Smoke Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bir günde iki townie kaybettik yaw. Beceriksiz miyiz neyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 oynamayanlar mesaj atmasin diye kac kere bagirmam lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 şimdi gece bir kişi öldüğüne göre 3 ihtimal var doktor gibi bir karakter var ve korudu başarılı olmuş olabilir. sadece tek mafya olabilir ya da iki mafyada aynı kişiyi öldürdü demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Lexius'un tek mesaj atmamasına rağmen mafya tarafından öldürülmesi de çok düşündürücü. altında birşey arasak bile adam da düz townie çıktı. acaba mafya dikkat çekmemeye mi çalışıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 söylenicek pek fazla şey yok, her şey ortada bence Linç oyu RaidenXelru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Krusty said: şimdi gece bir kişi öldüğüne göre 3 ihtimal var doktor gibi bir karakter var ve korudu başarılı olmuş olabilir. sadece tek mafya olabilir ya da iki mafyada aynı kişiyi öldürdü demi? mayfayalar tek tek değil grup şeklinde bizim gibi oy vermiyor mu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 grup şeklidedir muhtemelen ama kaç grup var onu bilmiyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bu arada Vingthor çok saçma sapan iş yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Arkadaşlar, 1 tane mafya grubu var, moron musunuz? Ciddi ciddi milletin kafasını karıştırmak için yaptığınızı varsaymaya başlayacağım artık. Kaç kişi olduklarını bilmiyoruz, recruit sistemi olup olmadığını da bilmiyoruz fakat 1 tane mafya grubu var sadece. Bu da her gece 1 kişiyi öldürebilecekleri anlamına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Evet bende anlamadım Krusty ne demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 nerden biliyosun bi tane mafya grubu olduğunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Linç oyu RaidenXelru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 tunca said: söylenicek pek fazla şey yok, her şey ortada bence Linç oyu RaidenXelru iyide bir kere oy vermiştik. hatta sen önermiştin. seni tehlike olarak görseler sana oy atarlardı. yada sen çok güzel manüpüle ediyorsun. Linç oyu geri çekme : RaidenXelru Linç oyu: Tunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 cenx'in söylediği bana mantıklı geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Krusty said: nerden biliyosun bi tane mafya grubu olduğunu ? Abicim, hiç mi okumuyorsunuz? Azmodai said: Bileceginiz tek birsey var, o da sadece bir tane mafya faction'u var (gecen oyunlardaki gibi kurtadamlar ve vampirler falan gibi 2 ayri scum factionu yok yani). Kac tane ozel rol var soyleyemicem, her townie ozel rollu olabilir, hic biri olmayabilir... Oyunla ilgili kesin olarak bildiğimiz tek şey var, o da bir tane mafya grubu olduğu. Milletin kafasını karıştırıp durmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 harbi yazıyomuş ben hiç okumadım orayı oyunun tarihini anlatıyo fln heralde diye. alttaki kuralları okudum direk neyse peki mafya sadece tek kişinin ismini mi verebiliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 tunca said: cassiline kendini gösterdiğine ve bir açıklama yaptığına göre oyumu kendini göstermeye bir başka oyuncuyla değiştiriyorum şimdilik. linç oyu geri çekme: cassiline linç oyu: lexius cenx said: linç oyu: lexius tunca said: her ne kadar vinghtor çok şüpheli gözükse de raidenxelru daha ilk mesajını, şu ana kadar neden konuşmadığını vs açıklamadan direk birine 5. kişi olarak birine linç oyu kullanmak için attı. şu durumda raiden benim gözümde %100 mafyadır. vingthora oy verenlerin yarısından çoğunun mafya olma ihtimali de var, sürüye uymayın hemen. Linç oyu geri çekme: Lexius Linç oyu RaidenXelru cenx said: Linç oyu RaidenXelru tunca said: söylenicek pek fazla şey yok, her şey ortada bence Linç oyu RaidenXelru cenx said: Linç oyu RaidenXelru ##Linç: Cenx Kanıtlar yukarda. Tunca ile Cenx arasında bir bağ olduğu belli. Hele son linç oyunda durumu belli ettiğini farkedip 4 dakika sonra Tunca'ya oy vererek durumu kurtarmaya çalışmış. Hatta takım arkadaşları uyarmış da olabilir. Herşey açıkça ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Krusty said: peki mafya sadece tek kişinin ismini mi verebiliyor ? Aslında şimdi güzel bir noktaya değindin, ben bunu pek düşünmemiştim. Birden fazla oy verebiliyor olmaları ve bir kişinin doktorun korumasıyla kurtulmuş olması mümkün fakat pek alışıldık bir durum değil. Ben yine de "tek mafya-tek oy" fikrinden gitme taraftarıyım, zaten 13 kişi varken her gece 2'şer townie ölümü pek mantıklı gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Şu ana kadar pek iyi gittiğimiz söylenemez açıkçası. 2 Townie kaybettik, elimizde mafyayla ilgili pek bir ipucu yok. Körlemesine tahmine devam edeceğiz. RaidenXelRu şu anda gözümde en şüpheli isim. Sebebi de şu mesaj; RaidenXelRu said: Beni linç etmek büyük bi hata olur :] topige yazmamamın sebebi azmodan mesaj beklemem idi ( noobum evet ilk defa katılıyorum). sonra fark ettimki ..... fill in the blanks... Bu arkadaş eğer Pro-Town rolündeyse kimliğini açığa çıkarmasını öneriyorum, zira diğer türlü oyumu kendisinden yana kullanacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Pro-Town rolündeyse açıklasın demek pek Pro-Town bir hareket değil. Mafyalara dair ipucu da ortada, elimizde 3 kere sebepsiz olarak Tunca'yı takip eden Cenx var. Özellikle Tunca son oyu verirken neden belirtmemiş. Ama Cenx aklını okumuş olacak ki gene onu haklı bulmuş. 4 dakika sonra da hem kendi içinde tutarsız hem de önceki mesajlarıyla çelişen bir mesaj atmış. Hepsini geçtim eğer mafyaysa -bence öyle- bu sefer Tunca'nın suçlu olduğunu kanıtlamış olacağız. Bir taşla iki kuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Nosfe said: tunca said: cassiline kendini gösterdiğine ve bir açıklama yaptığına göre oyumu kendini göstermeye bir başka oyuncuyla değiştiriyorum şimdilik. linç oyu geri çekme: cassiline linç oyu: lexius cenx said: linç oyu: lexius tunca said: her ne kadar vinghtor çok şüpheli gözükse de raidenxelru daha ilk mesajını, şu ana kadar neden konuşmadığını vs açıklamadan direk birine 5. kişi olarak birine linç oyu kullanmak için attı. şu durumda raiden benim gözümde %100 mafyadır. vingthora oy verenlerin yarısından çoğunun mafya olma ihtimali de var, sürüye uymayın hemen. Linç oyu geri çekme: Lexius Linç oyu RaidenXelru cenx said: Linç oyu RaidenXelru tunca said: söylenicek pek fazla şey yok, her şey ortada bence Linç oyu RaidenXelru cenx said: Linç oyu RaidenXelru ##Linç: Cenx Kanıtlar yukarda. Tunca ile Cenx arasında bir bağ olduğu belli. Hele son linç oyunda durumu belli ettiğini farkedip 4 dakika sonra Tunca'ya oy vererek durumu kurtarmaya çalışmış. Hatta takım arkadaşları uyarmış da olabilir. Herşey açıkça ortada. oyunun basında basit bi townie olduğum için diğerlerine uydum. daha sonra dank etti zaten neler döndüğü. birde fazla konusmak istemiyorum çünki yalış çıkarım yapmanıza neden olabilirim diye. ultra pro yada herneyse öyle bir rolüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Tunca'nın aklını okur gibi hareketlerinden ve şüpheli davranışlarından ötürü ##Linç Oyu: Cenx edit: bold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 oyunun basında hiç bir kanıtımız yok benı destekleyınde onları ortaya cıkaralım diyen bi arkadaşa destek verdim sadece. benim üzerime oynayanları ben öldükten sonra affetmeyin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Kendinizi savunun biraz, 2 oy alınca öldüğünüzü kabullenip havlu atmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 havlu atmıyorumda adamlara açıklayacak başka bir şeyim yok. ama innatla üzerime gelirlerse bu onların kim olduğunu gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar