Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Arkadaşlar merhaba, Uzun süredir PS3 almayı planlıyorum, oyun çok ağırlıkta olmayacak ama mutlaka oynarım zira oyun oynamayı seviyorum. Zamanımın azlığından dolayı bir türlü alamadım fakat DVD koleksiyonumun devamı olarak blu-ray koleksiyonuna başladım. Amazon'dan her 3 bölgeye de uyumlu olan blu-ray'ler sipariş ediyorum. Bu bağlamda oynatıcı görevi de gördüğünden PS3 almak istiyorum, gerçi piyasaya çıkalı çok oldu yakında PS4 gelir ise elimizde kalacak gibi bir durum oluşabilir ama sanıyorum 1-2 seneden önce 4'ü lanse etmezler diye düşünüyorum. Bu konuda yardımlarınızı rica ederim. Aşağıdaki linkte bulunan paketin fiyatı sizce uygun mudur? Bana gayet makul gibi geldi. Sony garantisi olması şart o nedenle orijinal araştırıyorum, dükkan garantili cihazlara sıcak bakmıyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Link Çok teşekkürler şimdiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ps4 2013-2014 falan diye okumustum ben 2009 başında almıstım.sadece 2 oyunla birlikte 80gb 1 milyara fln.tek kol bide daha ucuzlamısı olması lzm.bluray kumanda ve oyun gibi şeyleri shoptodan cko ucuza alabilirsin bence sen oyunu değilde ps3 + 2. kol vee garantili olan ps bul derim hdm kablosu 5 lira 10 lira ztn birşey değil onlar slimlerin hepsi 120gb mı cıkıyo bilmiyorum ama 120gb a hiç gerke yok alttaki gow3 + 2. kol daha mantıklı bence eğer 1 milyar vericeksen bluray kumanda ve 2012 filmine değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Red selam, Tavsiyen için çok teşekkürler, aslına bakarsan çok slim alasım yok, eski kalın versiyonlardan birini istiyorum ama piyasada artık yok ya da ben bulamadım. Yurtdışından getireceğim kumandalar uyumlu ise onda da problem yok dediğin mantıklı çok. O zaman biraz daha ucuzunu bulmaya çalışayım. Hard disk alanı dediğin gibi çokta önemli değil sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 750 tl'ye 250 gb ps3 oluyor artik kampanyalarla. tek kol, hdmi kablo yok tabi bunda. 120 gb'lıgı 700 tl'ye aldim. oyunlari turkiye'den alma. hele ki sunu dusun, daha oynamadigin coooook guzel oyunlar var, gecmisten. onlari al bitir once, hem ucuzlamis olurlar. 180 tl verecegine oyuna, gidip de yurtdisindan getirtecegin bir uncharted 2 (fiyatini bilmiyorum da salliyorum) 60 - 70 tl'ye gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 benim gibi hep partnersiz tek oynicaksan 2. kolun acelesi yok.ben bana gelenlere gelirken ps3 kolu bul diyorum birinden alıp geliolar :) hdm kablosunu saymıyorum 10tl bişi yani ben aldıgım 1 milyardı.şişko aldım. şimdi daha ucuzladı.biraz daha araştır öyle al derim mesela bfc2 veya fifa 10 ile almanı tavsiye ederim ps3 ü uncharted 1 i alırsın 20 liraya kadar düştü.uncharted 2 de fiyat düşer ztn.gow ztn 10 saatlik gameplay var bitirip koseye koyuyosun takasla alırsın yada kiralarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kumanda shoptoda 15-16 pound olması lzm geçenlerde bakmıstım 50 lira diyelim muhtemelen o pakett kumanda için en az 100 tl eklemişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Red & Fizban bilgilendirmeler için çok teşekkürler. Fizban 700 TL'ye nereden aldın? Sony garantili mi? Paylaşırsan sevinirim. (buradan sorun olacaksa özelden mesaj atarsan sevinirim) Mantıklı olan cihazı alıp geriye kalan herşeyi yurtdışından ufak ufak almak gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 niye sorun olsun =) firsatciyiz.com'dan aldim 700 TL'ye 120 GB. daha sonra 750 TL 250 gb kampanyasi da yaptilar. ayni 750/250 kampanyasini gold/bimeks de yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 İstedin mi bulamazsın uygun fiyata, huyum kurusun şimdi bu kadarlara indiğini söylediniz ya ölsem 50 TL üstü bile olsa almam :) Şu an Bimeks'te 120 GB 804 TL en uygun bulduğum fiyat olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 şu anda electroworld'de 699 YTL PS3 120gb (slim deme ihtiyacı duymadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ya bak sana şöyle diyim ben. aralık 25 te aramaya basladım, finaller falan vardı zaten, ocak 15'te bu fiyata buldum. mart ayında 750 TL'ye 250 gb kampanyasını gördüm. olmaz değil yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Fiyatlar sürekli düşer, sürekli daha iyi kampanyalar çıkar. Sen gözüne bir zaman dilimi kestir ve yakalayabildiğin en iyi kampanyadan faydalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 media markt'ta da 699TL PS3 120gb Slim, 250 adet stokla sınırlı deniyordu geçen perşembe başladı. ARkadaşa aldık bizde oradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Arkadaşlar haftasonu aldım teknosa'nın internet sitesinden, 120 GB slim+Piranha marka 2. kol + HDMI 678 TL'ye geldi (100 TL indirim çekim vardı - normalde 778) Topicleri inceledim, yeni topic açmamak adına buraya yazmak istiyorum; Oyun olarak ilk 5 deseniz tavsiyeleriniz ne olurdu, Yaratıklara karşı oynanan oyunları çok sevmiyorum, daha çok zamane silahları ve insanlara karşı olan oyunlarda eğleniyorum. Almayı düşündüklerim (tavsiyeleriniz ile); 1- Fifa 2010 (PES'ten daha iyi olduğu söylendiği için) 2- Uncharted 1-2 3- Assasins Creed 1-2 (1'e cidden gerek var mı? Bilgisayarda biraz oynamıştım ama baymıştı bir süre sonra) 4- Splinter Cell Double Agent (ucuz, değer mi?) 5- Online için Bad Company 2 düşünüyorum (vip kodu kullanılmış ikinci el alınır mı? VIP kodla çok önemli şeyler mi geliyor?) 6- Call of Juarez: Bound in Blood (değer mi?) 7- God of War 3'ü arkadaşta oynamıştık, bitirmeye yakınken bırakmıştık, bir daha alıp baştan başlamayı düşünmüyorum. 8- Heavy Rain tam olarak nasıl bir oyun, sıkıcı mı? 9- Bourne Conspiracy ve Stronghold alınır mı? 10- Avatar'ın oyunu nasıl? Alınır mı? 11- Red Dead Redemption çıkınca kesin alacağım. Aklıma gelenler şimdilik bu kadar. Bu arada takas yapmayan bir insanım, aldığım oyunlar çok bayık çıkmadıkça rafımda durur diye düşünüyorum. En azından bildikleriniz ile ilgili yorumları yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 1- Fifa 2010 (PES'ten daha iyi olduğu söylendiği için) Futbolu seviyorsan kesinlikle al 2- Uncharted 1-2 Fazlasıyla iyidir iki oyunda, hatta bence ikinci oyun PS3'e çıkmış en iyi oyundur. 3- Assasins Creed 1-2 (1'e cidden gerek var mı? Bilgisayarda biraz oynamıştım ama baymıştı bir süre sonra) Yani kendini çok tekrar ediyor. Öncelikli değil ama istersen alabilrisin :D 4- Splinter Cell Double Agent (ucuz, değer mi?) ben sevmedim, ama ne kadar ucuz yani çok ucuzsa ve serinin hayranıysan alınabilir ama ben almazdım. 