HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Antalya' ya bilgisayarımı götürmem gerek. Uçakla gidicem yarın, kargoya mı veriym yoksa uçakla beraber mi gidelim. Hangisi daha güvenli olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Uçağın bagajına ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 4. kattan aşağıya at daha güvenli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 otobüsle gidip kucağında tutmak en iyi çözüm bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 otobüsle gitmiyorum işte biletimi aldım çoktan. ya bugün kargoya vericem ya da yarın sabah uçakla gidicem. tecrübeli arkadşlardan yardım istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Hangi kargoyu tercih edersen et, HDD yi (leri) mutlaka çıkar. Güzelce antistatic poşet+köpük(pörtleyen balonlu naylonda olur) yaptıktan sonra alabiliyorsan yanına al yada kasanın içine bir yere sıkca bantla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 el bagaji buyuklugundeyse kasa icin canta satiliyor, 20 lira felan, al oylece kabine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 nerde bulurum o çantalardan ? bi de klasik bi bilgisayar kasası işte. aha kasanın özellikleri vs http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?productId=bd850135&categoryId=1013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kasayı büyük bi poşete koy al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 navyamphs said: Hangi kargoyu tercih edersen et, HDD yi (leri) mutlaka çıkar. Güzelce antistatic poşet+köpük(pörtleyen balonlu naylonda olur) yaptıktan sonra alabiliyorsan yanına al yada kasanın içine bir yere sıkca bantla. en mantıklısı bu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 uçakla pc'yi kıbrısa getirdim. "artık kırılabilir etiketi yapıştırmıyoruz" dediler korktum ama yine de kırılmadan geldi buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Bende yazın tatile giderken yazlığa kargoyla yolluyorum.Kolinin iç çevresini kasaya uygun straforla döşüyorum tamamen sabitleniyo koli içerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kargoya verebilirsin sonucta hep netten alinan pcler fln kargo ile geliyor ben olsam ucaga vermem hayatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 işte bu gibi durumlarda laptop mucizesi ortaya çıkıyor :) bence parçaları söküp plastik süngerlere yerleştir tek tek, sonra uçağın kargosuna koy. yamulursa kasa yamulsun, 500 dolarlık parçayı ikiye bölünmüş şekilde bulmak istemezsin :P ama o kadar da abartılacak birşey değil yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Esh said: el bagaji buyuklugundeyse kasa icin canta satiliyor, 20 lira felan, al oylece kabine. Kabine sokmazlar sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bisey olmaz bagaja ver. 3 tane imac getirdik ucak bagajinda.cizik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Pilot ile konuş kokpite koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Uzun süreli veya temelli klamayacaksan bırak evinde. Bir kaç gün bilgisayarsızi internet cafeden idare edilir. Uzun süreli kalıcam yada illa lazım diyorsan navyamphs'ın tavsiyesi en mantıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Fistan said: bisey olmaz bagaja ver. 3 tane imac getirdik ucak bagajinda.cizik yok.abi güvenilmez bişey olmaz diye bişey yok, ben amerikaya rakı götürdüm, 1 tanesi çantada kırıldı ne var ne yok rakı koktu 1 ay. mmmmfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 pilotla konuşturmazlar bunu. el bagajı olarak 5 kg'ı geçmiyorsa tabii sokabilirsin. ama etrafını güzelce destekledikten sonra (gömlek, havlu vs) bir şey olmuyor alete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 HolyRaider said: nerde bulurum o çantalardan ? bi de klasik bi bilgisayar kasası işte. aha kasanın özellikleri vs http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?productId=bd850135&categoryId=1013 yanlız bu kasa cok buyuk ya işin zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bilgisayarsız da durabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bişey olmaz koy uçağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar