat müh, diğer çoğu müh öğrencisinin ilk senelerde rahatlıkla vereceği derslerden maalesef çok detaylı olarak henüz ilk senesinde sorumludur. Kimse kolay olduğunu düşünmesin bizim bölümün. Ancak hocasından en çömüne kadar KESİNLİKLE ayrıcalıklı bir yerde olduğunu sana hissettirir. Çünkü Amele olacaksındır, kantinde masalar tibün seklinde kurulur (kızzzlarrr), ki ege de tribünler imkan olsa alsancak stadı kadar olur yani...
Girmenin çıkmaktan daha zor olacagını ilk 3 sınıfta anlarsın, ama şikayet de etmezsin muhabbet bu senelerde zirve yapmıştır, kanka denizinde şarhoş yüzersin...
İtü'de de yüksek yaptım, geoteknik müh oldum, rahatlıkla Türki ye nin en iyi müh okulu diyebilirim, Bogaziçi, inşaat konusunda yönetici yetiştirme kaygısındadır, Odtü; akademisyen, Şantiyeciler yani bu işin başrolleri İtü den çıkar, ve güsel anadolumdam...

Sonuç olarak, %9.8 büyüyen(!) Türkiye'nin %16 küçülen bir sektörüne girmek ister misin? Başka hiçbir meslek sana bu kadar yaşam tarzı aşılamaz. İnşaat müh olunca hayatını mesleğin yönlendirir... Eğer iyiysen bu hoşuna gider, tatmini çok bir meslektir, patron olmak için rotan bellidir...

Terzi söküğünü dikemez derler, bizim için böyle değildir...[signature][hline]Hell on Wheels - Motorcyclemania
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi sorum var ama emin değilseniz cevap vermeyiniz.

kitapçıkta yetenek sınavına gireceksen (güzel sanatlar hede hödö) bu formu doldurma, okula teslim etme, netten de başvurma diyor

nası bi iştir bu ?
ya yetenek sınavından giremezsem ? en büyük asker bizim asker mi olucam o zaman ? anlayamadım ben.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki:
itinayla threadin agzina, edilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Arcane sen kazık soruyorsun yaw olmaz ki burda misafiriz yaptığın iş mi :)

Bu arada benim önerim Elektrik - Elektronik şeçmeyi düşünenlere mümkünse iyice araştırıp girsinler çünkü elektronik ilerde 6 7 dala ayrılıyor sonuç itibariyle herkes aynı tür elektronikçi olarak çıkmayacak örnek vermek gerekirse;

* Manyetik ve Elektromanyetik Dalgalar (Milli Savunmacılar)
*Güdüm
*Telekom
*Biomedikal
*Motor
*VLSI devreleri (programlanabilir mikroçipler)
*Kontrol (Veri kontrolü vb..)
*Daha var ama hatırlayamıyorum

bölümler aslında elektrik - elektronik olarak geçsede ezici çoğunluk elektronik e kayar elektrik ikinci plana atılır mümkünse unutulur becerebiliyorsanız İTÜ ye veya Bilkent e gidin erbabı olursunuz ...[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte öğrencisin sonuçta
iyi okullar diyorlar onlara da
hangi bölüme gideceksin?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..

Sosyal ağlarda paylaş

trakya değil de balıkesir in güzeldir hava şartları
ben de 9 eylüle gelcem belki işletme ye[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

ben net'ten dolduracağım zaten bu akşam.. :)

marmara radyo-sinema-tv hakkında ya da sadece genel olarak radyo/sinema/tv hakkında bilgisi olan var mı? millet sırf gerçekçi mesleklere yönelmiş.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

güzeldir radyo tv sinema
sözel zaten
çok zorlamaz[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 03 Ağustos 2004 13:11 tarihinde demiş ki:
şimdi sorum var ama emin değilseniz cevap vermeyiniz.

kitapçıkta yetenek sınavına gireceksen (güzel sanatlar hede hödö) bu formu doldurma, okula teslim etme, netten de başvurma diyor

nası bi iştir bu ?
ya yetenek sınavından giremezsem ? en büyük asker bizim asker mi olucam o zaman ? anlayamadım ben.
ben öğrendim bunu arkadaşlar, böyle bişey yokmuş daha doğrusu kitapçıktaki cümlede demek istediği eğer öss yi takmıosan sadece yetenek sınavları için gereken barajı geçmek adına girdiysen form yollayıp bizi uğraştırma boşuna diyor ösym...[signature][hline]Spyro, 02 Ağustos 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
Walla biz ascra ile her daim kırıntı ve chocolate'a takılıyoruz, yıkılıyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

2 yıllık programcılık bölümlerini yazdım diyelim, sizce başlara mı sonlara mı yazayım , 1-2 tanesini başa yazmak isterim şansım varsa, meslek lisesinden değilim..[signature][hline]Spyro, 02 Ağustos 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
Walla biz ascra ile her daim kırıntı ve chocolate'a takılıyoruz, yıkılıyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

bence sonlara yaz
4 yıllıkları başa yazman daha iyi olur bence[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...