5- Online için Bad Company 2 düşünüyorum (vip kodu kullanılmış ikinci el alınır mı? VIP kodla çok önemli şeyler mi geliyor?) VIP Code herşeydir. Yani çıkacak harita DLC'lerini ücretsiz olarak bu VİP code ile bedava edinebiliyosrun, Şimdiye kadar 2 Map Pack çıktı ki üçüncü yolda, yeni mapler değil, var olanların mod değişikliklerine uğraşmış hali ama olsun. Ayriyetten VIP Kodu almak istediğinde 15 dolar vermen gerekecek çünkü, kesinlikle böyle alma 6- Call of Juarez: Bound in Blood (değer mi?) Bilgisayarın kaldırıyorsa orada oyna, yoksa her şekilde her paraya değecek bir oyun bence :D 7- God of War 3'ü arkadaşta oynamıştık, bitirmeye yakınken bırakmıştık, bir daha alıp baştan başlamayı düşünmüyorum. Alacaksan God of War Collection'ı da al, ilk iki oyun tek pakette HD render olarak. Üçünü ard arda oyna hehe 8- Heavy Rain tam olarak nasıl bir oyun, sıkıcı mı? Yani nelerden hoşlanıyorsun sende onu da görmek lazım. Heavy Rain çok ağır bir oyun ve yani nasıl desek, bir filmi kontrol ettiğini düşün. Zevk meselesi bana göre çok çok iyi bir oyun ama sen sevmeyebilirsin. Bunun için Youtube videoları falan izle biraz 9- Bourne Conspiracy ve Stronghold alınır mı? Stronghold'u bilemem ama Bourne Conspiracy'i aldım bende, yani TR'de ikinci el ve spotlrda 30-40 arası birşey, fazlasıyla değer bu paraya. Ben Bourne fanboyuyum ondan da iyi gelmiş olabilir gerçi hehe 10- Avatar'ın oyunu nasıl? Alınır mı? Satış rakamları yüzünden James Cameron bile böyle bir girişime girdiği için pişmanmış. Zaten oynama şansına eriştim, rezalet birşeydi. Alma, deneme kesinlikle 11- Red Dead Redemption çıkınca kesin alacağım. o allahın emri, ilk defa 5 ay önce gördüm, ardından gidip ps3 aldım beklemeye başladım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ilk aşamada ucuz ve seviceğin oyunlar alabilirsin fifa 10 ve bfc2 al öncelikle.online oyun bence en önemlisi.dierleri ucuzlayınca alıp bitirirsin nasılsa demons souls alıyorsun tabi bide :) bourne falan çok ucuz.shoptodan güzel bir fiyata böyle 4-5 tane oyun alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 eski oyunlar için türkiye'deki bazı spotcular daha kârlı oluyor. Mesela Killzone 2, inFamous, Bourne gibi oyunlar shopto'da 50tl'ye falan geliyor. Türkiye'deki bazı spotçularda Killzone 2 ve inFamous 35-40'a alınabiliyor. Bourne ise 25'e almıştı bir arkadaş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Süpersiniz, harika tavsiyeler. Darkrider var mı önerebileceğin spotçu gidip bakabileceğim? Anadolu yakası Kadıköy, Üsküdar vs. olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Dragonmax değil nickimde neyse sdafdsafa özelden atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 DarKRideR said: Dragonmax değil nickimde neyse sdafdsafa özelden atayım Kafa neredeyse artık yazarken :) Kusura bakma düzelttim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 assassin's creed için gerçekten acele etmene gerek yok. monoton bi oyun. ben bitiremeden satmıştım. gow 1 2 3 efsane benim tavsiyem al ve oyna.hem sonrasında takas veya satışla elden çıkarman da kolay olur. uncharted 1 çok iyiydi. bitince gerçekten bitmesin daha demiştim. 2.'yi oynama fırsatım olmadı. kol konusunda bi tavsiye de daha bulunayım. eğer 4+ kişi falan kalabalık oynıcaksanız illa ki wireless almana gerek yok. normal pc için kullanılan snopy vs. çakma kollardan alıp yanında 4'lü USB hub alırsan işinin görür. Ama aldığın hub'u kesinlikle mağazada denet. Bazıları PS3 ile çalışmıyor. mesela bende slink model 490 (16 TL) bayağı iyi. sadece 5 kişi yamyam gibi oynayınca arada atıyor kendini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar