gecko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 yarın sabaha kadar ii dünya savaşı ve japonya hakkında yaklaşık 9-10 sayfa yazı yazmam lazım yoksa hebele hübele diye hocalar kovalicak beni şimdi vakit kalmadığı için netten yazcam da bunu çaktırmadan nasıl yapabilirim, bide kaynakçası falan lazım hani wikipedia, encarta falan biliyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bence rewrite yapmazsan bi google searcha bakarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 tarih bölümünde yazılan mesajları cp cp yapa yapa git, benim yorumum böyle de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 hatta başka forumlarda dolan illaki ww2 ile ilgili atıp tutan, uzunca yazan olmuştur. kopya kopyala yapıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 letter from iwo jima,pearl harbor ve pacificin 5 bolumunu cd ye çek ver işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 abi zaten wiki, ekşi sözlük gibi siteleri kaynak olarak göstermeyin, profesörler sen benle makara mı yapıyosun diyo. üni de olduğunu varsayıyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Ama liseli :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 abi adam liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Sen bu sene mezun olmuyon mu geçirirler takmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 gecko, çağdaş türk ve dünya tarihi ise o ders, acaip kek bi ders 80'den aşşa yazılın olmaması lazım,o dersten ödev mi yapılır yeaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ne yazıyosa oku. kendi kelimelerinle yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 SpiderS_DangeR said: abi zaten wiki, ekşi sözlük gibi siteleri kaynak olarak göstermeyin, profesörler sen benle makara mı yapıyosun diyo. üni de olduğunu varsayıyorum tabi Hehe bakınız: wikiden yazıp ders kitabını kaynak göstermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 7thBreath said: gecko, çağdaş türk ve dünya tarihi ise o ders, acaip kek bi ders 80'den aşşa yazılın olmaması lazım,o dersten ödev mi yapılır yeaa. evet çok kek ders ama, hoca eski kafalı netten yapmayacaksınız yakalarsam gege olursunuz dedi ben bi şekilde yapmaya çalışıoam artık, çok detaylı bir kaynakça istiyor, olmadı makale gösteririm. öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ne ödevi ya, lise hayatım boyunca bi kere yapmamışımdır ödev. bi kere müdürün dersinden yıllık ödev yapıp, suratıma yemiştim gerçi dosyayı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 FromTheHell said: ne ödevi ya, lise hayatım boyunca bi kere yapmamışımdır ödev. bi kere müdürün dersinden yıllık ödev yapıp, suratıma yemiştim gerçi dosyayı evet. işte bende şu an onu yapıyorum, sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 lisede dönem ödevi vermesen nolur ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ödevi sırf "hocam ödev vardı." demek için yapıyorsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 lisede dönem ödevi aldığım tüm dersler 2.dönem 1 not eksik gelmişti hahah neden aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 yaptım bakalım vermezsem ne olacak değil yazılılardan 0 çekip duruyorum kalayım mı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 FromTheHell said: ne ödevi ya, lise hayatım boyunca bi kere yapmamışımdır ödev. bi kere müdürün dersinden yıllık ödev yapıp, suratıma yemiştim gerçi dosyayı evet.eheheh ben bir tek suratıma dosya yemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar