blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 selamlar, shopto'dan 50 euro psn network card alsam bunu sorunsuz kullanıp alışveriş yapabilir miyim? http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS350INSTANT-PlayStation%20Network%20Card%2050%20Instant%20Code%20PSN.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 sadece psnden alışveriş için mi o kart? 100 lira veripte psndeki 5 dolarlık oyunlar için değer mi ?.değmez gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ya dlc contentler oluyor sürekli oynadıgın oyunlar için ya da kült oyunlar için. sonra nadir de olsa sağlam çerezlik oyunu çıkabiliyor falan. mesela heavy rain'e dlc gelmiş. deli gibi meraklardayım o bölümü görüp oynayabilmek için, heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 hic bi sıkıntı olmuyor; ben ps3cardsonline.com sitesinden aliyorum direk mail atiyorlar sifreyi en gec 1 gunde geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 pound olarak alışveriş yap shopto'dan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 US PSN için ebay, UK için shopto. shopto zaten 50 pound luk kartı 44 pound a satıyo hehe baya karlı. benim US account için almıştım zamanında 50$ 20$ ı halen duruyor. burnout almıştım, dlc, theme falan filan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 direkt tr mastercard ile alışveriş edemiyoruz us'den sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ben sanal kart kullanıyorum kabul etmiyor. sanal kart master card olarak geçiyor. bazı bankaların kredi kartını kabul ediyormuş diye biliyorum. eskiden hsbc nin kartlarını ediyordu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar