Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[MAFIA] MAFYAKIBINON

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, 1 tane mafya grubu var, moron musunuz?

Ciddi ciddi milletin kafasını karıştırmak için yaptığınızı varsaymaya başlayacağım artık.

Kaç kişi olduklarını bilmiyoruz, recruit sistemi olup olmadığını da bilmiyoruz fakat 1 tane mafya grubu var sadece. Bu da her gece 1 kişiyi öldürebilecekleri anlamına geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

tunca said:

söylenicek pek fazla şey yok, her şey ortada bence
Linç oyu RaidenXelru

iyide bir kere oy vermiştik. hatta sen önermiştin. seni tehlike olarak görseler sana oy atarlardı. yada sen çok güzel manüpüle ediyorsun.
Linç oyu geri çekme : RaidenXelru
Linç oyu: Tunca
Sosyal ağlarda paylaş

Krusty said:

nerden biliyosun bi tane mafya grubu olduğunu ?

Abicim, hiç mi okumuyorsunuz?

Azmodai said:
Bileceginiz tek birsey var, o da sadece bir tane mafya faction'u var (gecen oyunlardaki gibi kurtadamlar ve vampirler falan gibi 2 ayri scum factionu yok yani). Kac tane ozel rol var soyleyemicem, her townie ozel rollu olabilir, hic biri olmayabilir...

Oyunla ilgili kesin olarak bildiğimiz tek şey var, o da bir tane mafya grubu olduğu. Milletin kafasını karıştırıp durmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

tunca said:

cassiline kendini gösterdiğine ve bir açıklama yaptığına göre oyumu kendini göstermeye bir başka oyuncuyla değiştiriyorum şimdilik.
linç oyu geri çekme: cassiline
linç oyu: lexius

cenx said:

tunca said:

her ne kadar vinghtor çok şüpheli gözükse de raidenxelru daha ilk mesajını, şu ana kadar neden konuşmadığını vs açıklamadan direk birine 5. kişi olarak birine linç oyu kullanmak için attı. şu durumda raiden benim gözümde %100 mafyadır. vingthora oy verenlerin yarısından çoğunun mafya olma ihtimali de var, sürüye uymayın hemen.
Linç oyu geri çekme: Lexius
Linç oyu RaidenXelru

cenx said:

Linç oyu RaidenXelru

tunca said:

Linç oyu RaidenXelru

cenx said:

Linç oyu RaidenXelru

##Linç: Cenx

Kanıtlar yukarda. Tunca ile Cenx arasında bir bağ olduğu belli. Hele son linç oyunda durumu belli ettiğini farkedip 4 dakika sonra Tunca'ya oy vererek durumu kurtarmaya çalışmış. Hatta takım arkadaşları uyarmış da olabilir. Herşey açıkça ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

Krusty said:
peki mafya sadece tek kişinin ismini mi verebiliyor ?

Aslında şimdi güzel bir noktaya değindin, ben bunu pek düşünmemiştim.

Birden fazla oy verebiliyor olmaları ve bir kişinin doktorun korumasıyla kurtulmuş olması mümkün fakat pek alışıldık bir durum değil.

Ben yine de "tek mafya-tek oy" fikrinden gitme taraftarıyım, zaten 13 kişi varken her gece 2'şer townie ölümü pek mantıklı gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu ana kadar pek iyi gittiğimiz söylenemez açıkçası. 2 Townie kaybettik, elimizde mafyayla ilgili pek bir ipucu yok. Körlemesine tahmine devam edeceğiz.

RaidenXelRu şu anda gözümde en şüpheli isim. Sebebi de şu mesaj;

RaidenXelRu said:

Beni linç etmek büyük bi hata olur :] topige yazmamamın sebebi azmodan mesaj beklemem idi ( noobum evet ilk defa katılıyorum).
sonra fark ettimki ..... fill in the blanks...

Bu arkadaş eğer Pro-Town rolündeyse kimliğini açığa çıkarmasını öneriyorum, zira diğer türlü oyumu kendisinden yana kullanacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

Pro-Town rolündeyse açıklasın demek pek Pro-Town bir hareket değil.

Mafyalara dair ipucu da ortada, elimizde 3 kere sebepsiz olarak Tunca'yı takip eden Cenx var. Özellikle Tunca son oyu verirken neden belirtmemiş. Ama Cenx aklını okumuş olacak ki gene onu haklı bulmuş. 4 dakika sonra da hem kendi içinde tutarsız hem de önceki mesajlarıyla çelişen bir mesaj atmış.

Hepsini geçtim eğer mafyaysa -bence öyle- bu sefer Tunca'nın suçlu olduğunu kanıtlamış olacağız. Bir taşla iki kuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Nosfe said:

tunca said:

cassiline kendini gösterdiğine ve bir açıklama yaptığına göre oyumu kendini göstermeye bir başka oyuncuyla değiştiriyorum şimdilik.
linç oyu geri çekme: cassiline

cenx said:

tunca said:

her ne kadar vinghtor çok şüpheli gözükse de raidenxelru daha ilk mesajını, şu ana kadar neden konuşmadığını vs açıklamadan direk birine 5. kişi olarak birine linç oyu kullanmak için attı. şu durumda raiden benim gözümde %100 mafyadır. vingthora oy verenlerin yarısından çoğunun mafya olma ihtimali de var, sürüye uymayın hemen.
Linç oyu geri çekme: Lexius
Linç oyu RaidenXelru

cenx said:

Linç oyu RaidenXelru

tunca said:

Linç oyu RaidenXelru

cenx said:

Linç oyu RaidenXelru

##Linç: Cenx

Kanıtlar yukarda. Tunca ile Cenx arasında bir bağ olduğu belli. Hele son linç oyunda durumu belli ettiğini farkedip 4 dakika sonra Tunca'ya oy vererek durumu kurtarmaya çalışmış. Hatta takım arkadaşları uyarmış da olabilir. Herşey açıkça ortada.

oyunun basında basit bi townie olduğum için diğerlerine uydum. daha sonra dank etti zaten neler döndüğü. birde fazla konusmak istemiyorum çünki yalış çıkarım yapmanıza neden olabilirim diye. ultra pro yada herneyse öyle bir rolüm yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...