Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kargo vs Bilgisayar Kasası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hangi kargoyu tercih edersen et, HDD yi (leri) mutlaka çıkar. Güzelce antistatic poşet+köpük(pörtleyen balonlu naylonda olur) yaptıktan sonra alabiliyorsan yanına al yada kasanın içine bir yere sıkca bantla.
Mesaj tarihi:
nerde bulurum o çantalardan ? bi de klasik bi bilgisayar kasası işte.

aha kasanın özellikleri vs

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?productId=bd850135&categoryId=1013
Mesaj tarihi:
navyamphs said:

Hangi kargoyu tercih edersen et, HDD yi (leri) mutlaka çıkar. Güzelce antistatic poşet+köpük(pörtleyen balonlu naylonda olur) yaptıktan sonra alabiliyorsan yanına al yada kasanın içine bir yere sıkca bantla.

en mantıklısı bu olmuş
Mesaj tarihi:
Bende yazın tatile giderken yazlığa kargoyla yolluyorum.Kolinin iç çevresini kasaya uygun straforla döşüyorum tamamen sabitleniyo koli içerisinde.
Mesaj tarihi:
işte bu gibi durumlarda laptop mucizesi ortaya çıkıyor :)

bence parçaları söküp plastik süngerlere yerleştir tek tek, sonra uçağın kargosuna koy. yamulursa kasa yamulsun, 500 dolarlık parçayı ikiye bölünmüş şekilde bulmak istemezsin :P ama o kadar da abartılacak birşey değil yine de
Mesaj tarihi:
Uzun süreli veya temelli klamayacaksan bırak evinde. Bir kaç gün bilgisayarsızi internet cafeden idare edilir. Uzun süreli kalıcam yada illa lazım diyorsan navyamphs'ın tavsiyesi en mantıklısı.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

bisey olmaz bagaja ver.
3 tane imac getirdik ucak bagajinda.cizik yok.
abi güvenilmez bişey olmaz diye bişey yok, ben amerikaya rakı götürdüm, 1 tanesi çantada kırıldı ne var ne yok rakı koktu 1 ay. mmmmfs
Mesaj tarihi:
pilotla konuşturmazlar bunu.
el bagajı olarak 5 kg'ı geçmiyorsa tabii sokabilirsin.

ama etrafını güzelce destekledikten sonra (gömlek, havlu vs) bir şey olmuyor alete.
Mesaj tarihi:
HolyRaider said:

nerde bulurum o çantalardan ? bi de klasik bi bilgisayar kasası işte.

aha kasanın özellikleri vs

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?productId=bd850135&categoryId=1013

yanlız bu kasa cok buyuk ya işin zor
  • Yeni Oluştur...