tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ahah vingthor 2 mesaj önce abi ben bilmiyom ne yazıcağımı nubum QQ derken bi anda başladı oynamaya, safa yatmış olma teorisine katılıorum, krustyle beraber şüpheli listemde, eğer linç edilirsem veya gece ölürsem gelecek nesiller dikkate alsın bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 yok ben napcaımı bilmiyodum okudum arada. onun dışında tunca sana söylediğim nerdrager tarafının oyunla alakası yok. GG CONCEDE hala yani. bi sakin. azmo kendi yazmıs kimseye baskı uygulamıyoruz yavas gidecek oyun diye. insan olarak nub diilim en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ben kazanmak için oynuyorum şahsen, townieyken ve de ortada bir deadline varken kazanmak için aceleci olmak gerekiyor. mafia olasam yine kazanmak için oynayıp göz önünde durmamaya çalışırdım. şu an bi şekilde ölsem bile öldüğümde townie olduğumu görüp şu sayfalarda yazılanları diğer townieler daha net bir biçimde değerlendirecekler ve yine townieleri kazanmasına bir katkım olmuş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 abi cok basarısız savunuyosun kendini çok yapay yani o kadar belliki katil olduun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 abi madem şüpheli listen var, oyunu bunlardan yana kullansana. daha 1 gün geçmeden mesaj atmadı diye oy vermek yanlış. 6 kişide bekleyelim fln diyosun ama buda riskli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 tamam hoca öldürün görün saklayacak bişeyim yok, öldükten sonra townie olduğum görüldüğünde baya yararım olucak, ona rağmen kalan townieler kazanamazsa da elimdem geleni yapmış olucam diğer townielerin nubluğu olucak. içim rahat yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ben verdim oyumu kırasti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 tamam abi bekleyin siz daha, ama 4 kişi hala konuşmamış olursa boşuna 1 gün kaybetmiş olucaz. yok cidden vakitleri olmadığı için konuşmuyolarsa eyvallah ama o kadar iyi niyetli bakmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ben iyi niyetli bakıyorum insan unutmus olabilir ne zaman baslayacaını bilmiyodum bende mesela sansa gördüm basladıını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Vingthor said: abi cok basarısız savunuyosun kendini çok yapay yani o kadar belliki katil olduun oyunda kalmayı tercih ederim tabi ki ama sırf şu lafları yedirmiş olacağım için öldürülürsem de buruk bi mutluluk olucak xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 oha demekki amacıma ulaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 elaborate ? amacın nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 hersey olabilir amacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 amacının townilerin kazanması olduğunu bile açık açık söyleyemiyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Arkadaşlar selamlar, dün 2 tane vizem vardı, yarın da 2 tane vizem var, giremedim bir türlü konuya, afedersiniz. Konuyu bu akşam okuyup başlayacağım yazmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 cassiline kendini gösterdiğine ve bir açıklama yaptığına göre oyumu kendini göstermeye bir başka oyuncuyla değiştiriyorum şimdilik. linç oyu geri çekme: cassiline linç oyu: lexius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 sırf tepelerde dursun görmeyenler de görsün diye atıyorum bu mesajı... yoksa tunca sizi astıracak hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ##OY GERİ ÇEKME: Cassiline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 linç oyu: lexius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Tekrardan selamlar arkadaşlar, sınavlara girdim çıktım, gece okuyacaktım ama göt korkusuyla unutmuşum komple. Hareket gelir hem konuya biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Cassiline konuşmaya başladığına göre; ##OY GERİ ÇEKME: Cassiline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 (((abi pardon dün evde değildim bi anda 9 sayfa olmuş topic. acil bişi yok inş? okuyup yazcam birazdan))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Heh geldim. Üzerimde ki adeta barış ve adaleti simgeleyen bembeyaz togamı düzeltiyorum. Başım dik alnım açık. "Kendi kişisel ajandası olan ve hayatında ve öldükten sonra ki hayatında da tek amacı Roma Senatosu ve Roma Halkı'nın çıkarlarını gözetmek dışında başka hedefleri olan birisini kınıyorum!" ##LİNÇ OYU: Vingthor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Incoming WoT Selam arkadaşlar. Öncelikle mesajların yazılış tarzıyla ilgili bir kaç şey söyleyeyim, RP her ne kadar eğlenceli de olsa, çok kafa karıştırıyor bir noktadan sonra. Şu anlamda, anti-town'ların saklanması daha kolay oluyor dolambaçlı cümleler yüzünden. Aynı şekilde, deneyimsiz arkadaşlar dertlerini anlatamadığından suçlu gibi görünebiliyorlar. O nedenle her mesajda ilk aramamız gereken şey kesinlik. 3 paragraf yazıp hiçbir şey anlatmayan adam, kafa karıştırıyor demektir, bu da şüphe çekmelidir. İkinci kafa karıştıran olay şu, oyundaki karakterler ve mafyanın tarzı hakkında pek bilgimiz yok. Örneğin oyunda doktor/aziz/polis/vigilante var mı yok mu bilmiyoruz, bu kadarkterlerin varlığını sadece kendileri biliyor. Aynı zamanda, tek bir mafya grubu olduğunu bilmemize rağmen, recruit sistemi var mı yok mu, onu da bilmiyoruz. Recruit sistemi, basitçe anlatmak gerekirse, mafyaya her gece bir pro-town almak şeklinde işliyor, o yüzden ani tavır değişikliklerine karşı da gözümüz açık olmalı. Bu konuya birazdan döneceğim. Şimdi, konunun başından beri tüm mesajları okudum, tunca'nın hareketi, durum konusunda tecrübeli olan arkadaşlara tanıdık gelecektir. Daha önce de tunca'nın aynı şeyi yaptığını gördüm, o nedenle an itibarıyla kendisini suçlamanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Sadece AFK oyuncuları bir şekilde oyuna katmaya çalışıyor, ki konuyu görmemiş olmaları her ne kadar bir olasılıksa bile, mesaj atmayıp saklanmak da böyle durumlarda izlenen bir yol olduğundan doğru bir hareket bence. Diğer arkadaşlardan gözüme batanlar; Nosfe, her ne kadar başta kuralları okumamış olsa da, bu arkadaşın şu ana kadarki mesajları bende "masum" fikri uyandırdı. Pek şüphe duymuyorum kendinden açıkçası. Krusty'nin tunca'nın mesajlarını hiç anlamayıp direkt olarak tunca'ya yüklenmesi, kendisini gözümde biraz şüpheli duruma getirdi. Özellikle tunca'nın mesajlarını anlamaması diyorum, zira ben de aşağı yukarı aynı düşüncedeyim tunca'yla. Fakat ne kadar deneyimli bu settingle, onu bilmiyorum pek, aşırı heyecanlı deneyimsiz bir arkadaş olma ihtimali de var elbette. Vingthor'da da benzer bir durum var. Kendisi belli ki deneyimsiz bir arkadaşımız, fakat biraz fazla heyecanlı geldi bana nedense. Yani tamamen deneyimsizliğine vermek istesem de; tunca said: amacının townilerin kazanması olduğunu bile açık açık söyleyemiyor musun ? Vingthor said: hayır bu biraz garip geldi bana. Her ne kadar hemen birilerini suçlamak istemesem de, Vingthor gözümde ilk şüpheli an itibarıyla. Kendisini daha iyi ifade etmesini umuyorum şimdilik. DoRuk'un mesajlarını pek çözemedim. Daha fazla mesajını görürüz umarım. tunca konusunda son söyleyeceğim de şu olacak, açıkçası pro-town (özel bir rol sahibi) olmam durumunda, ben de onunla aynı şeyi yapmayı düşünüyordum; doktor'dan beni korumasını istemek. Zira her ne kadar büyük bir risk olsa da, dedektif olmadığınız -hele bir de anti-town olduğunuz- müddetçe, "Doktor beni korusun" demenin bir manası yok, bunu demek genelde ilk gece için dedektife hedef vermek oluyor. Bu ve şu ana kadar yazdığı mantıklı mesajlar için, şu anda gözümde masumluğu kesin olan tek kişi tunca. En baştaki konuya geri dönersek, dediğim gibi, Pro-Town'ların kaç kişi olduğu ve hangi rollere sahip olduğunu bilmiyoruz. Bu durum müthiş şekilde anti-town'ın işine gelmekte, zira ilerleyen zamanda kendilerini Pro-Town gibi tanıtıp, olmayan roller bile uydurabilirler. Önereceğim şey, eğer varsa, doktorumuzun ortaya çıkması olurdu açıkçası, fakat maalesef kendini deşifre etmesi durumunda ilk hedef olacağı kesin. Doktor olmaması durumunda da diğer Pro-Town'ların kendilerini deşifre etmesi tek tek avlanacakları anlamına gelmekte, o yüzden bu da mantıksız. Kısacası Pro-Town'ların geri dönülmeyecek noktaya gelene kadar (linç için 5 oy gerekiren 4 oy almış olmak gibi) kendilerini açıklamaları pek mantıklı gelmiyor. Tabii tüm Pro-Town'ların kendilerini açıklaması ve biraz da şansla mafyayı hızla elemek de mümkün, ama çok büyük bir risk. O nedenle -eğer varsa- doktorumuzdan oyunu dikkatlice izleyip ona göre karar vermesini rica ediyorum, zira şu anda oyunda düşünebildiğim en önemli karakter kendisi. Evet, şimdilik düşüncelerim bunlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar